октомври 25, 2021
262af67167b22026ac37b1bc0e0dd999 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Модата всеки път, когато се опитвате да излезе с нещо ново, за да изглеждат необичайно и характерен стил. В последно време на мода себе си завърже лък рокля, има различни варианти, как да направя. Много аксесоари, може лесно да се сведе до нула всички готови изображения, но само с един лук, без добавка на бижута, трябва да изглеждат сладък и елегантно. Преди да започнете да зададете сами, по-добре да се проучи готови схеми.

262af67167b22026ac37b1bc0e0dd999 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Колко красива вратовръзка лък на рокля

Лък в рокля можете да се обвърже не само различни, но и изберете една позиция за свързване, например на гърба, кръста и така нататък. По-добре предварително да се разбере тази техника, с помощта на инструкции стъпка по стъпка. След което да можете бързо и лесно сами да съберат лъкове.

Назад

Пола с бантиком отзад е разработен в два варианта — с класически завязанным в голям лък и мини-сатен. След проучване на схеми, няма да имате проблеми, като завърже колана на дрехи.

Как да вържеш лък в рокля от широката лента в класическата техника:

Създаде две линии. С един замах на друга (по-горе). На върха първи контур във втори пръстен. Издърпайте на линия и готов да се оправям лук.

d8cd870f94d3aa0efe711047358d0779 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Колко красива вратовръзка лък от сатенена лента:

Увийте продукт така, че краищата са били отзад. Съвети се разширява произволно и да ги кръст. Средни подколов внимателно затегнете. Отгоре се поставя още едно парче сатен-плат за по-голям обем. Проденьте на краищата един в друг и затегнете.

Над кръста

Ако аз мисля, колко е хубаво да връзвам панделки на рокли, обърнете внимание на версията на над талията или под бюста.

54df8b4cc8e484ea804e52803696c6b9 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Дълъг колан под гърдите може да се завърже в тази версия:

След като сте се връзвам на възел. Върхът на долната част на формата в една линия. Да държите пръста си на центъра на линия, за да не се разпада. Ленти, които ще дойдат, да вземе съвет. Опаковайте ги линия нагоре и надолу, а след това преминал през пръстена и излезе. Регулиране на краищата и център лук.

Красиво украсени с кожени колани. Но това не е без елементи на шиене:

Вземете няколко кожени лоскутков. Вкручивать ги pellepelle, натиснете краища един към друг. В областта на пресичане на печат пин-код. Отгоре увийте център друга капка, замъка. Шия от талията до началото.

На талията

Има много начини, колко красива вратовръзка, колан на рокли, една от тях внимателно завязанная на талията. Ето един от начините как да връзвам лък:

Правим възел. Направи две еднакви линии. Кръст на краищата един към друг. След това един по един край на конеца, чрез цикъл и затегнете.

Вторият начин, като завърже колана си, са сходни:

Образуват единно пръстен. Успоредни прави линии. Втората четката се върти около пантите и я пропускайте чрез възел. Добра тяга и да лук.

Благодарение на тази опция, вие не само ще знаете, как да се направи лък от плат, но можете да я създадете от други материали.

1e09b4393b98dc0c7b7ee015b7b50a29 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Бедрата

Разберете как да връзвам лък на кръста, вие ще искате нещо ново. В този случай, се опита да се научи да се връзвам лък на дрехи в областта на ханша. Този вариант е идеален за тип „Ябълка“, която се нуждае от допълнителен обем в долната част.

Лук-пулсации изглежда страхотно в бяло облекло:

Поставете върха на десния горния ляв ъгъл. Помагайки един на друг, като наложи. Една от областите, която ще бъде на върха, кори навън и се движат под върха, която ще виси. Формиране възел, поддържа паралелна на върха и се прикрепя към нея, влачейки до края.

7d3853c05e0d0bf9f06af0d19844b2b3 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Загубен: тази форма е да се направи на краищата по-малко. В този случай напълно се разкрива красотата на лук.

Ще изглежда добре и Полуботок:

Вратовръзка, като колан, оставяйки единия край по-дълъг от другия. Опаковайте ги къса и направете линия. Издърпайте дълъг край в резултат на възел и се държа до края, успоредно с подправив, както ви харесва.

Страна

Опитайте се да свърже „акордеон“ на талията с помощта на обикновен ленти:

Един съвет-събиране на акордеон. Кратък съвет, за да приключи няколко пъти в средата. Престой парче плат внимателно се крият.

153037f59a0f4c1d9f052c50a911541c - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Вижте красивите и нежни булчинска рокля с червен колан:

Кръг събрани талията лента и да получите съвети в една страна. Поставете ги на кръст и сползти настрани. Малко от талията, стискайте краища. Да направите един възел. От лентата, която ще бъде на върха, да се създаде линия. Друг кръг на лентата е първо да мине през примката. Гладките линии и централните части.

На шията

Мислене как да създават красиви панделки върху роклята, ние забравяме, че бантиком в областта на шията — чудесен аксесоар, който със сигурност ще допълни вашата екипировка.

f380e6cc9b78ea191a8237d20815ebc5 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Стъпка по стъпка, нека се опитаме да създаде такава красота, панделки: увийте около шията лента, на единия край трябва да бъде по-дълъг от другия. На кръста се поставят и двете части, оставете най-дълъг. Издърпайте пантите на върха, който е по-голям. Вторият край на консултациите в Probatica позиция. Първо сложи си в центъра на polumenta. Докато държите пръста си върху готова конструкция, сгъва дълъг съвет. По маршрута за polumenta се формира в града. Затегнете две части и изрежете по този начин, всичко да е спретнато.

Ето и втори вариант, по-обемна:

Увийте около врата на събрания материал. Сгънете краищата на панти. Зави и двамата парче сложете в един пакет. Да изправите получения аксесоар.

На рамото

Стандартен ремък на врата може лесно да се замени красив лък рокля. Ето първия вариант на лука, който е добре да се направи от сатенена лента:

Създаване на две идентични линия. Единият край на втория манш. Изразява не до края на възел, като се образува примка. Втора част е напълно премина през един възел.

Можете да опитате да направите подобен лук, но с четири контурите:

Започнете да вържеш класически лък. Вместо тура „освобождение“, създаване на два допълнителни панти. Връхчетата, които са останали висящи, внимателно скриване на лък.

44f26d1af4e824a07ae8a26a1da790d5 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

На гърдите

Разбирането за това как вратовръзка, колан на роклята, можете да зададете нова цел, която изисква отговор на въпроса: как да се направи правилният аксесоар от плат на гърдите. Можете да направите това без снимка.

Този вариант ще изглежда чудесно в бяла премяна:

Сгънете и съща линия и събиране на обикновения лук. Най-горния дори хвърли няколко линии. Ще взема още един поклон, коригирана линия. Съвети, които ще са увиснали, приключи на централната част.

6830845b64cdc3bb81162d8247ff8fbe - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Друг начин за украса на роклята:

По цялата дължина на материала, за да формират единни гънки. Увийте на гърдите. Прикрепете единия край до другия, се върти и да се обърне по такъв начин да се втората свободно висяха. Не се връзвам на края на възел.

Характеристика на лука от различни материали

След като приключва в детайли как можете да завърже красив лък рокля, възниква въпросът за това, което той е направил и какъв материал е най-популярна днес. По-добре да разбера този въпрос, за да не попаднат в капана.

Лента

Има много начини да се завърже лък от сатенена лента, така че този материал е гъвкав. Поради гладкостта и диапазон на ширини тъкан е достатъчно лесно да се вдигне всякаква форма за обвързване на тесни заобикалят.

1b8691cdd2d99ad1cec7cd6890951ee7 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Това се случва в няколко вида — дълги и тесни, с дълги или обикновени съвети. Тесни ленти, за равенство шал отпред на кръста, съраунд на гърба си. Добри булчинска рокля с отворен гръб и лък на гърба.

Изберете цвета, не си струва да спират само на класиката. На върха остава червена лента.

Дантела

Дантели-това е още един материал, който е лесен за разбиране, като връзване на съответствие на рокли. Дантела върви с малък и голям модел, но по-често, за да се създаде лук с помощта на малки ажуре. Той добавя много обем. Ако на мястото на облекло ще бъде такава, че малка лента няма да се вижда, не се колебайте да изберете изображението е по-голям. Стандартен цвят по избор — мляко.

800c20673ceca72c3293e3feb8fe5cea - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Кожа

Навързани на пола, кожена каишка са подходящи за дръзки момичета, които са използвали нестандартни решения в облеклото. Обичам ги заради лекотата на създаване на връзки в областта на талията и поради факта, че те са в ярък контраст с положението на роклята, добавяйки, нежност и малко гръндж. Ценени не само под формата на бантов, но богат корсети.

8adb4da99c23e0fd764a79e01d608895 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Шал или шал

Ако сватбени рокли с червена панделка изглежда да е нещо банално и скучно, опитайте по друг начин, а именно — добавяне на до заедно лек шал или кърпа. Това е лесен за използване и да се създаде с триизмерна, въздушен лък, които определено привличат вниманието. Опитайте се да не изберете такива модели, които ще бъдат много шарени и цветни вложки.

82ed22fe9c49763f587c18c6197dbc57 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

В някои случаи съответните лък на рокля

Лък в рокля изглежда красиво, не винаги е необходимо да се знаят точно, където е подходящо и където не. Има две основни направления, в които дами създават нежни лъкове, за да бъде най-стилни в различни дейности и за горещото лято.

Празничен костюм

Лука са прекрасно допълнение към празничната кадифена рокля, особено ако те са украсени с камъни, перли или малки искри. В рокля от сатен или коприна, украсена с бантиком надолу, добре, за да излезе на светско парти, тъй като той без съмнение ще привлекат вниманието на всички около вас. Опитвам се не да се фокусира върху ярките цветове на фестивала, ако ще да добавите обвързан декоративен елемент.

215425761e40843784057450bb235af5 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Ако се подготвяте за вашата сватба, но не мога да си представя себе си в рокля с червен нос, обърнете внимание на панделки-звезди, буйни цветя обграждат лента.

Годишният начин

Ако мислите не само за това, колко красива вратовръзка лък рокля, но ако това е важно, това го оставете на летните снимки. Ще отговарят на всички лъкове в тон на облекло или други тонове. Ако костюм има различни дизайни и модели, изберете широк колан в същия цвят, за да направят образ на вкус. Ако искате да завърже колана, да избере лек или пастелни нюанси. Така че можете просто да добавите допълнителен чар.

Красиви снимки на рокли с лъкове

Само мастерицы за шиене, веднага може да бъде самостоятелно да избират и да вземат необходимите лук, при избора на материали и цветове. Но за момичетата, които просто искат да си намери рокля, с лък на гърба, може да е проблем да изберете перфектния материал и цветово решение. Готови и красиви искате да се вземе от всеки, но не всеки може веднага да намерите. Първия път, когато сте да допуснете грешка, без умения. Именно затова е най-добре да се съсредоточи върху вече създадени образи от най-известните дизайнери и улични дендита.

0529e1771e99308764949684a4a1db3f - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

a5905051c254cd722829e1b103ee3189 - 8 най-добрите начини да се завърже красив лък на рокля

Лук-това е чудесен вариант на украса, който може веднага да отида с украшение, или той лесно се подбират отделно. В началото е доста трудно не само да се избере материал за лък, но за да го изгради. С подробни схеми, ще можете лесно да овладеете това умение и да се покаже на предстоящото събитие, в луксозна рокля, украшенное умело навързани вратовръзка.