октомври 19, 2021
d8883463a1c2c16e172f4fb6cdf41720 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Не всяка жена може да се похвали с перфектни форми, че жените са се научили как правилно да подходите към избора на дрехи. Панталони за пълни дами-не е изключение. Правилните дъното ще бъде в състояние визуално премахнете излишните килограми, както и да коригира фигурата си. Да не се бърка в избора, трябва да се запознаете с основните препоръки.

d8883463a1c2c16e172f4fb6cdf41720 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Общи правила за избора на панталон за най-пълна фигура

Отминаха дните, когато гамаши за пълни жени бяха само от подходящи дрехи. Поради спазване на общите правила, можете да добавите към гардероба си онези малки неща, които може да не се чудя.

Нека да разгледаме основните правила за подбор панталон за големия ръст:

Подходящ материал. Забележителна черта. Корекция на модата за вашия тип тяло. Да експериментирате с цветове и модели. Правилното съчетание на дрехите.

За жените има известна материя, която може да подобри пропорциите на фигура. Сред тези материали: лен, памук, качествено трико и коприна. Просто не си струва да се даде предимство на твърде фактурных тъкани.

9a580a7157f32ce4bce2392aea0490f0 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

За да не се объркат, винаги можете да намерите подходящи физика на образи и шиене на панталони в ателието. Но ето панталони, че няма да се объркат при закупуване на: директен приятелка или леко разкроена, тесни и Аладин. Не избирайте безформени модели, те са в състояние да влоши ситуацията.

Ако откриете само на тъмни цветове, можете да направите изображение на обемисти и затлъстелите. Корабни внимание и пастелни нюанси. Те не само ще лук хармонични, но и да добавите желаната лекота походка и движения. Ако искате да яркост и графика, изберете тези снимки, които няма да бъдат много големи. Винаги изглеждат добре панталони с вертикалната геометрия.

710caa0957a263ef3d134cc13f5c4f81 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Кой материал е най-подходящ

Избор на брич за пълни жени искат да изглеждат не само зашеметяващо, но и комфортно. За Удобство може да се гарантира правилно подбрани качествена материя, която ще изглежда красиво и скъпо, и без никакви добавки.

Лен

Панталони за жени стилни в случай, че модата се чувства удобно в тях. Такива чувства ще ви бельо. Той прави силуета по-тънък и топлината минава бързо излишната влага и въздух. Единственият нюанс-сложността на грижи.

ff6af8e601835bad9948272800a315d5 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Джърси

Плетени поли, панталони за жените се различават само в един — в полата си не можете да изпитате красотата на материала. Това работи перфектно подчертава елегантността на формите и трикотажни панталони могат да бъдат много дълго време служи в същото време за подобряване на пропорциите на фигура.

f8868dd4bb0b3d8e6334e0ab58774a03 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Дънки

Дънкови панталони за жените — най-добрият вариант за неактивния сезон, който лесно се комбинира с всичко. Всяка жена в гардероба си панталони и дънкови шорти може да бъде в големи количества, но те не винаги са правилно подбрани. Спрете вниманието си върху участък слаб висока талия.

de655abdf9d890ea2c1aaafacf886154 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Вълна

За панталони-капри за жени с наднормено тегло често се използва като материал за шивашки и качеството на козината. За да направите правилния избор, по-добре си купи нещо от доказани марки. Идеален панталони не само показват, зимна мода, но и силна и топла.

8e8bf7e5c9e4f6c46fed4a852846d652 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Моля, обърнете внимание, че вълнена дрехи са едни от най-скъпите на пазара. За малко да се спаси, но трябва да си купите качествена нещо, изберете този, в състава на който ще бъде минимално количество синтетика.

Как да изберете цвят

Избор на цвят гамаши голям размер, е важно да се съсредоточите не само на модните тенденции, а също така и за евентуална корекция. Важно е да се характеристики за избора на цвят панталони за дами едър физика.

Светлина

Избора на дамски панталони за пълни жени, внимателно да изберете светли нюанси. Те могат да направят образ на померк и подчертават всички недостатъци на крака. Добър избор — корабни и пастелни цветове, включително и бежово, млечен шоколад и жълто със сив оттенък.

34e72e57349fe54c4b28c6c2ff1edd48 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Тъмен

Смята се, че стилове панталони, тъмните нюанси са седнали на пълни крака и визуално те не са подходящи. И това е така, това е просто стилен външен вид не е само черно, но на тъмно потони други нюанси. Класически печеливш вариант — тесни черни панталони, че да произвежда линия на бедрата.

50603d6c01e312be5ac5fa7bbf776a38 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Ярка

За момичета е пълен с ярки цветове, отдавна не е ограничаване на въображението. За да не внесеш поправка, трябва да се избере такива фасоны, че ярък нюанс ще бъде само в състояние на стрес. Тук са представени панталони за пълен зауженные и директно намаляване на модели. Ако желаете светло млечен на цвят панталони, предпочитат студени padonu, това се отнася и за тъмно небе, и лилави нюанси.

e27d313c701417805532824949dcc5ec - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Печат

Дамски панталони-това е модерно допълни познати шаблони тенденция: грах, геометрия, дребни цветчета, и други. Пълните жени могат да носят панталони в клетката, но само ако това не е голяма. Същото се отнася и за други издания. От фигура по-малко, толкова по-тънък краката ще изглеждат.

74128315d3630f6c9c6b3058d51604c5 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Популярен модел за големи жени

Модели панталони за пълен не престава да зарадва модата от шоуто, за да се покаже разнообразието. Но не всеки стил може да се побере момиче с голям физика. За да намерите най-подходящия модел, трябва да се запознаете предварително с най-популярните.

Конусен

Кожени панталони, зауженные надолу фаворитите за всеки сезон. Но моделът ще седи добре, само ако е правилно подбрано горната, в противен случай, предприятието ще бъде рисковано. Създаване тандем с зауженными панталони, обърнете внимание на по-дълги блузи.

0fafd96bbee8b5dc210d338b30064ea1 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Широк

Ако не знаете, че носенето на пълното момичета модни якета, обърнете внимание на широки панталони, които се допълват изгорени или отделяща се. Те се съчетават с всеки кон, освен това правят хората по-привлекателни.

fb958ae947b7b96f8fd12df0da21f452 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Кефал

Кефал — модни и красиви панталони първоначално е станала популярна сред дамите Средния Изток. Модел панталон е в състояние да придадат елегантност и лекота на движение, тъй като шьется за предпочитане от плаващи материали, като се крият от очите на краката. Популярен стил шаблон — малко цвете.

8389da231cc9d73373c0191ce4dd4d8c - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Пилотите

Пилотите е много модерен модел сред жените, който се носи с всеки топ или обувки. Особено популярен в топъл пролетно-летния период. Разрез интересен приятелка: горната е твърде висок и е направен от плътна тъкан, на дъното на която се разширява от средата на бедрото, и рядко се достига до глезените. За да не внесеш поправка, избирайте обикновена модели на тихо нюанси.

d97be088fc73c9791fe9f80f237cbdb7 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Банани

Панталони-банани за пълни дами — истински божи дар. Те са подходящи за всяка форма на сградата. Разрез също изглежда необичайно на ВСИЧКИ момичета: в областта на бедрата той е свободен, но започва да спада надолу. Панталони за щиколотку от много подобна на популярната пилоти.

12ffaac1cf263f36461be34afc809cfe - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Капри

Cut панталони капри — необичаен вариант, който понякога трябва да работят. Пълна момичета са подходящи твърди Капри и с интересни щампи, например, в полето. Не е подходяща за по ниски момичета, тъй като те са в състояние да скъсят краката си.

7f3fc0f97c1d3572dcf1fad03f1298fc - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Липсата на дължината на панталоните винаги може да се компенсира за сметка на високи токчета. Но винаги взема обувки със стабилен ток.

Как да изберете панталони за най-пълна фигура

Всички тук ловци в характеристиките на цифрите, които винаги трябва да се вземат предвид при избора на дрехи, независимо от сезона. Правилата са същите както за лятото така и за зимата. За да се коригира пропорционално, реши, че панталоните трябва да „работят“ — корема, бедрата и подчертават бюста.

Стомах

Кажете сбогом на корема, когато търся гамаши, обърнете внимание на модели с висока талия. С тях можете да украсите с дебела гумена лента, която играе ролята висока талия корсет. Успоредно с това, да не е само премахване на гънки на корема и излишни сантиметри по талията.

b1439f1d3eb7bae16bdcc8fa7f2c00e6 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

С широки бедра

Мода от година на година предлага фасоны, които са в състояние да подравните линията на бедрата, правят ги тънки и атрактивни. Не е необходимо да се избере модел с колан, и те ще правят бедрата по-трудно. Но на стягане от двете страни и задната част на панталоните ще бъдат много полезни. Цветовете трябва да се избират по-тъмни нюанси.

0ce711a841d0cf9caf7392aaeed7394e - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

С пищна бюста

Надценка талия точно не е подходящ за тези, които искат да скрият твърде пищния бюст. В този случай най-добре е да изберете модел, които не е необходимо да се попълни монтиране пуловер. Изглежда добре панталони със средна засаждане с летенето блуза с отрязани в областта на гърдите.

Какво да се добави стилни панталони

Стилни панталони не могат отлично да се подчертае бедрата или отстрани на корема ако не се качват отгоре. Същото се отнася и за обувки и аксесоари, защото с тези вложки може да се постигне резултатно начин, който може да покори всеки минувач.

Облекло

Ако искате да носите нещо по-просто, но изглеждат зашеметяващо, чудесен вариант е стандартна тениска с панталони или направо режа ниско от деним. В студения период накиньте отгоре-топла жилетка от мека прежда. Висока талия панталони изглежда перфектно с приталенным палто и туники.

09b502d9d3bff14f5a13a06ff74f6fe5 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Какво блуза не направи бедрата обемни, не е нужно да го попълни. Блузи и строги ризи, добре се съчетава с жакетами, елегантни сака и блейзери.

Обувки

За корекция на обема, не забравяйте, идеални обувки за всеки панталони с токчета. Височина на платформата избират въз основа на техния растеж. Родословни често и твърде вулгарно през създадени образи. За да бъде в тенденция, изберете стабилен, голям ток за предпочитане квадратна форма. Това включва ботильоны и отворени сандали.

d667bce696bb1c69c3b12170ef83abbd - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Всекидневни образи комплимент обувки на равна подметка, например, маратонки, кецове и балет апартаменти.

Аксесоари

Под панталоните са идеални чанти в различни размери и форми, цвят трябва да бъде избран или контраст или тон с малък акцент в облеклото. Подходящ за ежедневна лук и раници.

За да направите образ на романтичната вратовръзка на шията малка кърпичка, с удобен засаждане. Опитайте се да не се комбинират множество аксесоари, например, не нося като шал и шапка. По-добре да остане в една акценте.

5e9ce1005a4b534dfaab73e7b383459a - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Модни снимки в панталони за пълни дами

Всяка модерна жена, с лекота може да се създаде модерен начин в присъствието на гардероб някои класически панталони. Дизайнерите от година на година, щастливи разнообразие в нови колекции. За създаване на раскланивался с познати неща, стилисти се опитваме да допълнят своите интересни щампи или да се съсредоточи върху оригиналността на намаляване. Не е задължително да имат перфектна фигура, за да се създаде ефектен начин с панталони. Достатъчно, за да вдохновиться вече съществуващите дупки и от известни хора и модели.

38a66199974b84fa09de7c8087fafcd7 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

4bbdbd1ef6e3f5e2621484f144294937 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

3a6cd8905632857ed0ecc3bb1b780205 - Изберете пълни штанами за момичета — топ съвети от стилисти

Момиче на размера не е задължително да скрие своята фигура под полата и многослойни елементи. Правилно подбрани панталони са в състояние да трансформира силует до неузнаваемост. За да се постигне желания резултат, е достатъчно да се придържаме към основните препоръки от стилисти и модни дизайнери.