април 1, 2020

Кафява пола – вечно палитра модни дрехи (40 фото модните образи)

В гардероба на жените е задължително да присъства в голямо разнообразие от поли на различните модни стилове и красиви цветове. И цялото това богатство е длъжен периодично да ходи, а просто да предприеме първата в страна на пола няма да работи, ние не трябва да забравяме, че има правила за комбиниране с останалата част от облеклото. Заслужава специално внимание на пола, кафява на цвят. Тази е нещо съвсем изключително практични и лесно се съчетава с други дрехи. Всичко останало, тя се задължава да спазва определения разбира се облеклото, ако е необходимо. Е, и по-специално — с какво се носи кафява пола, ще научите от разглеждането на останалата част на този преглед.

Някои жени се чувстват бледо кафява пола и ги сложи в бой кутия. Но това не е дори толкова, ако изберете най-подходящия стил, изберете надмощие, като се придържа към определен стил, то резултатът ще бъде разубеждать предубедено мнение. Разбира се, всичко зависи от това, дали сте кафяв или не.

Най-популярните цветове от универсален кафяв цвят палитра: бренди, Бърбън с шоколад, канела, мед, месинг, кафяво, охра и бронз.

Какви цветя се съчетава кафяв.

Кафяв цвят изразява стабилност и здравина. Така че поли от такъв нюанс е добре и е подходящо за офис стил или ежедневна начин. Но първо трябва да решите какъв цвят-кафяв тон ще отношение.

Така че, цветовете, които ще се слее с кафяв:

    Червено и кафяво – много смели и ярки комбинация, която ще даде на яркостта на изображението. Зелен (подходящ тюркоаз, смарагд) и кафяво – свеж коктейл, който ще запълни целия ансамбъл пролетното настроение. Синьо и кафяво – комбинация, която придава лекота и романтичности образа като цяло. Бял (мляко) и кафяво – да се Получи чист, скромен и много хармоничен начин. Кафяво и черно – лук бизнес работа и много запазени.

С какво се носят кафява пола.

Полата е направена от кафяв велур или кожа ще ви помогне да създадете много модерен в последно време стил бохо (любимите ми актриси стил и модни дизайнери сестрите Олсън). Тази пола перфектно се съчетава с жакетами и големи пуловери и блузи. Също така е хубаво и нагънат светло кафява пола. Нейният костюм жилетка с червена и бяла ивица и мокасини – Да свеж и непретенциозен модерен лук. Създаване на бизнес стил с кафява пола просто. Върви с черно яке, пясък, синя или бяла блуза.

Без конкуренция остава с пола-молив. Ако искате да създадете елегантен начин, то очевидно трябва да се вземат и да се запази. Пола-молив добре се комбинира с много неща, различни стилове – блузы, пуловери, елеци, тениски.

Кафяви поли макси и миди популярна тенденция на сезона. Можете да се облечете го с приталенным потници, блузи, дантелени блузи. Шифоновая пола, заедно с свитером-оверсайз-това е огромна съчетаваща тандем създават много закачливо и стилен лук.

Друга интересна комбинация ще се превърне в кафява пола и деним риза обикновен син. Ще стилен, оригинален и ефектен. В студено време, този елемент от облеклото може да се комбинира с деним риза, с вязаным кардиганом, който обхваща край поли, байкерская яке, кожа жилетка. Последните ще изглеждат добре с черни ботуши и водолазкой bottomtime.

Винаги актуално и беспроигрышно ще изглеждат в същия дух. Но е важно да се знае, че цветът на върха трябва да бъде по-светъл или по-тъмен на няколко тонове от по-ниска. Ами, лук не изглежда банално и скучно, особено, когато просто покрой дрехи, се препоръчва да добавите някакъв ярък аксесоар. Това може да е шийната шал, колан, масивни бижута.

Тази пола ще е идеална кафява чанта, най-модерните версии на чанта, която показахме в този преглед.

Пола ракия кафяв цвят винаги изглежда добре с однотонным топ или тениска. Ярък пример за това е леопардовым модел. Но в действителност, печат могат да бъдат различни: грах, клетка, тенията, абстракция. Важното е, че картини (или един от нюанси) е в същия цвят, като на дъното.

Под кафява пола можете да изберете обувки следните цветове – бежово, кафяво, карамел, млечна, Янтарна, а също и син, зелен, черен.