октомври 19, 2021
a726f9bf36cf2133074ad0aec22a5b56 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки за фигури

Въпросът е как да се поберат в дънки по тялото, не само стилисти предлагат множество оригинални решения, както и стилен вариации на цветове, текстури и комбинации на дънки с други елементи по начин, който също регулира външен вид.

a726f9bf36cf2133074ad0aec22a5b56 - Как да изберем дънки за фигури

Дрехи от деним, все още си остава една от най-практичните елементи от гардероба на жените, не на губещият популярност от сезон на сезон. На пазара стилни модели дънкови панталони е много разнообразен, което го прави лесен за решаване на въпроса, Как да изберем дънки според фигурата.

Как да изберем дънки за жените този процент?

В съвременната мода взето споделят особено в женския параметри на Конституцията на четири вида. Според стилисти, няма идеални пропорции. Въпреки това, е важно да се фокусира върху силните страни, смекчаващи вината им слабост. Защото просто ми харесва, и ще видите околните. И модни дрехи ще ви помогне лесно да реши този проблем. Разнообразие от стилни модели изработени от деним е толкова голям, че да вземете най-добрия възможен вариант, който отчита не само от характеристики на външния вид, но и конкретен лук. Нека да направим преглед на това, как да изберем дънки според вида на тялото:

  • С ниска засаждане. Ако имате стройно, пристоен спортно телосложение, е чудесно решение ще бъде да се подчертае своята привлекателност с дискретен стил. Краката могат да бъдат зауженные, прави, широки, по-съкратен.

d57140c893f3fde37318c3398e573fe8 - Как да изберем дънки за фигури

  • С висока талия. Ако имате пропуски в областта на талията или искате да добавите елегантност на неговия силует, който се характеризира с прави линии, това е добър избор ще бъде модел с висока засаждане.

24bb838f0d5081f322bc937afd5a4779 - Как да изберем дънки за фигури

  • Широк cut. Безплатна форма на краката ще ви помогне да скриете недостатъците в областта на краката. Ако долу не разполагате с достатъчно обем, стилисти предлагат да остане в широк стил, с утяжкой на талията и глезените.

f94289f07cff7d0d42b0658b28a9908b - Как да изберем дънки за фигури

Дънки за тип тяло круша

Този тип тяло е ясно надмощие и пищни бедра, често в комбинация с пълен крак. Круша момичета на формата е много важно за баланса на липсващ обем в гърдите и раменете, като в същото време с течение на дъното. Стилни дънки за тип тяло на круша може да бъде здраво. В този случай, вие ще превърнете проблема в предимство, като се подчертава, апетитни форми. И визуално да изравни на няколко сантиметра, спрете на тъмните цветове. Не се опитвайте да скриете обема на свободния намаляване. По-добре спрете на директен класика.

99825185054352a5af4db15c72093aa5 - Как да изберем дънки за фигури

Дънки за тялото тип ябълка

Такива форми имат по-тесен ханш, чист раменете, но в областта на корема и талията е надарен с излишните сантиметри. Основният недостатък на Конституцията на Apple е липсата на изящество за сметка на липсващите завои в колана си. Защо стилисти настояват за максимална корекция с помощта на дрехи точно в тази зона. Най-доброто решение на въпроса, Като избере дънки за вашата фигура на Ябълка, ще стилове с висока засаждане. Ако нямате проблеми с теглото, панталони могат да бъдат тесни. Пълни крака ще помогне да се скрие наличието на модели.

659e390dfa5edfc599f1e7f013bdbaca - Как да изберем дънки за фигури

Тип дънки за пясъчен часовник

Този тип тяло е най-красива и женствена. Някои дизайнери са на мнение-добри параметри „пясъчен часовник“, въпреки че този момент остава спорна, поради различни вкусове и предпочитания. Основни характеристики ярко изразени бедрата и раменете са пропорционални, буйни бюст и подчертаната талия. В такива пропорции ще отговарят на всякакви дънкови панталони. Най-популярният въпрос Как да изберем дънки за фигурата „пясъчен часовник“, се считат за монтиране скинни, продукти с висока засаждане, модели клеш от бедрата и универсална класика.

0dcc1b60ce79e0c876449c52d6f70c89 - Как да изберем дънки за фигури

Дънки за вида на триъгълник

Последните физика-това са широки рамене и тесен ханш. Често тези жени не кръста. Основният недостатък на триъгълен корпус държи мъжко форма. Така че, стилисти предлагат балансиране на настройки, добавяне на обем на долната част на тялото. Въпросът е Как да изберете дънки на триъгълник, чудесен избор на модел клеш от бедрата. Стилно решение е и корекция с използване на цветове. В този случай, всъщност е комбинация от светло ниско и тъмно върха, може да се спрете на дълги rommel. или пуловери.

9d708c3b83bae7a17f6c38a7830433e9 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки за пълна фигура?

Смята се, че момичетата размер плюс е трудно да се намери гардероб, поради ограничения от излишни сантиметра. Въпреки това, в съвременната мода благодарение на изобилие от дизайнерски решения и индивидуални линии в модни колекции и дори марки, специализирани именно на дрехи за пълни, тази задача упростилась. Дънкови панталони са най-практичният и удобен избор за всеки ден. Дизайнерите подчертават един интересен вариант на Конституцията, които имат пропуски в определени области. Нека видим как да изберем дънки за пълни жени:

  • Как да изберете дънки на една фигура с широки бедра? Том, затворници в долната част, чудесен избор на модел, разкроена от ханша и бедрата. Можете да се спрете на подбрани модели тъмен оттенък ансамбъл с ярка горна част.

c351f71491be63a4ff7c8a2d095770a1 - Как да изберем дънки за фигури

  • В широки рамене. За да се балансира от обема в горната част на тялото, най-доброто решение ще бъде параметри на корекция чрез цвят – тъмен отгоре и по-светъл отдолу. Подходящи са и стилове панталони широк cut банани или брич.

a8ebfd8633ee15ea30579fc1b9f34803 - Как да изберем дънки за фигури

  • Липсата на талията. Ако ви липсва изящество за елегантен силует, имате два начина за решаване на този проблем, облечен в дълъг топ с контрастен колан или предполагам, че дънкови панталони с висока засаждане.

7e8efd4d51df4355c1ecb4956655bd32 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки за жените, ако имаш в стомаха?

Излишните сантиметри в областта на корема, често разваля цялата фигура, крие чар, изтънченост, баланс. Въпреки това, в съвременната мода има много стилни решения, визуално да се определи проблема с помощта на дрехи. На въпрос за това, как да изберете дамски дънки, стилисти предлагат се спрете на модели с висока засаждане. В този случай можете да изберете опция контрастен широк колан, който ще ви даде елегантност дори и повече. Спешно решение са продукти с тъмен цвят, изплакнете тънък Fit крак.

84d8d7fdbc25c68f84684feeb2f4dbd6 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки за бременни?

Този елемент на гардероба е подходящ избор за момичета в положение. В този случай важно е да се обърне внимание не толкова стил, колкото покритие и материал. Въпросът Как да изберем дънки за бременни, много е важно, че материалът е автентичен и с високо качество, които осигуряват циркулация на въздуха. Такава ниска талия продукти. Това е направено нарочно, за да осигури комфорт през цялата корема. Но докато панталони имат широк еластичен колан, който помага да се поддържа и мека, но стабилна фиксация.

4dbfd47841aa9542de1d97927de58e4e - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дамски дънки?

Това е много важно да се знае как не само да се избере стил панталони, под техните параметри, но и стилно съчетаят с други елементи на изображението. Освен това, модни ансамбли често едновременно да променят външния вид, като се подчертава достойнствата и прикриване на недостатъците. Дизайнерите предлагат множество оригинални решения в различни стилове. Но най-популярният през последните сезони са необичайни смеси лука ще няколко посока. Нека да видим как се поберат в дънки по тялото на жената и създаде модерен начин на:

  • Класически образ. За тези ансамбли са подходящи модели с плосък или леко зауженный приятелка, обикновен и без украса. Класически стил изглежда страхотно със строги жакетами, така и затворени обувки, като придава нотка на елегантност в образ и визуално дърпа силует.

7011be4dfc5180456f15a3c964fe4104 - Как да изберем дънки за фигури

  • Обикновен лук. За комбинация от градски ще съответства на всеки дънкови панталони. Особено популярни са свободни, съкратен, скъсани модели. Най-успешните решения са ансамбли с кроссовками, маратонки, обувки на платформа, удобни тениски, switchtime, големи пуловери и други дрехи.

7ea9c78670a1beacc90d7621bcf2bda6 - Как да изберем дънки за фигури

  • Романтична комбинация. Ако вашият основен стил и женствена, романтична посока, в този случай, стилисти препоръчват да спре на облегающей или панталони-клеш, украшенное красива блузкой или топ и обувки на токчета или танкетке.

8a2c409ecbefd9db077d096e790fa053 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберете майка-дънки?

Един от най-популярните стилове за жените вече са станали модели на МОМ. Този стил се отличава с висока или стандартна засаждане, приталенные в областта на бедрата и свободни или леко зауженными брючинами. Стилни бижута перфектно подчертават елегантен силует, като подчертава талията. Облекло осигурява пълен комфорт и практичност за целия ден. На въпрос за това, как да изберем дънки за фигури, стилисти препоръчват да се обърне внимание на цвят и орнаменти, тъй като самата форма е подходяща за всеки тип тяло и за растеж.

c73d2b3eddb38c46f45fffb4234313b2 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки-бойфренды?

Още един универсален избор за всеки тип тяло се смята за мъжки стил. Този стил има свободен на права или леко зауженный приятелка, на стандартно кацане или ниска талия. Действителното покритие дрипави декор, прагове, направите помия и подвороты ресни на Хем. Въпросът е Как правилно да изберем дънки според фигурата на жената, е важно да се разгледа вашия растеж. Ако не се смята за високо, визуално изглежда по-висока ще дължина 7/8 или широки копчета на дъното. Едно елегантно решение-комбинация от панталон с обувки на висок ток.

2fca3f9e78a144b7a797e0bdff4e885b - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки-скинни?

Най-секси и атрактивни фасоны монтиране. Модели в плътно прилепнали визуално стройнят, удължават височина, подчертават сексуалността и да се направи линия на тялото по-плавни. Въпреки това, ако имате допълнителен обем в областта на корема и бедрата, по-добре да се откажете от този на придобиване. По този начин, в пълна слаб крак седи перфектно, особено ако можете да правите маншет. Важна роля на въпрос за това, как да изберете зауженные дамски дънки, играе и цвят. Тъмен цвят на продуктите ще помогне за изглаждане на няколко сантиметра и придава изящество на фигурата.

632aecdb0c94858823a49efd29aa20f2 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки, банани?

Много удобни и практични модели, с формата на банан. Тези панталони са с плътен колан и плътни глезена. Докато краката остават свободни. Ако не можете да намерите оптималното решение, как да изберем дънки, в съответствие с вида на тялото на жената, стилни и банани-това е отличен избор, тъй като това облекло се превърна в универсална за всички. Ако имате тънък външен вид, безплатен зауженные долу панталони ще визуално добави липсващата сума. Пълен модата, този вариант ще помогне да скриете излишните сантиметри в краката и бедрата.

ebac30969548f4e1202f0f305a9033d1 - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки клеш?

Един от най-женственных и атрактивни продукти с расклешенной форма на крак. Дизайнерите експериментират с два вида на разреза. Ако имате нужда от изглаждане на няколко сантиметра в областта на бедрата и краката, а след това чудесно решение ще се превърне в модел клеш от бедрата. Този вариант е доста подходящ и за регулиране на настройките, с широки рамене и липсата на талията. Дънки за различни видове фигури могат да бъдат както светли, така и тъмни цветове, в техниката на мозайка и други идеи от цветове. Тънка, деликатна физика, подчеркивающими стил клеш от бедрото, която има отношение към дължината на екстра-Макси.

01182eb4fa741c135fc8eeb4835738bb - Как да изберем дънки за фигури

Как да изберем дънки 7/8?

Моден тренд няколко сезона модели на класики намаляване. Най-добрият избор по всяко време на годината-дължина на крака 7/8. Този параметър се свежда до средата на прасците, откриването на глезена, която помага визуално изглежда по-тънък и по-горе. Стилни стилове се превърне в най-доброто решение на въпроса Как да изберем дънки на фигурата на жените на размера на плюс. Въпреки това, за фино външния вид на къса дължина се превърна в модерно място. Тази декорация е от съществено значение както за свободно и широко размери, така и под формата на фигурата, тесни продукти и класика.

d3bb3da3d31e083befd72882374672f7 - Как да изберем дънки за фигури