октомври 19, 2021
f6d01507349a6209404b7f02bc31859d - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Всяко момиче иска да се чувства уверена и красива в никакъв случай. Но често се случва, че лошо подбрани панталони или дънки не само осигуряват комфорт, но и добавяне на скованост на движенията. Дънки за момичетата — нещо в гардероба си, че имам всички необходими знания, за да бъде трудно. Правилната модел може да се направи с фигура на магия: премахнете излишните сантиметри и коригира силуета. За да научите как да изберем дънки, имайте предвид няколко препоръки.

f6d01507349a6209404b7f02bc31859d - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Основните правила за избора на дънки за модата

Без да знае за база, е трудно да се намери хармоничен начин с дънки. Така че, помислете за всички основни моменти, преди да избере дънки за пълни момичета.

Стъпка 1. Акцент върху матови нюанси. Ако успеете да комбинирате матов оттенък, с тъмни нюанси, фигурата ще стане по-привлекателна.

Стъпка 2. Големи или твърде малки джобове и лента с модели, правят много излишни акценти, така че трябва да ги избягват.

Стъпка 3. Се съсредоточи върху собствените си измерения. Не купувайте неща, „за да отслабна“, и е твърде голям, за да скрие излишните сантиметри.

Стъпка 4. Обърнете внимание на модели, които са в състояние да определят пропорционално силует. Например, високите модели.

Стъпка 5. Плат също играе важна роля. Идеално мека тъкан, която не се събира на гънки, и само сравним по отношение на обема.

8125439a2a8eaeeea70e6a7b66b3a79c - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Стилове дънкови панталони за момичета плюс размер

Това е грешка да мислим, че всички дънки са способни да се приспособят към формата. Не всяка кацане може да седи под вашия тип. Някои от тях са в състояние само, за да покаже всички недостатъци. Последният модел не винаги е подходяща (да не говорим за един човек или висока талия). За да изберете най-подходящия стил, преди всичко, нека да разгледаме от съответните.

Висока талия

Дънки с висока талия жените сега рекорден брой сред най-модни марки. Ако беше отделна категория за финал на стилове за изкусителни дами, модели с висока засаждане ще бъде на първо място. Подходящ буквално се приспособява към формата. Висок колан не само подчертава талията, но и прикриване на недостатъците в областта на корема и от двете страни.

7e882edefe55141457431133d5534d48 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Съкратен

Накратко стил често се нарича модел 7/8. Разширяване на този модел при избора на дънки за момичета, трябва да бъдат изключително внимателни. Дъното може значително да се съкрати на краката си, затова по-добре е да вземете необходимите аксесоари, дълги жилетки и много стабилен ток. Изглеждайте страхотно на високи момичета, как дънкови панталони.

f15dc6bb9455ca86b8671b74f774a467 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Човек

Ако не обичате тесни дънки, бойфренды пълна момиче е чудесен избор. Дънки-бойфренды за завършване на формата висока талия и със средна засаждане. Моля, обърнете внимание, че често дъното панталони, пъхнати. Не, със сигурност не е много конкурентен момичета. Ако толкова много искате, да се хармонизира начин, добави високи токчета или клинове.

eaf279ca9997a073948307b6f93a89c7 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Тръби

Тръби, по-известен като „слаб“. В състава си те често имат еластан, в която модел плътно облегает около краката си, без да причинява излишни неудобства. Пълна момичета особено добре изглеждат обикновен панталон-дудочки, за да не привлича прекалено много внимание и не трябва да се поставят акценти.

f54d7b27486db4d60b92149ada9c81aa - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

По-добре е да изберете плат поплотнее, за да не се разкъсва от напрежение.

Директни

Прави панталони, за разлика от скъсани дънки, пълна момиче винаги изглежда много добре. Те кльощава крака, изгодно да удължат им, добавяне на фигура особена елегантност. По-добре да изберете стил с висока талия, за да се крият всички недостатъци. Хармония начин ще добавите однотонная риза или просто яке, която визуално удлинит силует.

22f84d18b1c8358b42e20ff1070bd3aa - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Звънец

Последният вариант за добър имидж в стил клеш дънки. Те често са свързани с миналото, така че малцина рискнет добавите към вашия гардероб. Идеалното решение ще бъде на по-широки бедра, като това ще създаде силует на пясъчен часовник. Моля да обърнете специално внимание на клеш, който започва от средата на бедрото, но е добър и избор на племето. Лук може да се комбинира висок ток-родословни и коприна блуза.

ec58a89cde58463942b41b44c9af98fa - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Как да изберем дънки, като се има предвид моето телосложение

Избор на дънки, винаги помислете за вашия тип фигура. Не, под всяка от опциите са подходящи модели, които се носят стройни момичета. Но правилно разпределени акценти ще направят образ на ефективно и хармонично.

Пясъчен часовник

Щастлив обладательницам „пясъчен часовник“ е подходящ за всички участък дамски дънки, дори и тесни. Подходящ е както за високи и средни, така или иначе, линията ще бъде гладка и подтянутыми. Но по-добре да не се вземат на по-ниска кацане, като ще бъде трудно да се премахне добре да се подчертават особеностите на фигурата. Моля, обърнете внимание, че плътно прилепнали, не само бедрата, но и корема.

b9c6b1ddfd4b8508e1fcc57fe5e6dabd - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Ябълка

Ако мислите как да изберете дънки под тип „ябълка“, а след това просто обърнете внимание на коригиращи дънки, които са малко прекалено голям. Колкото повече свобода ще бъде в картинката, толкова по-добре. Не трябва да се съсредоточи върху корема и липсата на талията за регулиране на дял. Изберете тесни, чрез допълването им дългата жилетка и колан на талията.

5feb6f273dc39b7aee8c1ac1d1ee7159 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Круша

На „рафтовете“ пълни крака по всякакъв начин подчертават светли нюанси и твърде закъсал стилове. Добра корекция ще изпълни черно-бели дънки-банани. За да гледате добри момчета, поради акцент върху талията и бедрата, да направите гладка и закачливо. Внимателно, голяма апликация и ленти, за да не утяжелять спускане.

Висок и нисък ръст

При високи момичета в дънки с избора им на по-малко табу, отколкото ниски. Например, светли панталони и може да се побере в шкафа. И ако те са многоетажни, лук осигурен. С една дума не става, тъй като това ще се съкрати на крака и да удължат торса.

Най-добрите модели за млади момичета — тъмни дънки 7/8. Така че силует по-тънък и по-вытянутым. И ако ние се допълват ги носят на петата, че това е точно това, което можете да увеличите визуално растеж. Класически директен стил и придава елегантност и лекота.

5c185141f08c094be0c0bc0019a1d7f9 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Като стилно допълни начин с дънки

Отдавна отминаха дните, когато дънки са свързани с липсата на момичета във форма, или с комбинация от тениски с кроссовками. Благодарение на прекрасната комбинация от различни изображения, в този случай, по някаква причина. Най-полезни допълнения се считат за множество акценти.

T риза или тениска

Майк, както и тениска не може да бъде банално допълнение в избора на дънки, за да завърши. Можете да добавите и чист палто и кожени якета — ефектът ще бъде различен. Обувки, подбрани за горната. Дебел ток избран под вашето настроение.

986fdff55cde02c76ae0cfac36cbda9e - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Жилетка ще създаде морски пехотинец, който от година на година си остава на върха на модата. Особено този лук е подходяща за всеки плажната партита.

Блуза

Комбинация от обикновена дънки отделяща се с елегантен се има предвид блуза — това е класика за всеки дрес-код. Ако блуза допълни кокетливыми рюшами акценти и доста лук ще изглежда много романтично. Изглежда красиво, ако горната не е само в ярки цветове, но леко се отваря врата. Интересен вариант-затегнете блуза с едно рамо.

242a3eae9a15427d55264310e11f7547 - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Яке

Яке в гардероба на всяка жена, за толкова дълго време да не се наложи. Ако сте го носи под дънки, а след това ще се коригира профил и правилно подреждане на акценти (особено ако тя е с красив силует на гърдите). В модела на студената определяне изработени от вълна, в топли, леки и тече, но не е твърде прозрачен. Доказана комбинация — свободна суитчър и стегнати дънки.

d38892858c06473f3f9a7849752a782d - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Пуловер

Не винаги е старо и познато комбинация-пуловер и дънки-това е нормално. Например, ако изберете груб задължителни, изглежда страхотно както с палто, така и якета твърдо. Всяко дъното, а също така лесно да изберете Токчета или липсата на такава ще създаде настроение. Предпочитам стилове с кокетливым големи вложки под дънки, стегнати бедра.

c370f0882763c7e02326c83559fa52aa - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Яке или жилетка

По-рано се е смятало, че под сако и жилетка е подходяща единствено за класически панталон или пола. Сега дънки са най-добрият вариант, който ще покаже на отличен вкус. Особено стилна, за да съответства на леко яке с зауженными штанинами дънки, а талията вратовръзка плътен широката лямке. Като обувки можете да използвате маратонки масивна и елегантни лодка без големи шипове. Дънки размер С този избор само вашата собствена — не повече и не по-малко.

47f16956cfb717df35bc7ff9687aecce - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Мода лукбук дънки за пълни

Модни къщи постоянно се наслаждаваме на модни новости, които и тогава светна по модните подиуми. Сред тях могат да бъдат постоянно видите модел в класически или необичайни дънкови панталони. Дънки, като доказано couturier — не е всекидневна част от гардероба. С тях ще се превърне в незабравимо за улично люк, за публикуване. А за да не се бърка в избора на комбинации, обърнете внимание на готови деним образи.

1c0f19edcaa9db6fde0f213b2aaf1c8f - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

b1fc844514b9d5b9113096e8253f567e - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

f097a0534245a4eaff4e6b3aae9ba50e - Как да изберем дънки за най-пълна фигура — на 5 основни правила

Дънки — възможност за пълна момичетата не само да покаже себе си, но и да създадете незабравим образ. Благодарение на разнообразието от стилове и модели, можете да не се крие форма, и е изгодно да се подчертае достойнство. С подбрани препоръки желания ефект може да се постигне почти мигновено.