октомври 25, 2021
e033e99f5e9d05d8ae37527004e90ee9 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Костюм с пола-молив свързани с историята на авиацията. Кой би си помислил за това, като го гледам сега, като атрибут на класически бизнес стил. Най-интересното е, че дори и на ръба на вече замъглено, и на улицата, жените в костюми, да ги комбинирате със спортни обувки и различни аксесоари.

Мода постепенно става въпрос за гъвкавост, консуматорството отстъпва на съзнателен избор на нещата. За минималистичен и докосна консервативни неща, включително. Такъв костюм може да варира във всеки един базов гардероб, и тъй като този елемент, за да изберете и да комбинирате, четете нататък.

e033e99f5e9d05d8ae37527004e90ee9 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Основни правила при избора на женски дрехи

Избор на костюм зависи от дестинацията — необходим е за бизнес срещи или ежедневно носене, за да се разрежда кэжуал такива строги силуети. Ние ще разчита на гъвкавост на тези неща. Има класически модел на женски костюм с пола-молив, има елементи на съвременните тенденции.

Светлина, как и отново, каква е разликата между тях и какъв костюм и с каква цел — винаги за вас. Това се отнася не само стил продукти, но и особености на неговото намаляване, материали, приемливи цветове и дори с щампи. И, разбира се, цялото това великолепие, за да се съчетаят по отношение на обувки, аксесоари и облекло. Многослойность-нашето „всичко“ не е за първи сезон и не е последен.

64ebafe86bb34228083635a3e8bd6450 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Комплект яке и панталон за бизнес единствено по-добре да изберете точно вашата фигура. Сега актуални са големи, подходящи за ежедневна употреба, както и ясна линия на рамото и структура са подходящи и в двата случая. Дрес код-добре е да изберете монтиране ръкав, без голяма разлика между ръката му и заедно с платове, ръкави и чекмеджета сако — ако това е „прилеп“ ще виси надолу и идват в гармошку, растежът ще намали и форми останали дисбаланс.

При това можете да играете в съраунд формат, отново. Що се отнася до дължината на якето, в действителност липсват комплект оборудвана съкратен или асиметричен силует — класика и пак класика, като типичен мъж, малко приталенные якета.

Модели костюми с пола-калъф

Облекло изглежда не само от съображения ценови сегмент и цвета, който харесва. Помислете за вашия тип фигура и пропорциите на тялото към краката, дори и на разходка сред природата и стойка влияят на избора. Изкривена поза не е разрешено да се носят сако и небрежно го хвърлят на раменете.

beb4bb349c317f80b65540e9ef080fa3 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Случай, особено плътно прилепнали, държи маршируват по улицата. Ако сте свикнали с активни движения, костюми било, следователно, да имат известна свобода да права кройка на полата и не твърде оборудвана яке. Това се отнася за всяка дължина на изделия, която сега ще говорим по-подробно.

Дължина

Дължина на сако или пола може да се определи съществуващото съотношение и придават значителна дисхармония в цялостната картина. Преди избора на дължина, помисли частен съотношението на горната и долната части на тялото. За тази цел измерване на дължина тялото от miklusenai депресия в тазобедрените стави, а останалата сума ще бъде на крака.

Въз основа на получените данни може да се определи, ще бъде ли по-къс торс и дълги крака. В случай на по-голяма дължина на краката, трябва да се балансира горната си дреха, и обратното.

Търся перфектния костюм можете да заобиколите не е един магазин и мина не една директория сайтове. И да намерите класически, прост набор е много трудно, особено в условията на масовия и среден бизнес, за да се гарантира качеството е марката. Решението може да бъде пътуване в ретро или магазин втора ръка. В мъжкото отдел неща с истинска основни сегмента-това е нещо, което ви трябва, ако търсите продукт в съраунд формат.

Мини

Мини полата е добро, само за ежедневни снимки, ако, разбира се, вие не искате да шокира своите бизнес партньори. Подходящ за тънки крака и не цялата обувки върви добре. За да не нарязани на фигурата и съкращаване на растеж, да се смесват и мач мини с облегающим крак обувки или обувки по цвят на краката: силни като мулета, помпи, директни ботуши и обувки-чорапи, глезените, както и класическите бели маратонки в баланс с бизнес-стил.

d4241147eed22f2b3a16ff552591d3d6 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Мини калъфче изглежда спретнато и редки инфантилни мотиви, така че яке същата дължина или е малко по-дълго да се грижат. Яке, което е по-кратък от мини, визуално реконструкция на тазобедрената става. Ако тип на фигури — триъгълник, такъв вариант е напълно подходящо.

Ботуши с мини, за да можете да видите доста често, но такава комбинация е укорачивает и се разваля красивите женски крака. Вие не трябва да носят мини Bodycon bottomtime, че отиваш при ходене в гармошку. Fit мини пола-добре, отколкото средно или високо, което ще удължи крака, ако е необходимо.

С ниска тапицерия, мини поли, прави го по-скоро не на дрехи, а на колана. Какво ще яке и аксесоари в съчетание с него, от пера, простащина да се отървете ще бъде невъзможно.

217a49279d5749d865b559287288b96b - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Миди

Това е гъвкав и добра дължина, който си има градация, за всеки тип фигура. Приталенные силуети, midi-поли около бедрата и пряк midi визуално удължават и се свиват на фигурата. Сега, що се отнася до самия ръб на полата се покриват коленете си за по-добро удължаване на краката, на открито, напротив, ще балансира относително кратък период от тялото с крака.

Делото може да бъде ниска, средна или висока на засаждане. Тип на фигури „правоъгълник“ и „пясъчен“ часовници ще съответства на средната засаждане, тъй като акцент на кръста. „Ябълка“, „круша“ и „триъгълник“ по-добре да изберете висока кацане, вниманието ще бъде разсеян от бедрата, удължен силует. Ниска кацане — за баланс дълги крака и сравнително къс торс.

2d816ae7afa101ef3a81679628c5aebf - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Макси

Дължина макси молив Полата — красива и трудна форма, че изглежда необичайно, особено в комбинация с класически и леко големи яке. Продукти в пода носи официалното съобщение, модел, и квалификация по-гъвкав. Най-добре се избягва дължина до средата на прасците, а след това го има най-широката част, иначе краката ви ще изглеждат по-добре.

Съкратен сака все още действа в комбинация с всеки покрой пола до средата на бедрото добре изглежда с Макси и други варианти. За „триъгълника“ по никакъв начин не се вписва зауженный случай, по-добре да изберете директни силуети. Тип на фигури с ярко изразен дъното, напротив, ще отговарят просто, но твърде много prichinnosti да намали растежа.

ed4e3a57163a331865b223d1b7cadbb7 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Дължина макси е едва ли не решаващ в центъра на вниманието на изображението. Предлагаме на вашето внимание разширен модел изглежда по-спокоен и оборудвана силует прави значителни дисбаланси, което не може да се каже за среден или нисък. Можете да допълват образа на колан или съкратен корсети, които, разбира се, успешни образи на всеки ден или една специална нощ. Бизнес сектор приветства ризи и блузи, отделяща се, цифрата изглежда женствена.

Материал

Костюм на материала може да бъде различен, но ние ще ви кажем за това, в какви случаи, и това, че структурата ще бъде по-подходящо. Пола и сако може да бъде единственият слой дрехи, може би на второ място, това зависи от допълнителен материал. За да зададете важни и в кой сезон сте го носите.

8f42ad0ba898daaac9304c5b79436bfb - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

За лятото са подходящи тънки ленени, копринени и плетени модели. За студено време на годината, обърнете внимание на по-плътни материи като вълна или туид. Ще играе важна роля в наличието или липсата на лигавицата и материали, както и наплечники и допълнителни усложнения намаляване.

Коприна

Да започнем с копринен костюм с пола. Това е истински мачта-хев а дори и за изискани вечерни начин. Не казвам, че той е подходящ за бизнес срещи, но и социални дейности е един от най-добрите възможности. На базата и на наситените тъмни нюанси на такъв костюм е добре за всеки цветовия тип външност.

Що се отнася до стилове, често стил на този комплект като бельо или пижами. Вие не трябва да избират, приталенная модел, от това струящегося материал. Коприна тъкани перфектно драпируется, ще естетически гънки, бои върху платно, обилно напоени, и картината изглежда по-сложна.

406e4010bf552eee8990087de642b43a - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Що се отнася до декор, най-добре избягвайте евтини некачествени дантела или гипюра. Това е наистина засилва богатство копринена текстура, като инкрустиран с камъни, пайети и други. Тук е основният само ще коприна — материал активен и независим. Може да бъде омбре или комбинация от цветове, интересно разположение на джобовете или асиметричен приятелка.

Да се съчетаят тези комплекти с класика и максимално с маратонки. Не трябва да ги комбинирате с кроссовками, като каквото и да е популярно. Под костюм, изберете неща, от същата или по-малка плътност. Груба или дебел плат, ще видите, с помощта на сако или пола и да се създаде помия силует.

Джърси

Трикотажный костюм е идеален за разходки и пътуване. Това е комбинация от външната красота и комфорт, което ще ви позволи да измине дълъг път и туризъм, без да се притеснявате за техния външен вид. Обикновено такъв костюм с всичко върви добре, с изключение на ultrajectines обувки с токчета или структурирани чанти.

c5c75c6a97e86249a3d43f9b708a0f97 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Костюм уникално е по-добре просто. За жени с наднормено тегло, плътност на материала по-добре да вземете по-горе, за да изравни на излишни килограми. Трикотаж не е така структурирана, че да могат да се носят в офиса или на бизнес среща — има риск да се разпространява появата на интерес и самодоволство.

Вълна

Вълна комплект е привилегия на мъжете, но в същото време костюми с пола зашити за жени. Характеристика — топло, удобно, плътен материал, който може да се комбинира с плетени на ръка или на пишеща машина неща, и с бизнес ризи. Вълна, комплект универсален за бизнеса и за ежедневието, за да го победят остава само с подходящи аксесоари и обувки.

d783850b7e6c59ea423c2569ab0efb63 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Сако от вълна може да бъде чудесно допълнение в пластове начин: тренч, палто, яке, жилетка или пуховик. Плътност и дебелина задължителни, при условие, че можете да комбинирате вълна, в комплект с свитером, не трябва да надвишава плътност вълнена кърпа.

Стил на лека небрежност, присъщ за парижките, вече е променен. И той бе заменен от скандинавски мотиви, но не и в класическия вариант, тъй като ние сме свикнали да виждат, а някои преувеличени ума. Тя се проявява в ярки неща, конгломерат от различни щампи. Само много, на всички активни и плътен. Възможност да се обвърже още по-удобен.

Тук искаме да ви посъветвам, за да бъде в съзнание, и трябва да се подходи към този изображения от гледна точка на целесъобразността. Някъде в Скандинавия този начин не е твърде много. Френска небрежност или общата реколта във Франция, също е приемливо. Но ако живеете в друга страна, с друг дух и настроение, може да не стоят на улицата, 100% от всичко това, да вземе участие в образ и ще изглежда оригинално и подходящо.

Цвят

Цветове в облеклото, като комбинация от щампи, играят почти решаваща роля в начина, заедно с намаляване и засаждане на продукта. Избор на цвят винаги да се ориентират в хармонични цветови комбинации нюанси на тъканите между тях и близостта на щампи и ги сравнимо по размер. Виж, ако цветът черти На лицето или тона на косата и т.н. законите на съчетаване на сходство и контраст никой не е отменен, такива комбинации ще ви помогне във всяка ситуация.

Понякога възниква желание да съживи образа на ярка пола-молив или сочни цветни ивици. Разбира се, всичко това е уместно, в спокойна начин, а не бизнес. Дори и ако ние не говорим за твърд дрес-кода, по-добре да не доведе до прекалено разширение очите на колегите си и на собствените си ярки цветове.

dbda13ba0b359ef7dcab59beb9697aa9 - Как да изберем елегантен костюм с пола молив е подходящ за всяка фигура

Ако ви харесва жълт или червен или дори оранжево — избирайте тъмни нюанси на твърде висока светлост. Или, напротив, пастелни цветове. Всеки студен или топъл вариант се възприема спокойно и не отвлича вниманието от основните въпроси.