октомври 18, 2021
686b99fa9216897279ec1cc7e176061e - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Жени с идеални параметри фигури не са толкова много. Дами, разположени на пълнота, трудно е да изберете бански костюм, по силата на индивидуалните особености на тялото или отделните му части. Конструктори специално разработени стилни бански за пълни жени, които ви позволяват да скриете нюанси, форми и акцент върху съществуващите достойнство.

686b99fa9216897279ec1cc7e176061e - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Основни правила за избор на бански костюм голям размер

При избора на бански костюм е много важно да се придържаме към някои препоръки, които ще помогнат на жената да придобият това, което наистина ще изглежда елегантно и стилно. Основни правила за избор на:

Купи единственото нещо, което е строго съответства на размера (не повече и не по-малко). Без да се опитва да си купите бански не може да бъде, в противен случай ще се окаже така, че да отговарят на голи на плажа всички недостатъци на фигурата, особено, ако жената е спечелила десетки излишни килограми. На примерку вземете половинка, затова той гледаше на нещата от страна и, ако е необходимо, дава добри съвети. Полногрудые дами трябва да се предпочитат модели от затворен тип, например, танкини или да плуват рокля. Това е необходимо, за да се скрие от любопитни очи на мазнини от корема и отстрани. С правилния избор на материали, годни костюм ще изглеждат добри и по-тънки. Ако искате да си купите бански танкини, предпочитат бикини или поли с висока талия. Тези топене ще скриете излишните мазнини в областта на корема и затяга задните части. Модел на тънки бретелях могат да придобиват само онези момичета, които имат естествената и хубави гърди. Ако отгоре е проблемната зона, следва да се отдаде предпочитание на по-обемни варианти. Не се колебайте да използвате плажни аксесоари, като парео, колани и т.н., Тези облекла не само за покриване на проблемните места, но и ще изглеждате стилно. За да изберете модел с контрастни акценти по стените. Така фигурата ще изглежда по-тънък.

b7a6322d859f96283301374ee968f3cf - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Има и някои ограничения, които трябва да се вземат предвид при избора на плажна дрехи за пълни жени. Табу се отнася за следните елементи:

    бански-прашки и бразилски изрязани; костюми с много кристали и пайетки; рюши и ресни под формата на хип-панели, което визуално увеличава обема; елече без семките.

Материал

Избор на бански костюми в големи размери, трябва да се съсредоточите върху материал за производство на продукта. Например, ликра и ликра имат добър ефект за намаляване на теглото, което прави фигурата по-тънък и по-тънки.

1610c9473769b8b94db834c1125d1d77 - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Трябва да се избягва тънки и участък тъкани, или след многократни измивания бански костюм, подобен на улей. Важно е да се избере достатъчно здраво продукт, който има формирането на вмъкване в проблемните зони.

Цвят

Жените с големи форми може да изберете цвета на плажни костюми, забранени само от плат с люрексом и пайети. Хармонични цветове и голям фигура визуално ще намали размера на бедрата или гърдите, подчертавайки елегантността на фигурата. Линии (хоризонтални и вертикални) се скрие выпирающий корема и гънки от двете страни. Ярки цветове елече подчертава гърдите. Тази визуална корекция на тялото и се основава на избора на хармонични цветове, шарки и щампи.

Бански за пълни жени през този сезон трябва да бъде светъл, с наличието на морски щампи и разнообразие от тропически нюанси. Избор на облекло, трябва да вземе ръководството на свой собствен цветови тип, той не губи чувство за мярка, цветове и текстури.

2f91eda483ca845f386515b41fda34eb - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Стилни бански за пълни дами могат да бъдат напълно черни, но само ако се вземе от затворен тип. Отделно се приема, при условие, че надолу ще бъде черен, а отгоре по-ярки и весели цветове.

Избор на бански костюм според вида на фигурите

Женски фигури условно са разделени на следните видове:

    „пясъчен часовник“; „круша“; „ябълка“; „превернутый триъгълник“; „правоъгълник“.

Вид на фигурата „пясъчен часовник“ се отнася към стандартната, защото дори и пълнотата не нарушава хармонията и чар на всяка дама, седнала на дрехи. Други показатели трябва да се регулира в различни области.

Избора на бански за пълни дами, е важно правилно да се определи типа на физика, за да подчертае своите достойнства, за да премахнете малки проблеми, но и съществени недостатъци.

Круша

А крушовидна форма фигура се отнася до А. тип силует наподобява триъгълник: тесни рамене и широки бедра, с ниска талия. Коригиращи тоалети, избрани за това, за да се балансират тези различия.

Бански за пълни жени с голям корем и грушевидный силует са избрани в съответствие с правилата, които са равни за индивидуални и непрекъснато видове плажни съоръжения. Основните от тях:

Топ модел — елече с големи презрамки. Да речем декор в областта на рамото (лента, къдри). Цвят — цветни и интензивен щампи — на ивици, вълнообразни линии. Долната част на модела-това е липсата на комуникация и лъкове, тегло и широки бедра. Цвят на тъмно, със същия цвят на страничните панели. Фигура малък, гравюри, можете да изберете вертикални ивици.

a08dd63c7348f4c040238f1a963f420d - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Обърнат триъгълник

Този тип на фигури отговаря на T. силует, изглежда по следния начин: рамене по-широки от ханша, талията и мека. Триъгълен вид на фигури трябва да бъдат адаптирани към бедрата, визуално разширяване и стесняване определяне на раменете.

Бански костюми големи размери за фигура тип T трябва да бъде избран по правила:

Горната част на модела е висока врата с деколте във формата на буквата V. цвят неизползван, униформи. Малки рисунки, щампи под формата на ивици. Долна част пола или къси панталони, украсени с катарами, завязками, волани и др Своя избор да се спре на ярки цветове. Допускат рисунки и модели в областта на таза.

cf04c10bdbcaa1a00ad33b0f084e90ef - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Правоъгълник

Фигура под формата на буквата Н, подобно на правоъгълник. За нея е характерно пропорционална на разположение на таза и раменете, леко талия. За фигура тип Н човек трябва да избере цели бански костюми, които подчертават тънка талия, и създава ярко изразена извивка.

За постигане на този резултат като цяло екипировки възможно благодарение на лента, вертикално разположени и сближаване до центъра на кръста. Украсена с волани или завязками бикини, води до визуално увеличаване на раменете, същото рамкиране на таза може да се разшири бедрата, и в същото време се намалява талията.

b11dd5a33b4214579fa0f07e311b1717 - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Различни бански костюми за дами с пищни форми, за да се класират високи дъна растеж.

Ябълка

Фигура тип или в друг „Ябълка“. Към този тип се отнасят момичета с кръгла корема. Силует напомня овал: широка талия, големи по обем, отколкото раменете и бедрата. За корекция на този дисбаланс фигури на подходящ бански. Когато избирате, имайте предвид следните моменти:

    Присъствието на вложки от красиви цветя от двете страни. Елегантните хоризонтални ивици в областта на таза, долно оттичане района на талията.

Модели бански за пълни

Жени със стрии или гънки на корема, е важно да се съсредоточи върху собствената си кръста. За това трябва да се обърне внимание на дизайна, приятелка, стил, бански костюм и кръста вложки. Можете да се концентрират върху достойнствата на фигурата, например, подчертават гърдите, бедрата или краката.

Плаж начин е да добавите аксесоари, като парео, както и информация за бански костюм — полата или дълга риза. Те предпазват не само от жаркото слънце, но и да направи невидими нюанси на форма.

f5dc73a165587dfba4ef2352f9afeb5a - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Затворени

Плътен бански се разделя на видове:

    Монокини; Бандини; майонеза; вляпаться; танкини.

Момичета с пищни форми, все по-често избират затворени плътни бански костюми. Този плажен костюм изпълнява следните функции:

    Визуално намалява на пълна фигура, крие я проблемните области. Монокини или танкини голям размер придава образ на женственост и елегантност.

a1852731776291d16eda066c3cc15171 - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Отделно

Бански костюми двойни, предназначени за жените, заслужава да се види на един несъвършен тялото. Най-важното-да се оцени конфигурация на тялото му. Ако една жена смята, че е открит стил на бански й отговаря, тогава защо и да не се носят.

Двойни бански за пълни жени трябва да бъдат избрани с оглед на тези съображения:

Предпочитат слипове или шорти с висока талия и утяжкой (не бикини). Изборът на стил с пола или къси панталонки, които се крият на проблемни зони (бедрата, ханша).

1fe762b59df085b5ebae84c75b530e6f - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

С пола

Дамски бански поли набира популярност сред пълни с модата. Тези видове костюми може да бъде открит и непрекъснат. Поли мини, миди и макси дължина, носят самостоятелно или зашити вече, подобно на рокля за пълни дами.

Различни модели с пола крие хълбоци и широк таз, телесните гънки от двете страни, но не са на сто процента е подходящ за всички видове фигури. Бански танкини, утягивающими корема, включва топ и пола с висока засаждане — в този случай успява да скрие излишните гънки и стрии.

4e78099ada8f7e042676b9b76b63893e - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

С къси панталони

Бански костюми с шортиками и утяжкой за регулиране на несъответствия между тесен таз и масивни рамене, като се акцентира на бедрата. По-големи размери танкини бански костюми са добре съчетани с къси панталони различен стил и намаляване.

Мъжки шорти са идеални за фигура тип Т, но визуално се скъсяват краката.

С висока талия

Отворени бански костюми голям размер, такъв набор от шорти или панталон с висока засаждане, камуфлаж, допълнително количество в зоната на корема. Използвайки индивидуален стил и даване на предимство на индивидуалното използване на цветове, талия на този плаж-набор от визуално става все по-тънки и по-тънки. Големи бански костюми, включително и къси панталони с висока талия, идеален за вида на фигурата на „правоъгълник“ и ако корема или бока прекалено дълго, тези бикини Не се вписват.

a785ac4bb24bc915fda15934623397fa - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Коригиращи

Бански с корректирующим ефект предпочитат дамите, които искат да скрият излишните мазнини в областта на корема и от двете страни. Специален бански за отслабване с инкрустации ви позволява да направите корема си плосък и по-тънка талия. За да добавите обем на правилните места, като например в гърдите, може да се използва елече с ефект повдигащ. Деколтето в този случай, това изглежда по-секси и привлекателна мнението на противоположния пол.

1da047fb19aaa56528f68b4de4f8496e - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Лукбук стилни плажни снимки, за да се пълни

За момичета със заоблени бедрата и малко корема, тъй като бански костюм, идеално retromobile на 50 години, включително и на високи панталони и тясна елече, добре поддържа гърдите. Цвят може да изберете всякакви, но отпечатване си струва да се предпочитат ивица, клетка и грах. Ретро стил умело подчертава, закачлив, женствен характер.

a7bb59f5d2877a47fd7feec2b1ea9ef6 - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

e1c3647578c7f0a4331cc326d089cee8 - Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Не по-малко стилни за този сезон изглежда бански костюми, поли, панталони и корсажи с инкрустации от дантели и къдри. Тези модели имат сходство с по-бельо, които са популярни сред модата. Декор на къси панталонки и елече без презрамки и дантела ще бъдат насочени към плажен костюм, с акцент на гърдите или задните части.

Много е важно за летния сезон, за да изберете стилен и модерен бански костюм, добре прилепнали по тялото. Жените с пищни форми не си струва да се неудобно от собствените си тела, Като правилно подбран бански не само всички нюанси на фигури, както и да допълват вече наличните предимства.