юли 15, 2020

Как да изберем красив бански костюм в голям размер за най-пълна фигура

Жени с идеални параметри фигури не са толкова много. Дами, разположени на пълнота, трудно е да изберете бански костюм, по силата на индивидуалните особености на тялото или отделните му части. Конструктори специално разработени стилни бански за пълни жени, които ви позволяват да скриете нюанси, форми и акцент върху съществуващите достойнство.

Основни правила за избор на бански костюм голям размер

При избора на бански костюм е много важно да се придържаме към някои препоръки, които ще помогнат на жената да придобият това, което наистина ще изглежда елегантно и стилно. Основни правила за избор на:

Купи единственото нещо, което е строго съответства на размера (не повече и не по-малко). Без да се опитва да си купите бански не може да бъде, в противен случай ще се окаже така, че да отговарят на голи на плажа всички недостатъци на фигурата, особено, ако жената е спечелила десетки излишни килограми. На примерку вземете половинка, затова той гледаше на нещата от страна и, ако е необходимо, дава добри съвети. Полногрудые дами трябва да се предпочитат модели от затворен тип, например, танкини или да плуват рокля. Това е необходимо, за да се скрие от любопитни очи на мазнини от корема и отстрани. С правилния избор на материали, годни костюм ще изглеждат добри и по-тънки. Ако искате да си купите бански танкини, предпочитат бикини или поли с висока талия. Тези топене ще скриете излишните мазнини в областта на корема и затяга задните части. Модел на тънки бретелях могат да придобиват само онези момичета, които имат естествената и хубави гърди. Ако отгоре е проблемната зона, следва да се отдаде предпочитание на по-обемни варианти. Не се колебайте да използвате плажни аксесоари, като парео, колани и т.н., Тези облекла не само за покриване на проблемните места, но и ще изглеждате стилно. За да изберете модел с контрастни акценти по стените. Така фигурата ще изглежда по-тънък.

Има и някои ограничения, които трябва да се вземат предвид при избора на плажна дрехи за пълни жени. Табу се отнася за следните елементи:

    бански-прашки и бразилски изрязани; костюми с много кристали и пайетки; рюши и ресни под формата на хип-панели, което визуално увеличава обема; елече без семките.

Материал

Избор на бански костюми в големи размери, трябва да се съсредоточите върху материал за производство на продукта. Например, ликра и ликра имат добър ефект за намаляване на теглото, което прави фигурата по-тънък и по-тънки.

Трябва да се избягва тънки и участък тъкани, или след многократни измивания бански костюм, подобен на улей. Важно е да се избере достатъчно здраво продукт, който има формирането на вмъкване в проблемните зони.

Цвят

Жените с големи форми може да изберете цвета на плажни костюми, забранени само от плат с люрексом и пайети. Хармонични цветове и голям фигура визуално ще намали размера на бедрата или гърдите, подчертавайки елегантността на фигурата. Линии (хоризонтални и вертикални) се скрие выпирающий корема и гънки от двете страни. Ярки цветове елече подчертава гърдите. Тази визуална корекция на тялото и се основава на избора на хармонични цветове, шарки и щампи.

Бански за пълни жени през този сезон трябва да бъде светъл, с наличието на морски щампи и разнообразие от тропически нюанси. Избор на облекло, трябва да вземе ръководството на свой собствен цветови тип, той не губи чувство за мярка, цветове и текстури.

Стилни бански за пълни дами могат да бъдат напълно черни, но само ако се вземе от затворен тип. Отделно се приема, при условие, че надолу ще бъде черен, а отгоре по-ярки и весели цветове.

Избор на бански костюм според вида на фигурите

Женски фигури условно са разделени на следните видове:

    „пясъчен часовник“; „круша“; „ябълка“; „превернутый триъгълник“; „правоъгълник“.

Вид на фигурата „пясъчен часовник“ се отнася към стандартната, защото дори и пълнотата не нарушава хармонията и чар на всяка дама, седнала на дрехи. Други показатели трябва да се регулира в различни области.

Избора на бански за пълни дами, е важно правилно да се определи типа на физика, за да подчертае своите достойнства, за да премахнете малки проблеми, но и съществени недостатъци.

Круша

А крушовидна форма фигура се отнася до А. тип силует наподобява триъгълник: тесни рамене и широки бедра, с ниска талия. Коригиращи тоалети, избрани за това, за да се балансират тези различия.

Бански за пълни жени с голям корем и грушевидный силует са избрани в съответствие с правилата, които са равни за индивидуални и непрекъснато видове плажни съоръжения. Основните от тях:

Топ модел — елече с големи презрамки. Да речем декор в областта на рамото (лента, къдри). Цвят — цветни и интензивен щампи — на ивици, вълнообразни линии. Долната част на модела-това е липсата на комуникация и лъкове, тегло и широки бедра. Цвят на тъмно, със същия цвят на страничните панели. Фигура малък, гравюри, можете да изберете вертикални ивици.

Обърнат триъгълник

Този тип на фигури отговаря на T. силует, изглежда по следния начин: рамене по-широки от ханша, талията и мека. Триъгълен вид на фигури трябва да бъдат адаптирани към бедрата, визуално разширяване и стесняване определяне на раменете.

Бански костюми големи размери за фигура тип T трябва да бъде избран по правила:

Горната част на модела е висока врата с деколте във формата на буквата V. цвят неизползван, униформи. Малки рисунки, щампи под формата на ивици. Долна част пола или къси панталони, украсени с катарами, завязками, волани и др Своя избор да се спре на ярки цветове. Допускат рисунки и модели в областта на таза.

Правоъгълник

Фигура под формата на буквата Н, подобно на правоъгълник. За нея е характерно пропорционална на разположение на таза и раменете, леко талия. За фигура тип Н човек трябва да избере цели бански костюми, които подчертават тънка талия, и създава ярко изразена извивка.

За постигане на този резултат като цяло екипировки възможно благодарение на лента, вертикално разположени и сближаване до центъра на кръста. Украсена с волани или завязками бикини, води до визуално увеличаване на раменете, същото рамкиране на таза може да се разшири бедрата, и в същото време се намалява талията.

Различни бански костюми за дами с пищни форми, за да се класират високи дъна растеж.

Ябълка

Фигура тип или в друг „Ябълка“. Към този тип се отнасят момичета с кръгла корема. Силует напомня овал: широка талия, големи по обем, отколкото раменете и бедрата. За корекция на този дисбаланс фигури на подходящ бански. Когато избирате, имайте предвид следните моменти:

    Присъствието на вложки от красиви цветя от двете страни. Елегантните хоризонтални ивици в областта на таза, долно оттичане района на талията.

Модели бански за пълни

Жени със стрии или гънки на корема, е важно да се съсредоточи върху собствената си кръста. За това трябва да се обърне внимание на дизайна, приятелка, стил, бански костюм и кръста вложки. Можете да се концентрират върху достойнствата на фигурата, например, подчертават гърдите, бедрата или краката.

Плаж начин е да добавите аксесоари, като парео, както и информация за бански костюм — полата или дълга риза. Те предпазват не само от жаркото слънце, но и да направи невидими нюанси на форма.

Затворени

Плътен бански се разделя на видове:

    Монокини; Бандини; майонеза; вляпаться; танкини.

Момичета с пищни форми, все по-често избират затворени плътни бански костюми. Този плажен костюм изпълнява следните функции:

    Визуално намалява на пълна фигура, крие я проблемните области. Монокини или танкини голям размер придава образ на женственост и елегантност.

Отделно

Бански костюми двойни, предназначени за жените, заслужава да се види на един несъвършен тялото. Най-важното-да се оцени конфигурация на тялото му. Ако една жена смята, че е открит стил на бански й отговаря, тогава защо и да не се носят.

Двойни бански за пълни жени трябва да бъдат избрани с оглед на тези съображения:

Предпочитат слипове или шорти с висока талия и утяжкой (не бикини). Изборът на стил с пола или къси панталонки, които се крият на проблемни зони (бедрата, ханша).

С пола

Дамски бански поли набира популярност сред пълни с модата. Тези видове костюми може да бъде открит и непрекъснат. Поли мини, миди и макси дължина, носят самостоятелно или зашити вече, подобно на рокля за пълни дами.

Различни модели с пола крие хълбоци и широк таз, телесните гънки от двете страни, но не са на сто процента е подходящ за всички видове фигури. Бански танкини, утягивающими корема, включва топ и пола с висока засаждане — в този случай успява да скрие излишните гънки и стрии.

С къси панталони

Бански костюми с шортиками и утяжкой за регулиране на несъответствия между тесен таз и масивни рамене, като се акцентира на бедрата. По-големи размери танкини бански костюми са добре съчетани с къси панталони различен стил и намаляване.

Мъжки шорти са идеални за фигура тип Т, но визуално се скъсяват краката.

С висока талия

Отворени бански костюми голям размер, такъв набор от шорти или панталон с висока засаждане, камуфлаж, допълнително количество в зоната на корема. Използвайки индивидуален стил и даване на предимство на индивидуалното използване на цветове, талия на този плаж-набор от визуално става все по-тънки и по-тънки. Големи бански костюми, включително и къси панталони с висока талия, идеален за вида на фигурата на „правоъгълник“ и ако корема или бока прекалено дълго, тези бикини Не се вписват.

Коригиращи

Бански с корректирующим ефект предпочитат дамите, които искат да скрият излишните мазнини в областта на корема и от двете страни. Специален бански за отслабване с инкрустации ви позволява да направите корема си плосък и по-тънка талия. За да добавите обем на правилните места, като например в гърдите, може да се използва елече с ефект повдигащ. Деколтето в този случай, това изглежда по-секси и привлекателна мнението на противоположния пол.

Лукбук стилни плажни снимки, за да се пълни

За момичета със заоблени бедрата и малко корема, тъй като бански костюм, идеално retromobile на 50 години, включително и на високи панталони и тясна елече, добре поддържа гърдите. Цвят може да изберете всякакви, но отпечатване си струва да се предпочитат ивица, клетка и грах. Ретро стил умело подчертава, закачлив, женствен характер.

Не по-малко стилни за този сезон изглежда бански костюми, поли, панталони и корсажи с инкрустации от дантели и къдри. Тези модели имат сходство с по-бельо, които са популярни сред модата. Декор на къси панталонки и елече без презрамки и дантела ще бъдат насочени към плажен костюм, с акцент на гърдите или задните части.

Много е важно за летния сезон, за да изберете стилен и модерен бански костюм, добре прилепнали по тялото. Жените с пищни форми не си струва да се неудобно от собствените си тела, Като правилно подбран бански не само всички нюанси на фигури, както и да допълват вече наличните предимства.