октомври 19, 2021
df3f6542332fa2151dc3f4428044757d - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Съчетанието на оранжев с други цветове във всяка област на човешката дейност винаги е символ на енергия и развитието. Хората от незапомнени времена би се дължи на неща на този цвят целебна живителен сила. Слънчев нюанс може да се прилага сега в дрехите, или някъде другаде. Основното нещо-не е правилно и уместно.

Оранжеви тонове пряко влияе върху нашето психическо състояние. В същото време и на този, който е облечен в оранжево, и този, който планира този начин. Как да се приложи този цвят в гардероба и защо да го правят, погледни.

df3f6542332fa2151dc3f4428044757d - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Психология оранжев цвят

В облеклото оранжев цвят винаги е заемал особено положение. Често именно този цвят е избран религиозна общност, нейната форма — заедно с жизнеутверждающей последиците от този цвят помага в психологията на човешката вяра. Древна Индия, Тибет и Африка, особено трепетно се отнасят до цвят на портокал. Той всеки народ има своето свещено значение, почитались като цветът на духовността, нещо божествено, енергията на слънцето и живота.

Оранжево-това е преди всичко комбинация от жълти и червени цветове. Вариации на цвят, зависи от количеството на пигмента в нея. Психология на цвят са подходящи: колкото повече червен цвят присъства, тон се счита за динамични, активни. Жълт пигмент носи мекота и лекота, като мощен енергиен послание на агресивно конотация. В зависимост от наситеността и дълбочина, възприемат цветовете по различен начин. Докато всички нюанси, с изключение на варианти на неон, окото е в състояние да възприемат, без напрежение.

7ba79234905d49099610ecd1ccf697d9 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Кой оранжев тен

Оранжевият цвят в облеклото произхожда от духовните представители на човечеството. Но това не означава, че го е доволен само от тях. Кой беше облечена в оранжев цвят-това е цветът на топъл нюанс на косата или кожата. Пролет, лято и особено на есен ще изглежда хармонично с тъканите на този слънчев цвят.

През зимата, когато става въпрос за кожата, не се отчайвайте. Ярки неонови цветове с леко хладен нюанс е идеалното решение за жени зимни вид. Оранжев напълно различен финес и дълбочина може да се приложи в ежедневието и в професионалната сфера. Важно е да знаете вашето настроение и подход.

3213fd3a607959495e4f08fb59f93b80 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Нюанси на оранжево цвят

Преди да разберете какъв цвят се съчетава оранжево, трябва да се разбере, че разновидности на огромно множество. Ние подчертаваме най-важното нещо и ще ви кажа за характерните особености на всеки, за да ви помогне бързо и лесно да откриете най-добрия нюанс за вашия външен вид.

Да започнем с насищане, тъй като наситеност на цветовете пряко отразява на настроението ви за вашата почивка или бизнес преговори. Като се има предвид различни нюанси, не забравяйте за това, колко текстури той може да бъде представен. На всеки от материалите, с неговите уникални характеристики, оттенък ще изглежда по различен начин.

5158f31f94fadebeb35deb992f8efa70 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Не просто оранжев, ярък и агресивен. Ако искате да балансира позиция на активния цвят, изберете матови тъкани, отразяващи слънчевите лъчи. По-добре да бъдем естествени, като лен, памук и по-плътни туид, кашмир и вълна. Мекота и матова текстура в съчетание с топло слънчево оттенък, за да изглежда по-уютна. За начало Лука на тази комбинация не ще да работи.

Праскова

Ако говорим за Комбинация от оранжев цвят в облеклото, не можем да забравим праскова. Едноименният плод, а цвета се отнася до топло видове оранжево. Като един от нюанси пастели, праскова се превърна в почти универсален цвят за тъкани. В сравнение с беж или пудровый, праскова повече розов пигмент. Други оранжеви цветове съдържат по-жълт, червен, сив или златист. Праскова съдържа само този розов, няколко романтична бележка.

47cc2715dd92a16e3d6cb8477ecc61ae - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Праскова, присъщи на извънредно високомерие — използвайте я, за да даде образ лекота. Спокойно настроение, заедно с необичайните сянка, ще се говори за индивидуалното чувство за вкус и елегантност. Ярък външен вид изглежда добре в този кадър.

Контраст и много по-тъмните нюанси на косата и кожата праскова да не отговарят. Вместо това, по-добре изберете нещо по-наситен или базови бежови цветове. Ако използвате този цвят като най-важните аксесоари, с персиковыми камъни нюанс, не е този човек, който е в състояние да реши този проблем.

acdfaa2e4a0906ffdca819181db10c52 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Тициан червен

Тициан червен цвят, съществува отдавна, но името в чест на художника Тициано vecelli да Кадоре. Като художник-италианец, Тициан red hot и енергичен цвят. Ако ти харесва смес от червено, златно, премахване на всички бележки, малини или червен цвят, ние получаваме чистият червен цвят на Тициан.

В облеклото той не е толкова често заради спешна яркост — titanovyh лак неща, с допълнителни декорации, които няма да намерите. Но вместо това, във всеки ценови сегмент, много от най-добрите дрехи, изработени от велур и кожа без разкрасяване е на цвят.

9fa17d1ad161bf9c785b63d7090e6550 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

В комбинация със стоманени или сребърни фитинги, тициановая се разкрива в пълен размер. Но злато-Тон оборудване, метални и люрексом — заглавието стилисти твърде много, яде прекалено.

Ако имате Тициан червено, казано по-просто, светло меден цвят, коса, облекло в същия цвят, премахва цялата красота на вашата инсталация. Achromatize и контраст на Тициан червен цвят това ще помогне на вашия външен вид да придобие оптимален нарязани дрехи.

Сьомга или Омарулы

Все още се търсят в светли нюанси на оранжево, нека да поговорим за сьомгата. Неговото второ име Омарулы, поради характерни за тези продукти цвят. Портокал, с розов с топло пигмента, средна степен на дълбочина и наситеност — това е точното описание на тази сянка. В облеклото и аксесоарите, това е доста често срещано. За разлика от праскова, е по-универсален за всички цветотипы външен вид. Част от текстури и материали, това може да бъде и отражение на лъчите на светлината, и абсорбиращи кърпи.

bfb2c4fe6a8bcb445972ae2388c458a2 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Да се срещне с метална текстура с тон, сьомга, но в тази версия, цвят установена неполно. Омарулы може да бъде представена като основен цвят или разпечатки. Отпечатъци са валидни за всички геометрични, флорални мотиви. Най-маловажно е анималистика.

Зебра, леопард, змийска кожа и крокодилска кожа в цвят сьомга не изглежда толкова предизвикателно, като традиционните. Вариации на неон Омарулы не е съвсем уместно. Цветовата температура е оптимална за използване във всеки стил, и по-кисел и светъл пигмент елиминира това е предимство.

302067079766b049583b8e4f0f702fbc - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Тиква

Тиква или морков за цвят е доста често срещано. В изпълнение на дебела естествена материя, този нюанс се разкрива най-пълен начин. Това е възможно само в топъл нюанс. Лъскава и гладка структура рисковано мазнина. Най-подходящ за вълна, кашмир, дънки и чаршаф.

Връхни дрехи тиква или морков нюанс привлича вниманието към себе си, но не прекалено лъскави. Свържете моркови дрехи в студени цветове и по-топли, като по този начин увеличава ефекта или подрезка.

efaa0d9f3fcb911370ceef0feee33d46 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Бронз

Тъмно-оранжев цвят, най-добре се проявява в бронзов оттенък. Това ви позволява да използвате кърпа всяка фактура и плътност: леки шифоновые и дебели туид еднакво добре ще изглежда в бронзов цвят. Златен бронзов оттенък, което я прави една от най-топлите видове портокал, но може да се съчетае с achromaticity цветове и дори с настинки.

Дълбоко синьо, наситен виолетово и тъмно зелено — най-добрата двойка за бронз в облеклото. Той не получаване на неонови и цвят металик — бронз вече достатъчно връзки на „блясък“. Въпреки това, златни и бронзови украшения ще се слее в съчетание с него, образ не е наводнен.

b8e3f12f661be45e7fee81997e160725 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Сомон

Едно от най-редките видове оранжево — розово-жълто Сомон. Сложни по структура и приложения, този нюанс в комбинация с прости цветове, не като игра potanov. Бял, черен, плътен зелено и фуксия — класическо решение за Msa. Бежово и пудровые цветове се губят и смешаются с него в едно несуразное петно начин рискува да загуби правилната пропорция. Сомон еднакво добре със сребро и злато, но от изобилието на детайли дрехи в този цвят, не са толкова големи.

866c3c31490a56546d6351dc040189be - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Облечи този цвят само по себе си вече е активен и съдържащи елемент на изображението. За да не се претоварват своите ярки допълнения-това е нашата основна задача. Останалите неща по-добре да изберете тъмни приглушени тонове, за да се съсредоточи върху Сомон като Спешна и дълбок цвят петна.

Мандарина

Най-често оранжеви общо със своите тезкой плодове. Мандарина се смята за символ на радост, енергия и любов към живота. Всяка текстура, плътност, но не на всеки стил — това са трите основни характеристики на мандарина в облеклото.

Любителите на червения цвят, Ако ви е скучно, можете спокойно да отидете до сочна мандарина. Той не е толкова контрастиращи разгледаме по-смело и предизвикателно, като червените, но тя все още има активност и енергия. За бизнес стил, това може да дойде в много меко и тъмно версия. По-добре да не дестабилизира обещават от увереност и спокойствие в дрехите на такава активна динамика на мандарина.

2df7a39ed4235551cebefd450e1dcb58 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Ако говорим за тенденции, то тогава по-добре не се комбинират ги с orange комбинация. Същите пера и преувеличени ръкави, какво е модерно тази пролет, а не цветен акцент, вече ще привлече вниманието. Тези неща и елементи, по-добре да се носят при извършване на основни, класически цветове и цвета на слънцето нека това ще се изрази в простото нещо нарязани.

Правила за съчетаване с други цветове на портокал

Правилната комбинация от оранжево изисква проста подготовка и знания на безопасни комбинации. Важното е да се запомни — оранжево облекло, проектирани за привличане на внимание и въздействие върху събеседника. За да се балансира този активната съставка е по-добре цветовете и класически размери дрехи.

В комбинация с асимметрией, луди геометрични щампи и лога, оранжево максимална изразена в цвят динамика и екшън. В зависимост от дестинацията дрехи и повод да се носят оранжево, можете да изберете степента на насищане и бр.

Като база

Като основен елемент в гардероба, нещата и в тъмно-оранжеви цветове, ще изглежда по-добре. Характеристики на „Базов“ и изисква максимална гъвкавост на продукта и неговата съвместимост с най-много други неща. Ярко оранжево не е подходящ за това, тъй като е свободен, за да си в такива тонове характерен цвят много по-малко.

Също основно средство за лесен и практичен приятелка облекло, си класически силует, липсата на излишно декор и претенциозност. Такива неща в гардероба, може да звучи прекалено просто, но това е само на пръв поглед.

b2583b1098f7622e7e8aaa280ecfb593 - Как да използвате портокалов цвят в облеклото

Максимално подходящ в категория база, оранжево прави присъствие на сиво или на черно potona. Бял също е възможно, както вече споменахме в характеристиката на Праскова. Achromatize боя ще балансира своята яркост, а тон ще стане по същия балансиран и спокоен. В комбинация с класически силует и просто кроем, че ще да се превърне в база, но и са запазили известна оригиналност.