октомври 25, 2021
7a566ec1379209fcf70e39b5bfd30c91 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Сив цвят не винаги е от значение, тъй като свързани с дрехи на бедните клас, скучни и унылыми гардеробщиками. Отношението се е променило с появата на по-наситени цветове и включването им в своите колекции на известни дизайнери. Днес дами дори твърдят, които носеше сиво облекло. Светски дами, носещи луксозни пепеляв и дымчатые рокли, знаят с какво да ги комбинирам и как те ще изглеждат с дрехи друг тон, оттеняя на красотата и привлекателността на обладательницы модерен лук.

Стойността на сивото в психологията

Ако по-рано цвят се смяташе за признак на бедност и убожества, тогава съвременните дизайнери на дрехи показват го от другата страна, адекватно представяне незабележими нюанси в модни тоалети.

7a566ec1379209fcf70e39b5bfd30c91 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Има някои психични причини, които влияят върху избора на тази палитра:

  Способността на скромен и бледи цветове да се проявява по нов начин. „Сиви мишки“ в общуването е много интересна личност. Желанието да бъде невидим и за да скрие своите умения и постижения. Това е характерно за много деликатни натури, които на тази почва често да се побърка. Прекомерна любов към себе си. Съчетание на нюанси на сивото в облеклото позволява на момичетата да мечтаят и да намерят вдъхновение.

Тъмно сиво и по-светъл цвят се считат за многопластов,което води до при мъжете и жените имат различни усещания. Сред достойнствата на цветовата палитра отделят усещане за спокойствие и лекота, която често се усеща при общуването си с един човек, облечен в дрехи с преобладаващи тъмни нюанси на въглища. Сред отрицателните аспекти на отделят тъга, невыразительность и стандартизация.

Прекаляване „дъсти“ цвят, според психолозите, често се говори за психично изтощение.

Кой е на Грей

Тъй като сив – това е смес на черно и бяло, има голям брой от неговите вариации. Той става по-тъмен, ако в него за по-черни цветове, но когато преобладава бяло, стомана изглежда по-светла. Най-важното-за да изберете тон и да комбинират сив цвят с елементи на начина на сродни цветя, тогава въпросът за правилния облекло е сиво, а който го няма, дори и да не стане. Всичко това е на лице.

f93f70a7ee608a0c1771e81c44c77a7e - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Обладательницы цветовия тип „зима“ предпочитат студени цветове, като например:

  стомана; олово; графит.

Светловолосым и светлокожим момичета се препоръчва да носят дрехи, топли и меки тонове, например:

  стомана с блясък; сребро.

Вземете верния тон на облекло и правилната комбинация от много просто, достатъчно и нещо за лице. Ако това е модерен костюм за момиче, след това лицето й става по-изразителен, когато го няма, цветът на кожата става бледа.

Правилната комбинация от различни цветове със сив цвят

Както светли, така и тъмни тонове стомана се използват в различни стилове облекло:

  Вечер; спортен; casual; бизнес.

Съвременните жени, следвайки модата, загрижени за комбинация на сиво с други, с допълнителни цветове, което позволява да се създаде един елегантен и запомнящ се начин. Приглушенная палитра засилва привлекателността на жени независимо от възрастта и хармонизира с основните и допълнителни бележки, дадени в елементите на гардероба.

Класическа комбинация от

Черно, бяло и различни нюанси на сивото, се считат за класически комбинации, придающими нужната тоналност и хармония. Комбинация от графит с бяло-идеален вариант за дрехи бизнес стил. Външен вид задържан и строга. За тип „зима“ и „лято“, изберете студен сив цвят, може би с лек синкав оттенък. Топъл цветен видове са „пролет“ и „есен“, тук е по-подходящ пепеляв или сив графит, който се нарича още антрацитовым цвят.

c89383f05198291f6c77dcb14f8fb572 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

При използване на Duo два цвята в разговорния стил трябва да смениш аксесоари. За тази цел ни трябва да знаете кои цветове се съчетават добре и с тези, и с другите. Може да се използва, например, ярък аксесоар, обувки или бижу, което привлича вниманието към себе си.

Комбинация от черна стомана, за разлика от бялата, прави картината интровертен. Жена в такава премяна изглежда нелюдимой и твърде сериозен. Този диапазон подчертава тайна самоличност. Той е подходящ за хората, които искат да бъдат защитени от други. Ако такова желание няма, тогава трябва да вземем по-светъл сив цвят или негови нюанси (опушен-сив седеф).

Мека комбинация

Неутрален сив цвят заедно със зелен човек произвежда балансиран, положителен поглед върху живота. Много интересни дуети със светло сиво и корал, и смарагд. Като вечерна рокля подходяща сребърна рокля, добре ще изглежда тъмно зелени обувки на токчета.

4f395cf6ac95ccfb28e1045b3888022c - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

За мека сочетаниям със Стоманата също са тюркоаз и син, които трябва да бъдат ненаситени (дори и бледа) и преобладаващи нарядами. В този вариант на изпълнение на ахроматичен цветни вложки са единственото допълнение, използван в аксесоарите или обувките.

Бежов цвят също е добър в комбинация със сиво и неговите вариации (опушен, пепельным). Въпреки това трябва да се помисли кой цвят се счита за основно, за да не изглежда стандартно, без „разпределение“ в изображението.

Елегантна комбинация

Съюз на сребро и димен в комбинация с определени палитрами изглежда много елегантно. Тези комбинации включват:

  • Розово и ярко червено. Този тандем-чудесен избор за специални поводи. Жълто. Цвят на Слънце дава тласък на енергия, а“ прашни “ напротив, потиска. В комбинация, те дават интересна цветова гама, която изглежда премерено и стилно. Синьо и черно. Тези цветове често се използват в бизнес стил, така че при комбинация от черно или

Синьо със сиво

  • резултатът е великолепна. Дымчатая пола се допълва от ярко синьо жакетом или туфлями. Лилав цвят. В тандем с мишката се използва за създаването на вечерни рокли. С цел създаване на загуби.нищо начин за сивото кардигану подходящ ярка рокля

Лилави тонове

  .

175b39a0ccd6d44692566e38b89738f3 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Използването на сив цвят в гардероба

Според гардероб, където преобладават различни мишка тон, може да се каже много за нраве на хората, начина на общуване и да се създаде обща представа за него. Жените, които предпочитат да използват сиви цветове и комбинирайки ги с други, за създаване на изображения, че се държи скромно и сдържано, напълно неэмоционально. Основни характеристики-коректност и всеотдайност.

Основните нюанси, които често може да се види в гардероба на модата е: Хедър сив, перла, сребърен, средно-сив тон. С основния цвят се съчетават различни нюанси от бледо-розово до синьо-черно. Сега, когато знаете, кои цветове се съчетават, а кои не, можете да изберете основния нещо и аксесоари.

Като база за цвят

Много интересни снимки могат да бъдат оформени в черно-бял цвят. За да не изглежда „мишка“, трябва да използвате различни нюанси на основните цветове и платове с различна текстура. Например, сиви панталони или пола може да се допълни с пухкава свитером със същия цвят. Той добавя сребърни и сметана сандали и малка чанта с каишка.

cfd4a0c3d59af4a164158e02e420ed6f - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Най-известните в днешния свят на модата нюанси на сивото са:

  Пепел от синьо. Той често се среща в комбинация с леки нюанси, като тъмно-лилаво, синьо-черен, маслинено. Опушен-кафяв. Този нюанс изглежда добре с бежово и тюркоаз цветови тонове. Стомана в комбинация с розов, зелен и други ярки цветове. Този начин се допълват скъпоценни накити, бижута и други оригинални аксесоари. Стоманен цвят. В пълна хармония с меки, избелели и наситени нюанси. Графит. Може да бъде зелен, жълт или син цвят.

Като добавка към други цветове

Сив цвят скромен и сдържан, но той играе ролята на основен и дори допълнително. Неговата уникалност се състои в способността хармонично изобразяване на други ярки цветове, за да привличат вниманието към себе си, но да останат почти незабележими.

5840df2d478bf889bbef88b291299830 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Сив с бяло и други цветове в палитрата изглежда естествено, тъй като не причинява дразнене. Подходящ сив цвят деликатни розови и бежови тонове, лилаво и лавандулови нюанси. Пепеляво-сребриста цветова композиция е в състояние да отиде на втори план, особено понравившись модельерам. Благодарение на този необичаен цвят и се създават запомнящи се образи.

Как да създадете моден снимки със сив цвят

Нещата пепеляво-димен цвят важно е да умееш не само да се комбинират с различни цветове, но и да вземете предвид типа на формата, аксесоари и т.н. Ако предпочитате да имате в гардероба на дымчатые нюанси, тогава трябва да се вземат предвид основните правила за комбиниране на цветовете в облеклото за жени:

  При формирането на консервативната комплект дрехи трябва да се съсредоточи върху това, което нюанси на цветовете се различават. Разрежда с монотонен външен вид помагат на сини и винени нюанси като сиво палто допълни тъмно червени ръкавици или шал. За да откриеш красотата в цветовете на поли на Стомана, когато изберете бледо розов или бежовата блуза. За създаване на ярки и завладяващи начин вие ще получите, когато сложите дымчатое рокля и тъмно-червени обувки на висок ток.

Бизнес лук

Стоманен оттенък дрехи са подходящи за работа в офис, в края на краищата, този цветовата гама се съчетава с изключителна строгост и въздържаност.

d0d79b1238ee2c37e8f439f55fa32c3c - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Ако искате за малко освежаване на имиджа, трябва да се мисли, каква цветова комбинация ще е най-полезно. Например, комбинация от миши цвят, с бял или черен винаги безпогрешно е позната.

Класически лук включва в себе си делови неща в начина:

  сива пола-молив; бяла блуза; черни обувки на нисък ток; сако графитового цвят.

Ежедневно облекло

За формиране на ежедневни лъкове често използват топъл или студен сив цвят в облеклото си, който се счита за най-практичен цвят от всички. За да даде образ на жизнена сила и яркост, използвайте ефектните аксесоари.

54944f376e590f6ca4c47337b6da9f31 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Като пример може да доведе до вълна мръсно сив цвят. Го монотонността разрежда „дъсти“ розов шал или тъмно-сини ръкавици. Използването на голям брой модни аксесоари в комбинация с основен асортимент позволява да се прояви собствено чувство за стил и оригиналност.

Начин на вечер

Въпреки своята сдържаност и скромност, нюанс е идеален за създаването на модерните официални рокли. На една жена в този костюм изглежда невероятно, особено ако разредете го с атрактивни аксесоари и предмети за облекло.

b73976e600d848579feb9ccb5d3c31fe - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Страхотно изглежда вечерна рокля метални (стоманени) цвят с кружевными ръкави и струящейся по щиколотку тъканната пола. По този начин, вие също трябва да се използва за декорация в ретро стил, който сега е на мода.

Оригинални изображения в сив цвят

Много е просто да създадете свой собствен уникален начин. За тези цели следва да се вземе красиво стоманен рокля и мач с шал друг цвят. Стомана изглежда добре с червена шапка или шал, панталони и свитером, яке и т.н., за да се придаде строгост начин, чрез комбиниране на черно или бяло със светло или тъмно сиво, е в основата. Аксесоари при това придобива дълбок черен цвят.

За да добавите образа на нежност и романтика изберете пепельное рокля или сарафан, допълването му розов жакетом. И двата цвята могат да бъдат бледи и интензивно ярки, което ви позволява да създадете оригинален и стилен лук. В крайна сметка, забравя, как на ярка и неповторима индивидуалност, притежава бизнес черти на характера ще комбинация от опушен-пепельного с други, по-наситени цветове. Много е важно да се знае мярката и да не се обременява начин на излишък от бижута и аксесоари за тях.

Неутрална стомана перфектно се съчетава с други палитрами. При формирането на гардероба е важно да се разгледа фактура тъкан, а също така да се обърне внимание на хармонията взаимодопълващи се елементи. Това е перфектния тон за дрехи, което ви позволява да изглежда едновременно скромно и благородно.

28575715f409c2c93e63c009dd883986 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

02d07883fd379620cc424244fa84a21d - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

5cc4d30b23a10c14c0d6e9c1336b9dbf - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

f20b3464db5e467e4e269cda2d1346f8 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

f56173afd1a093c35cb76ae224d8ff55 - Как да използвате сив цвят в облеклото, и че добре се комбинират

Не се страхувайте да добавите неутралитет от страх да не изглежда скучна. Използвайте нашите съвети за това, което се комбинира с бледи, и крайния образ ще бъде елегантен и изтънчен.