юли 13, 2020

Как да правим упражнения: прости упражнения за разтягане на всички мускули

За тялото за дълго остава млада и красива, трябва непрекъснато да работи над себе си, изпълнение на физически упражнения.

Ние предлагаме упражнения за разтягане на всички мускулни групи. Всяко упражнение, за да разтегнете мускулите, предназначени за една определена част на тялото.

Комплекс упражнения за разтягане помага да се научат да правят упражнения. Ако правите упражнения за разтягане систематично, по един месец вие ще можете да усетите резултатите.

Какви са ползите от упражнения за разтягане?

Първо, упражнения за разтягане на мускулите ви помогнат да поддържате мускулите в тонус, да не се притеснявате за възникване на много заболявания, като херния е изместване на дискове и т.н.

На второ място, стойката винаги ще бъде красива. За жените това е особено важно.

На трето място, прости упражнения за разтягане на мускулите може да се замени продължителна тренировка в залата, защото за изпълнението им не са необходими специални условия и много време.

Разтягането на мускулите ви позволява да запазите гъвкавостта и подвижността на ставите, а това значи, че не се страхуват.

Комплекс от упражнения в снимки – творение на известния специалист по йога Тимон Уики, които са решили да научи всички как се простират на различни мускулни групи.

Сега можете да видите как да разтегнете мускулите на ректус абдоминис, външни наклонени мускули, вътрешните мускули на бедрата, разтягане на бедрата, краката, стъпалата, вижте как тренират мускулите на бедрата и на гърба, ръцете, отстрани, отпред и подзатылочных на мускулите на шията и т.н.

Накратко, прочетете внимателно упражненията за разтягане на всички мускулни групи и задължително опитайте се да направите упражнения в домашни условия.

Как да правим упражнения: упражнения за разтягане на всички мускули

1. Разтягане на преки мускулите на корема и външни наклонени мускули. 2. Разтягане на вътрешната страна на бедрото.

3. Жабата поза ще помогне на участък вътрешните мускули на бедрата и задните части. 4. Стречинг с широк выпадом помогне да се простират на вътрешните мускули на бедрата, глезените, прасците, стъпалата.

5. Упражнение пеперуда тренира мускулите на бедрата и на гърба. 6. Упражнения за разтягане на ръцете.

7. Упражнения за разтягане на страничните мускули на врата. 8. Корона на въртене позволява да се простират латеральную и подзатылочных на мускулите на шията.

9. Упражнения за разтягане на предните мускули на врата. 10. Странично разтягане на мускулите на шията правят със собствените си ръце.

11. Упражнения за разтягане долната част на гърба и квадрицепсы. 12. Упражнения за разтягане на ръцете.

13. Изпълни странично разтягане на рамото. 14. Комплекс упражнения за разтягане на врата, trapezitinae мускулите на гърба.

15. Сотрите, като се извади гръбнака при вдигане на крака. 16. Упражнения за разтягане на напречното гърба и кръста с кран в страна на противоположния бедрата.

17. Стречинг в поза на бебето: По на четири крака, бавно спускане на челото си към пода, разтягане на косите мускули на гърба. 18.Упражнения за разтягане на мускулите в теле мускулите и голеностопных на ставите.

19. Не се простира задните мускули на краката, долната част на гърба и коремните мускули. 20. Упражнение за разтягане подколенных сухожилия.

21. Упражнение за разтягане на бедрата на един крак. 22. Упражнения за разтягане в продължение седалището мускулите с приседа.

23. За разтягане на мускулите на седалището в седнало положение. 24. Упражнение за разтягане теле мускулите на единия крак.

25. Направи странични разтягане на външни наклонени мускули. 26. Упражнения за разтягане в продължение седалището и външни наклонени мускули в легнало положение.

27. Разтягане на външни наклонени мускули и мускулите на гърба с ротацией и странично накланяне. 28. Упражнения за разтягане представляват външната триъгълник с наклонена на мускулите.

29. Разтягат мускулите на гърдите, концентрирайки се върху стената. 30. Упражнения за разтягане на мускулите на гърдите и гърба в легнало положение.

31. Предната tibialis мускули, можете да се излегнете, да седи. 32. За мускулите подлопаточной подходящи стречинг в легнало положение.

33. Красиви гърди може да се направи с позата на кучето. В това упражнение е за мускулите на гърдите, с акцент на стената.