януари 23, 2022
efbe07a270410d1211532a2a0ad41a4d - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Навън е есен и е време да получите от кабинета шалове. Въпреки че, трябва да кажа, че шалове вече отдавна е преминала за освобождаване от отговорност единствено зимни дрехи за всеки ден. Сега ние ги носят във всяко време и при всякакви обстоятелства, като необходима шал е перфектният аксесоар.

efbe07a270410d1211532a2a0ad41a4d - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Но за да е красива вратовръзка кърпичка знам колко, но просто увиване на шал около врата си много фантазия, не е необходимо. Но повярвайте ми, дори скучен обикновен шал може да се превърне в произведение на изкуството и да го направи интересен, ако правилно изберете начин на обвързване на аксесоар.

Момичета трябва да се разбере, как да завържете шал, за да изглеждате стилно. Въпреки че има хиляди, ако не и повече, защото да ги покрие всички е невъзможно. Но никой не забранява да фантазират и измислят нови възможности, по-голям, например. А ако фантазия не е много добре, няма нужда да се притеснявате, тъй като ние искаме да покажем няколко начина да се ангажират си шал около врата, и някои от най-популярните, които ще направят есента или зимата образ в примерен стил.

da03cfcb5483fde21e8b383bfbf74af3 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Шал за всеки сезон

Всеки адекватен човек разбира, че сезонността играе важна роля в света на модата. Например, рокля, лято, зима орар-това е глупаво, тъй като в една мразовита зимна време, за да се получи прозрачен шал, който само привлича студ, а не от топлината. Това е така, защото могат да се разграничат две основни категории на този аксесоар:

    От лек плат, топла модел, идеални за зимни условия.

Като става дума за зимата, да разгледаме, как да разбера как да връзвам зимен шал, така че всеки ден, за да направите в начина си на нещо ново, чрез промяна на един малък аксесоар.

3077b921c2b9c5b6f32b99c7f4fb4176 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Повечето проблеми, свързани с това, че зимните аксесоари са изработени от дебела тъкан, така че трябва да си счупиш главата над това как да ги връзвам на врата си по различни начини, за да изглеждат сладък. Така че нека условно разделя на отработени и модни начини на няколко категории:

„Крайната“ възможности: как да връзвам шал с увиснали краища. „Безкрайност“ – това е още един вариант, колко красива вратовръзка шал около врата, и тя се състои в това, че краищата да са скрити и да не пречат на момиче. „Безкрайност шал“. Може би този вариант може да се нарече един от най-популярните. Второто име маниери „Париж“, тъй като за първи път като започна да се носят шалове парижките жени, и постепенно тази мода се разпространява по целия свят са дошли до нас.

87d586417d64c4e7c6e13a65564f0446 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Този вариант е подходящ, ако имате нужда от квадратен шал или разберем, как да връзвам орар. Схемата е много проста и се състои от квадрат, за да се направи триъгълник се сгъва и се нарязва по диагонал тъкан. Когато триъгълник готова, тя трябва да приключи около врата, но връзване краища отзад, выровняйте им под салфетката, за да не надникна. Това никога не излиза от мода вече няколко сезона проектни варианти на изображението. Шал е много добре, но свободно, покриваща гърлото и гърдите.

Вторият вариант за връзване на шалове във френски стил може да покаже с пример обемен шал, който може да се използва вместо завивки, толкова е голям. Така че този начин на завърже широк шал, също не излиза от мода в продължение на няколко години, тя изглежда по следния начин:

    Хвърли шал на врата, като на единия край е кратък, а вторият нека droops; дългия край започват да приключи около гърлото, но слабо, с издърпване на плата, така че да е безжизнено виси на шията; завържете краищата и скриване под гънките шал.

14bc99c11c7c42f02c7be85d17def231 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Този вариант изглежда много стилно, подходяща за всички тъкани. Важното е, че те са били доста големи, в противен случай шал ще бъде в състояние да даде необходимия обем.

Как да връзвам шал около врата

Друга тенденция е шал. За да изглеждате стилно и елегантно, да завърже през цялата шал, още повече, че това ще бъде много по-лесно, отколкото с други платками, а това е вече почти готов „да яде“.

a4ffb4c6325a47ed10cdc3548f75ebe9 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Обемен шал снуд наричат. Го обичат много, защото той е от затворен профил пръстени, което значително улеснява използването му. Дори момичета, с модата на „ти“, усложнения с него по никакъв начин няма да възникнат. По-специално, може да се носи директно, тъй като тя сшита – се хвърли му се на врата и си отиде. А ако искате да се прояви малко въображение, ние ще ви помогнем.

За да Не ходят с голи врата и раменете, особено в студено време, можете да използвате следния параметър, който сложи нашийник на едно рамо, а след това през линия, за да се обърне много повече. Но за да направите това, ви е необходим трикотаж, добре растягивающийся шал. Ако мързел търси капачката, или по някаква причина тя е била забравена, правилно навързани на Содом, той може да бъде заменен. Това е много просто: сложете снуд на врата, нарязани на втората линия, която дърпат на главата. Че не трябва да се харчат пари на каска.

bad19719b392c50a065a7188dfd08ce8 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Но може би най-често срещаният вариант е да направим две линии от шал и ги оставят на шията. Това е лесно и удобно, когато температурата навън е толкова студено, че иска да кърпа плътно прилегала до врата, като свободен шал го зачервяване на тялото. Въпреки, че тук може да има няколко вариации. Например, един цикъл може да се направи повече, отколкото в първия или дори с вратовръзка и възел.

В крайна сметка, единственото нещо, което може да попречи на мода да се носят шал-това е липсата на въображение, и ако всичко е наред, това е прекрасно завържете шал на врата си, няма да бъде проблем.

Как да връзвам шал под формата на banta

Ако имате нужда от елегантно облечен с шал, увити около врата на носа. Това е не просто удобен, но и невероятно красиво. Ако смятате, че този декоративен елемент е твърде трудно, вие сте наред. Всъщност, да е достатъчно просто, най-важното е правилно да изберете кърпичка. Плат, който се използва, трябва да бъде достатъчно плътна, но лека, в противен случай тя няма да работи.

638699068e404e036c6ef5aff465736a - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Най-добре е да вземете обикновен шал, но не по-плътни и леки ред. Ако това се появи, можете да го завърже лък, който включва следното изявление:

    Накиньте кърпа на врата си; освен това, шал, трябва да се отцентрированы така, че единият край е по-дълъг от другия; кратко края на увиват около дълго, за да направите линия; панти края на дълъг шал през кратък и да се направи линия на късия край; да се превърне получената линия под ъгъл от 90 градуса към дълга дръжка и издърпайте я през линия; за получените структури да направя още един цикъл, за да направи две панти, които не лежат на една права; Затегнете възела и ви про лук, който може да се носи с всякакви дрехи. Дори обикновените дамски якета с такъв декор изглеждат невероятно стилно.

174d30e049267607430f59e48a790eac - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Как да връзвам шал възли

Избор, тъй като лесно се връзвам кърпа момичета, но да направи така, че да изглеждате не само стилно, но и обогрели, не е толкова трудно, колкото изглежда. Въпреки че за много момичета, правото и науката връзване на шалове до последните дни на живота си твърде умни, че те просто не могат да си позволят. Това всъщност е повече от просто.

Да започнем с възел под името „осмица“, която много хора се провалят заради неправилно тъкан, или просто небрежност. В действителност да направите това лесно, сега ще се докаже, че за получаване на „осмица“ всичко, което ви е необходимо време, за да я огъвате на сайта. Така че, нека да видим в детайли какво и как да направите:

Първата стъпка е да се прибират шал на половина, но все още не са завързани краища, за да се направи.

8df2622978aede001ac7e5224ce4d943 - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Но втората крачка-увиване на шал около врата и дръпна краищата на примката, която се образува след събиране. След това вземи единия край на шал и се носят през линия. След това трябва да я огъвате линия, покрутил си. Регулиране на възел, така че той изглежда на максимална сила на звука. Важното е че ти харесва и това е най-важното. След като възел е вече решен, издърпайте края на втората и регулирайте го толкова, колкото и първият. Издърпайте края.

Оказва се, че използването на сложни шалове е много лесно, особено, ако има и снимки за това, как да направите този възел.

Друг вариант-това е възел, Мадлин. Той може да бъде обвързан по шията и веднага да направите образа си по-елегантен. За това имаме нужда от шал или орар, желателно е дълъг и широк, че може да се връзвам на възел, обезпечаване на колана си.

7d5cdecb6fb78ed8822979aa7bc396bb - Как да връзвам шал около врата: най-интересните опции

Дори ако не сте в този бизнес-практики, тази процедура е лесна за изпълнение, използвайки като ръководство на видео, които в Интернет са повече от достатъчно. Но в същото време, използването на обикновена команда:

    Хвърли кърпа на раменете си; да вземе краищата и завържете ги с двоен възел; когато това бъде направено, получения възел трябва да бъде преместен на рамото си, но така, че тя легна елегантно; съвети, които сега виси на внимателно поставени в структурата;

Тази версия на сайта е подходящ за всяка жена, защото не си струва да го игнорира в гардероба. И ако това не е достатъчно, можете да използвате бляскав възел, който се използва всеки ден или на някакво събитие. Ето няколко примера за инструкции за това как да връзвам този възел:

    Поставете аксесоара над главата си; кръст на челата; краищата на обратно и махнете от него нос, изправи рамене.

Това е един от най-ярките примери за това, колко красива вратовръзка шал на врата си, без сложни техники и различни морски възли. За секунда ти се врата-един красив и стилен аксесоар.