октомври 18, 2021
af88b5594517e0e1955101145f2ecbf5 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Как и с какво да се носят плисирани поли?

Разбира се, не може да не забележите колко плисирани поли използват дизайнерите в новите си колекции. Оказва се, че през този сезон този стил ще е много популярна. Време е за модата попълване на гардероба си, Преди нещата и аксесоари, които могат да допълнят пола. Сега трябва да се мисли за това какво да се носят с плисирана пола, защото, както се оказа, това не е толкова лесно да се комбинира с други елементи от гардероба и при достигане на желания резултат.

af88b5594517e0e1955101145f2ecbf5 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Според стилисти, можете да ги носите всеки ден или на някакви празници. Остава само да изберете подходящ модел, за да съответства на фигура и да я направи да изглежда стилно дори и на снимка. Но най-важното е, желателно е, че в гардероба имаше неща, които могат да се слее с него, в противен случай ще трябва да си купя още една рокля, която е подходяща нов. А това, от своя страна, пробивают значителна дупка в бюджета.

Видове плиссировка

Въпреки факта, че полата на този тип отдавна са търсени момичета като нея да се носят през 2020 г. – остава загадка за много дами. Но ние знаем едно — при правилен подход, този предмет гардероб може да се превърне в изключително стилен аксесоар, ако се вземе решение, коя пола да облека и не изглежда глупаво.

ddb11a08c471a076489719d536652237 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Вертикални гънки на полата създават ефект, както ако тъкан, която току-що погали я прави акордеон. Въпреки че дизайнерите измислят различни възможности за декорация и шевове на полата, класиката си остава класика. Но нека да разгледаме това, че дизайнерите са измислили:

    Някои дизайнери предпочитат да не се гали нарязани на плат до желания ефект. Поли нагънат не е необходимо, те просто рисуват. Този печат работи като визуален ефект, докато тъкан не трябва да се изравнявам, за да получите желания резултат. Той е готов, въпреки, че наричат такова нещо плисирана пола не може с увереност, друг дизайнерски ход-да комбинирате различни по структура и текстура материи, като по този начин постигане на желания ефект. Например, може да се използва твърда кърпа и лек, така че пола ще запази формата си;

9fa0e688c2a3914af12c1791683f8861 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

    Дизайнерите често експериментират с дължина на поли, което го прави или много дълго, почти до пода, или много къси, почти на ръба на нарушения; цвят се превърна и в едно от предимствата на играта. Например, в дизайнерски колекции могат да се видят много ярки цветове и са тихи, бели лети плат. Печат се използва рядко, тъй като министерството на отбраната е много прост поли. Въпреки, че ние не трябва да се изключват от гардероба си пола с активен принтом. Той също изглежда доста добре, макар че повече прилича на ретро стил; много често в магазините може да се види гънки с различен интериор. В частност, клиентите могат да предложи модели с колани, декорация във формата на banta и дори кристали.

В крайна сметка, разнообразие от прагове ние сравнително подредени, а сега ние трябва да изберем, какви са нещата, всеки един от тях могат да бъдат обединени и това ли ще бъде стилно.

f17b879a4c8d4013d7319658690a45ac - Как и с какво да се носят плисирани поли?

С какво се носят плисирани поли? Бизнес имидж

Ще се изненадате, но се оказва, че за създаването на стилен външен вид през 2020 г., без поли, не може да направи. Но дори и ако можете да погледнете на елегантни модели, е важно да се поберат начин. За да направите това, изберете дрехи, които ще допълнят цялостния вид. За съжаление, той не може да се справи всяка модата, в края на краищата, нека да поговорим за това, какви неща трябва да има в гардероба си, за да ги носят с пола в сгъвката.

Да започнем с бизнес имидж, защото почти всички съвременни момичета трябва да ходи на работа и да не нарушават приетия тук дрес-код.

Първо да разберем, какво трябва да се пола. По-добре да се предпочитат тъмни и престанат използване на цветове, блясък, без блясък и обаяние. Дължина може да бъде до коляното или малко над коляното. Но на дължина макси не винаги е добре дошъл дрес-код, така че ако това е забранено, то по-добре да не дразни властта на външния си вид. Важното е, да е строго, сдържано, но в същото време не е без елегантност. Например, можете да изберете черна пола и бордо.

6463f4b5143eae93f282cdb9e00b4889 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Като най-високо е за предпочитане, за да заеме блуза или лек скок, когато е студено. Също е страхотна бяла тениска, която може да се дръпне или заквасена под полата ти. В студено време може да се носят кожено яке. В офиса, той ще бъде изтрит и не може да се намери виновен. И открито демонстрира своя бунтарский дух. Ако бунтовниците не е в твоята природа, а полата могат да се носят с класически пиджаком, и, когато е доста студено, че герб. Краката могат да бъдат на висок ток или ток. Но ако сте фен на подобни обувки, а след това да носи пола, този фасона и обувки на ниско движение, балет апартаменти или сандали.

Как да се носят плиссированную полата на среща

Този елемент в гардероба е един от най-романтичните. Момиче в плисирана пола веднага предизвиква желание не само да се възхищаваме, но и да покани на романтична вечеря или разходка. И в този случай не може да се мине без токчета, защото романтика-това в буквалния смисъл е построен върху тях.

11a7061eb7b464505d420f4055a7fb85 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Може да се носи като пола в пода, както и модели по-кратък. Но още по-полезно ще изглеждат дълги поли, и това не е задължително да изберете дължина до пода, и, например, да спре на този вариант, до глезените. Ако носите високи токчета, а след това този вариант изглежда дори по-добре, отколкото поли с дълга или къса кацане. Този стил е идеален за романтични формат на срещата.

Сега, що се отнася до горната дреха. Като горната част може да се използва стилен топ. Сега те са много на мода, така че ако изберете опция дантела, няма да съжалявате. Блузи от летящи на тъканите също ще работи като добавка-поли, но трябва да се измери, за да видите как комплект ще изглежда в действителност.

Ако планирате да ходите вечерно време, можете да вземете със себе си пуловер. Пуловер + пола + високи токчета – това е най-големият тенденция, заемащ длъжност в продължение на много години. Защото късно вечерта на среща може да дойде, но не забравяйте за аксесоарите.

d9b0b95f577c09f902800f3c1044b674 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

Вечер начин с плисирана пола

Сега огромен брой вечерни рокли, които включват в себе си плисирани поли. Ако го носите, ще можете да засенчи почти всички са на почивка.

Но носенето на тези рокли-това е цяло изкуство. Като цяло дизайнерите предпочитат да създават модели, които частично се състои от плисирана пола, а отгоре обикновена кърпа, като по този начин създавайки една интересна комбинация от текстура и прави оригинален начин. Дантела нищо особено, но тя изглежда изключително красиво.

Снимки на тези рокли можете да видите в модни списания, където те показват снимки от модните подиуми. Така че ако си купите този костюм, няма да позориться дори на земния събитието.

de94c8b90465d83f392916764e20d4c8 - Как и с какво да се носят плисирани поли?

И което беше още по-невероятно, за да носят такава рокля или пола, може би, момиче, фигура, която е далеч от идеалното, но в реалния живот това ще бъде страхотно.

С други думи, сега без плисирани поли дори не излиза от къщи. Това е универсална нещо, което се комбинира почти с всички дрехи, които имате в гардероба си. Така че, ако не, тогава този пропуск трябва спешно да се поправя.