януари 23, 2022
86ea9687db2f4f6f8f75f51a3e6634d1 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Спорно в света на модата се счита за най-загадъчен цвят — лилаво. Много тонове и нюанси създаде комбинация от цветове, но е важно да не се изгуби в този тайнствен разнообразие. С лилаво са много раздвоен: от историята на своя стойност и да се използват правилно, но ние трябва да разберем всички тези въпроси стъпка по стъпка.

86ea9687db2f4f6f8f75f51a3e6634d1 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Стойност лилав на цвят и психологическо възприятие

Произход първоначално небето, звездното небе. В древни времена, лилави дрехи е свързан с духовния свят, че няма нищо общо със света. Духовници на Католическата Църква са носели дрехи с такъв цвят. По-късно виолет се превърна в символ на траур и скръб, а не само на смирение и едно умъртвяване на тялото. По-близо до 19-ти век, символ на мъдростта, на истината и смирение в миналото. Този цвят изглежда, че е „на мода“, и момичета в цяла Европа започват да парадират рокли с различни нюанси на лилаво.

Забележително е, че популярността му е намерил отражение в литературата от това време. Потаен и загадъчен характер задължително се фокусира върху бои върху предмети, дрехи. Анна Karenina в едноименния продукт е изненадан, защо той е бил представен в рокля, точно на този цвят. Висшите материя, единението и невъзможността за постигането на мир — тези виждала теменужки в миналото.

b668732be258e73d4f1df2d7768ddf6d - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Психологическото възприятие зависи, както от наситеност и яркост. Той повече от всеки друг се отразява на сърдечната и дихателната честота, забавят тези процеси. Също и повишена чувствителност към хипноза, както на вегетативната нервна система също се забавя. Тя символизира подсъзнанието, ако се рови в подсъзнанието мъжки тип. Чрез този цветен тест за психическа устойчивост на личността. Жълт, като взаимно допълващи се, символизира женското подсъзнание. Смесване създава сив.

Този, който обикновено се дърпа в лилаво, обикновено попадат под влиянието на. Обаче, този човек сам се стреми да манипулира чувствата на другите и своите собствени. Прекалената лилаво може да бъде признак за нестабилност на вегетативната нервна система.

Кой-лилаво на външния вид вид

За всеки цвят, тип наистина да се вдигнат техните нюанси на лилаво. Важно е да се помни, за допълване и наситеността на цветовете на вашите физически черти. Ярките цветове ще бъдат ярки, контрастни цветове като пролет и зима. Това може да бъде наситен лилаво или лилаво.

Сиво-лилаво или нюанси на червеното са подходящи по-леки, по-сдържан, за разлика от видове цвят: лятото и есента. Кой е лилав на цвят, така че момичета с тъмен цвят на кожата — тональная дълбочина на приходите и изглежда по-сочна, дори ако фактурата е издадена първоначално като я притискате. Ако е трудно да се определи, се опитват да организира „проблеми, че“ от лицето Си. Неправилно тази необичайна боя подчертае несъвършенствата, зачервяване и торбички.

4e434a6768a5dec6617f0f4a4684eb5d - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Ако се притеснявате за пропорции, а не виолетово увеличите визуално всяка част на тялото, не се колебайте да го носите. Наистина, една от най-практичните функции, освен напомняне ни за духовния се състои в това, че той визуално стройнит и удължава силуета.

Базовите нюанси на лилаво

Всички нюанси на лилавото изглеждат дълбоки и сложни, независимо от насищане. Всички останали се съчетават с този цвят, а всеки цвят е определена група от общи характеристики. Пурпурният цвят в облеклото може да бъде много или са много малки вкрапления: един-парче дебел плат, фин цветен принтом или големи ивици. Разглеждане на всеки цвят поотделно, да се комбинират помежду си и изберете подходящ ще бъде по-лесно.

c5bb302176bf5bafb77b53c8c69a1cb0 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Люляк

Люляк цвят тази пролет ще бъде времето. Той е по-светъл, но в тази палитра е, не е най-бледа. Поддържа някакъв тих богатство. Сиреневая бельо риза бохо рокля слънце или летящи към мелодии на момичето от Дивия Запад, то сега е моментът. Ако искате да направите изображение на малко неземна, чист и свеж, лилави неща, тези стилове ще ви помогне в това.

9cf416fc3fcc41cdea30be7f16cb5c38 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Аметист

Кой е виждал аметистом със собствените си очи, не споря за неговото величие. Дъга, аметист нюанси на лилаво, цветовете са с розов оттенък, ето защо аметист се представят като по-топъл и по-активни. Бледо лилавото може да се комбинира с него, ако той е леко приглушен аметист.

41fbebdff58085b54503917b06a757ce - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Патладжан

Патладжан — тъмно лилав на цвят, тя е по-черна едно докосване. Въпреки това, полутонове патладжани могат да бъдат топли и студени. Тъмно-виолетов цвят, често се превръща в още по-дълбоко, да я постави на кадифена текстура. Този материал поглъща слънчевите лъчи, причиняващи тон не ще пошлыми викове.

c7edcd928dfec28d9b74cb1764b68af2 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Индиго

Мистична мистична цвят — светло лилаво комбинира с тъмно синьо, производство на много свежи и активни комбинация. Син добавя спокойствие и баланс, докато оригиналният цвят е символ на вечната борба на вътрешните импулси с мъдрост. В комбинация с „индиго“ цвят, с изключение на основата, достатъчно много. Но те не трябва да бъдат активни: всички пастелни решения ще балансират тази дълбочина.

c798d0a0c7182df4afc97cac0760fe6c - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Лавандула

Малко по-бледи, бледо лилав люляк, той е по-сиво-лилаво. Ако се сравни същия завод, цвят, макар и да е спокойна и естествена.

Красиви лилави в лавандовых нюанси, блузи, рокли, ризи и блузи в цвят лавандула засаждане на бежови цветове, че да се отрече тенденции тази пролет.

f2efd0f2c6ff2f8ecc32315a01462908 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Лилаво

Лилавият цвят се счита за тържествено. В същото време тази тъкан е по-ценна, отколкото всички други. „Лилаво“ е оправдан Царски. Сега е светъл и хармоничен акцент, розови и сини тонове в него в идеално равновесие. Мач лилаво с жълто или оранжево — печеливша.

b3af90ba6f7a4fdd3cbdad686417f492 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

С какви цветове се съчетава лилаво

Комбинация от лилаво в широк спектър, че и неговите нюанси. Но че двойката е напълно лилав цвят, така е и с черно и бяло. Бял прави съседните цветове на светлината и по-ярки, а черно добавя дълбочина и наситеност. Грей върви добре с тези нюанси, в които тя присъства. Розово potona действа в еднаква интензивност със сиво.

Комбинация от мистичен цвят с червено — смело и оригинално. Не е задължително, че това облекло е твърде ярък. Нюанси на червено, можете да изберете по-близо до бордовому, но тъкан е непрозрачна и поглъща светлината.

Пастелни нюанси „цвят на небето“ и класическия вариант много добре в хармония с хладка палитра от зелено и синьо. Тази комбинация е самодостатъчна, в някои случаи, това изглежда като различни нюанси на вода. Усещането от този съюз-това е готино, в безтегловност.

Мистична цвят в съчетание с топли цветове жълто и зелено, създава жива, природен дует за възприятие на очите. Желателно е да има жълт или зелен не се изразява твърде рязко. Това може да бъде горчица, жълто, билков, зелен. Най-добре е, ако е зелен прилича на жива зеленина, без неонови надписи, киселинни примеси.

Кафяви „кацна“ на най-високо материално основните цветове, тази комбинация е хармоничен и балансиран. Кафяв, представени в кожа или гланцирана текстура, също е много подходящо.

15a7387e79f90d4ca9dad5e82a0a1c2e - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Можете да създадете напълно монохромен лук. Фактът, че монохромен-това е само черно-бяла комбинация, често срещано погрешно схващане. Това е наистина всяко изображение в един цвят, но да се ползва от неговите разновидности. Смесете патладжаните с лавандула или глицин е много спешно.

Използването на цвят в облеклото

Лилави неща на всички елементи на облеклото, като се започне от бельо и завършва с екстравагантни лилаво палто. Този цвят е подходящ всяка сметка. Но не забравяйте, че мат ще се изключи, и гланц — отразява на цвета на слънцето, цвят на подсветката два пъти. Комбинация от класика с нюанси на кафяво и жълто вече скучно. Но опции в облеклото е много.

3d4ca141887e9b0ebe2a64b2f7052764 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Като основен цвят

Сам по себе си като основен този цвят е много светъл. Поради това той е много самодостатъчен, за да привлечете цялото внимание върху себе си. Изображението може да се състои от няколко цвята в облеклото, но след това трябва да изберете тъкан с гладка, лъскава текстура. Така че цялото внимание и акцент ще бъде поставен върху лилав. Ако цвета на изображението баланс на принципа на монохромности, когато различни нюанси на един и същи цвят се комбинират, може да експериментирате до безкрай.

173b3b9881ff1bdcde5a560b4a593582 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Като допълнителен цвят

Като допълнителен, този загадъчен цвят ще добави някаква жар. Цвят, както ние говорихме по-рано, всеки друг. Допълнително, то ще се счита само тогава, когато във връзка с допълнят дава бял. Този оцветител комплементарны: червено, жълто и оранжево. Тези тонове с различна наситеност баланс на цветова палитра. По този начин, вниманието ще се фокусира върху едно нещо. И ако се оставят само жълти очи, вторачени в такъв образ няма покой нито една секунда.

8434f14ec694720898986edf2fd866a7 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Като цветен акцент

Важно е да помним, че акцентът трябва да бъде сведен до минимум за други цветове в изображението. Това може да бъде постигнато чрез въвеждане на печат или бродерия лилаво. Това може да бъде ивица, клетка, грах, всякакви растителни или геометрични мотиви — в центъра на вниманието ще бъде малозаметно. Тези подробности изглеждат интересни, разреждане с блуза или костюм.

Втори начин: какъв цвят е представен сред най-ярките и най-малките, и акцент. Това не означава, че без нея вид ще е в сиво. Лилаво е подходяща като ярък детайл начин в шалове, аксесоари, колани или обувки. За акцент, той е доста спокоен и ярък, но не и наперен.

6aee1c7aa81ac4bec8bcc10dd04de444 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Как да използвате лилаво в шкаф

Въпреки известна гъвкавост мистичен оттенък, използвайте го в гардероба си, трябва да бъдат правилно и точно. Това не е безсмислено да го поставите навсякъде, където има няколко малки правила. Наситени варианти са добре дошли в спорта и вечерни тоалетни — това е активна позиция, където образът на превежда движение и общуване. Подсъзнателно ще се възприема като човек, който знае много, поради асоциацията с мъдрост-това не е толкова лесно да се изкорени. Прашни поглед в пъти пастелни нюанси и цветове, но всичко зависи повече от материала и неговото носене.

Бизнес стил

Бизнес-етикет позволява да носят костюми тихо и наситени тонове. Светло лилав цвят, в комбинация с делови стил. Да играе всеки цвят в облеклото, трябва да помним, че е прекалено активен, бляскав имидж в бизнес отношенията, а след това отблъсне, а не zainteresowaniem спътник.

Костюм слива или патладжан сатен блуза ще изглежда хармонично, по време на среща или презентация. Прозрачен, не се препоръчва в бизнес стил. Това винаги е важно да се помни, че бизнес етикет, като всеки друг — това е за уважение към човека, с когото разговаряте и комфорт. Излъчване облик на професионализъм и доверие.

647f8dc955fa4eeffee58af7bfb94b76 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Всекидневен стил

В ежедневния живот и свобода на избор на дрехи все повече и повече отговорност за тяхната поява. В този случай лилаво трябва да се отнасят по-спокойно. Във висококачествен естествен материал, изглежда безупречно. Има много с какво да се носят лилаво бели обувки или аксесоари с индиго рокля, черно палто и панталони с пурпурен езда, син или зелен пуловер оверсайз на лавандула и плисирани поли и т.н. Изберете качеството на плата и модерен покрой и цвят се получава по-добре.

ac755d9d33733a0aa143e31c987047e6 - Какви цветове добре се комбинират нюанси на лилавото в облеклото

Ако отношението към цвета все още не е създадена, можете да опитате да я въведе в малки количества заедно с тенденциите. Леки пера кант, панталони и палта могат да бъдат нюанси на червеното грозде. За масова работа панталони тесноват поло функции на blackberry тонове. Съвременни тенденции, които ви интересуват, опитайте се да комбинирате нови цветови решения.