октомври 18, 2021
4a11bf7ee5c0f34706bc07957413e013 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Бордо или тъмно бордо символ на обновяването и енергия. Комбинация от цвят бордо с други цветове в дрехите, придава на образа на завършеност и шик. Една жена в Бордо, загадъчен и съблазнителен и мирише на атрактивни сила. По този начин облеклото в Бордо никога не излиза от мода. Периодично на преден план, например синьо, но това не означава, че бордо отива в страна, само през всеки сезон в предпочитанията на някой друг от своя тон.

4a11bf7ee5c0f34706bc07957413e013 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Бордо-това е класически стил. Тя е идеален за работа или за почивка. Всичките му нюанси ще подчертае вашата индивидуалност, ще помогне да се подчертае достойнствата и да скриете недостатъците на фигурата. Дама в Бордо, почти без усилие, обикалят главата си, тя пьянит, като на чаша хубаво вино.

Психология бордо облекло

Днес промишленост произвежда дрехи за всички възможни цветове, техният избор е огромна. Въпреки това, ние отдаваме предпочитание на някаква определена. Колкото и да е странно, това до голяма степен зависи от нашето подсъзнание. Изборът се прави интуитивно. Цвета, защото той е видимо око, оказва влияние на всички наши органи. Забелязали ли сте, че в една и съща дрехи се чувствам добре, и в друга, дори и най-модерен, чувствам, настроението не е това! Това е резултат от подсъзнанието предпочитания на един или друг цвят, текстури плат.

5680bd800c9bc5935beaa1e40428c0e1 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

При избора на тоалетната чиния трябва да се вземат предвид факта, че цвета на дрехите възприемат не само вие, но и други. Затова трябва ясно да се определи, какъв резултат искате да получите, защото всички около оценявам вашия път на ниво подсъзнание.

На първо място, не забравяйте, че всички нюанси на бордо предпочитаме хората с холерическим или сангвиническим темперамент. На самия цвят също има характер, тогава вие трябва да разберете, каква е природата на град Бордо. И е доста неясни, защото свикне червен, розов и кафяв. Какво още, но с тези цветове бордо в комбинация! Това е с тях.

Червен характеризира с жизненост, общителност, самоувереност, желание да доминира, да потискат събеседник, винаги води. Той определя тежестта на състоянието на други хора.

Розово основните от тях са: нужда от любов и разбиране, силно рамо, чувствителност към нюансам на чужди настроения, ранимость и емоционална уязвимост.

Кафяво-това е проява на педантичность, постоянство в постигането на целите, внимание към благополучието на близките си, избягване на нещо ново, вярност и обида.

Когато тези три цвята се съчетават в едно вино, а след това се случва невероятна метаморфоза. Отрицателно въздействие на неговите съставки намалява цветове и положителни стават все по-видими.

Кой бордо

Благодарение на своята аристократичности, бордо цвят в облеклото може да се счита за универсален, за да се създаде изискан поклон дами от всички възрасти. Въпреки това, най-изгодно изглежда той, ако имате тен или тъмна кожа има цвета. Бордо може да добавите в тоалетната, под формата на аксесоари-колан, чанта, шал или бижу. И как да украсят цвете от плат или лента! За строгите костюми се вписва много стилна копринена вратовръзка Бордо.

b1e01419434e3b26de4c4bd96ce12c0e - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Основните нотки бордо

Бургундия е получил името си от цвета на бургундски вина, има много нюанси на розово, корал, червено, светло-тъмно червено, рубинено, бордо.

Този списък цвят бордо, много дълго време, включително, например, тъмно-червен, червено-лилаво, червено-лилаво-червена (по-близо до кафяво), но помислете за най-модерен през този сезон цветове и комбинации в облеклото.

dbc0f5c96754458b381a7dbd54603b73 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Розов Цвят-Бордо

Светло-кестеняво — най-лек от всички нюанси на бордо. Има предимството, че е подходящ почти за всяко време на годината и за всяка външен вид. Можете да го съживи, добавянето на ярки цветове, но трябва да знаете, че цветът се съчетава добре с нея. Това може да бъде сянка на борови иглички или морков и жълто. Цвят бордо в комбинация със сьомга и прах от рози ще се оформя хармонично и нежно, и с „индиго“ и тюркоаз начин ще бъде подчертано елегантна.

525b3c875a94b0ec67202780815abaf1 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Коралово-Бордо

Много дълбок, той е свързан с роклята от филма „хубава жена“, в която Джулия Робъртс отиде на театър. Там освен бижута са бели ръкавици. И така, първият от непрекъснатия коралово-бордо, действа бял. Невероятна хармония можете да получите Persico-розово, корал, всички нюанси на портокал, цвят на яйчен жълтък, светло зелено, ирландски зелено, морско зелен, тъмно-син.

8950fd21c267b3868ce80934eebc0768 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Червено Бордо

Най-ярка от всички нюанси на бордо. Той е напълно подходящ за вечерни и празнични дрехи, особено за зимните празници: Коледа и Нова година. Нюанс е много гъвкав, лесно да се комбинира с други цветове в облеклото. Добра комбинация от кайсия, жълто, фуксия, розово, лилаво, зеленикаво-синьо, тъмно-емералд, какао с мляко.

6d7ee02fad29b7ce6ee3d403c79f8b60 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Ярък Бургундия

Свързани не само с дрехи. Това е модерен цвят, използван за оцветяване на косата. Най-често се среща сред лилави нюанси. Лаконичная елегантност, подчертава индивидуалността и е подходяща за жени с различни типове външен вид, като начин на чар и привлекателност. Този нюанс е като хладен прозрачен цвят и топъл, светъл. Въпреки това, особено изгодно изглежда класическа комбинация от дрехи, която постоянно остава модерен черно, тъмно сиво и кафяво.

e29fb70cc0337218328075d89dd65648 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Бургунди често путали с друг тъмно-червен цвят, като например: „Marron“, „дубленой“ и „кръв на бик“, но той е различен индивидуален неповторим оттенък. Така, „Marron“ – това е намек за свежи кестени, Кордовский — червено-черна дубленой на кожата и телешка кръв, тъмно-червен, че е по-лилаво и тъмно-кафяви нюанси.

Рубинено-Бордо

Той се нарича вино. Това е цветът на умереност и самодостатъчност. Не е толкова поразително, като ярко кестеняво, той не иска да се излага себе си на първия ред, но подчертае вашата индивидуалност и неповторимост, така че винаги остава на мода. Поради тяхната сдържаност, рубинено-бордо голям с много други цветове: светло персиково-розово, праскова, бледо розово, оранжево, яйчен жълтък, цвят ярь-медянки, магента, магическа мента, зелен чай, цвят на ръжда.

fb9a0b227f57f5cd6f981e80a705d643 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Бордо

Най-черният от всички нюанси на бордо. Друго име — „Старата Бургундия“. Тя прекрасно подчертава фигурата, визуално скрадывая излишни килограми, толкова повече, че ефект може да се засили за сметка на съответния шивашки. Старо бургундско идеално място както за бизнесмени, така и вечерна мода, стил и аксесоари.

Смята се, че този тон по-подходящи за зрели жени. Младо момиче в тъмно бордо костюм ще изглеждат и да се чувстват уверени, например, в едно интервю. Ако говорим за цвят бордо върви добре, това ще е: светло розов, червен, червено-оранжев, зелен каки.

c547d2d669ad0ef9d0edc759234f4268 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Какъв цвят се съчетава с бордовым

Ако се колебаете какъв цвят бордо спрете при избора на дрехи, има проста печеливша комбинация. Сред тях е спомената по-горе комбинация с бяло. Смята се, че бордо и бяло плюс — ден на Съюза. Въпреки това, холивудски стилисти ни убеди в противното, създаване на легендарния тоалетна за повишаването на цените на театър.

Отлично допълнение към Бургундия ще бъде в нюанси на сивото, а по-добре да предпочетете леки, те създават най-успешният дует в Бордо.

Бордо с розово в облеклото за по-голяма нежност и женственост, и с ярко синьо и различни нюанси на синьо създават контраст енергичен затруднен лък.

И накрая, за несигурни (или, напротив, за най-уверени в себе си) може да се препоръча monoloc — всички в „Бордо“!

Лоша комбинация с бордовым цвят

За съжаление, разнообразие от нюанси прави бордо универсален. Вие трябва да бъдете много внимателен подход към избора на комбинация от цветове в дрехите. Например, небето-синьо от контакт с, тя губи своята израз, така че той може да бъде само в комбинация с бутилка вино, в която съотношението на „червен/кафяв“ еднозначно се навежда към кафяво.

26e800506a4f2aac3c7508e348033d8d - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Въпреки, че Съюзът на Бордо с черно е призната за класика, в подготовката на тази песен по-добре предпочетете ярки и наситени нюанси на бордо, това ще осигури изображение на Кралския разкош. Важното е, при съчетание на бордо с други цветове в облеклото — това благоприличие и хармония.

Стилни лука с цвят бордо

За това, по какъв начин Бургундия е е неустоим, трябва да изберете най-добрият цвят и най-добре е да комбинирате бордо с други цветове, а вие трябва да се определи вида на вашия външен вид: лято, зима, есен, пролет.

Собствениците на външен вид „зима“ идеално се вписват почти всички нюанси на бордо, но при условие, че по-ярка и насыщеннее са те, толкова по-добре. Например: светло-лавандово — коралово-бордо; ярко-бордо — тъмно сив.

ceea9b0d42b4a535a95869930fc273ba - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

За екстериора на „лято“ по-добре да се избягва твърде ярки контрастни цветове, като жълто, червено, розово. По-добре да се даде предимство на мека тонам, сред които ще изглеждат розово-бордо. Пример за един от най-добрите цвят оформление: розов-бордо — цвета на прашна рози — светло васильковый.

65529ebd2b10b33eea2e8e914cbe24fb - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

През пролетта на момичетата трябва да се обърне внимание на дрехите от естествени топли цветове, но не твърде контрастни. Сред най-добрият цвят бордо червен корал. Модерен лук „пролетта“ може да бъде създаден при обединяване на коралово-бордо, тъмно зелено и Жасмин.

d35f3d696dd8a640deb78e6e20159328 - Какви цветове на облеклото са подходящи красиво бордо

Собственикът на външен вид „есен“ най-много ще спечели, като добави гардероб дрехи меки наситени цветове. Особено добре ще изглежда ярко лилаво и рубинено червено. Вие подчеркнете своята индивидуалност, чрез комбиниране на начина на ярко-бордо, хакове и сянката на зелени борове.

Трябва да се помни, че дори ако колористы не ви препоръчват всеки тон, и много ми харесва, можете да го добавите в модерен лук в малък обем под формата на обувки, дамска чанта, шал, колан или бижута. Най-важното е настроението. Вслушайте се в съветите ни и се облечете така, както ви харесва.