октомври 26, 2021
6c4c88dabf7552975f697efb5ee71396 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Бански bandow от сезон на сезон и не губи актуалността си. Много момичета се страхуват от тази форма на бански костюми, като се има предвид, че тя е подходяща само представители на идеалните форми и пропорции на тялото. Въпреки това, този бански костюм е в състояние да поправи много от недостатъците и да подчертае достойнствата на всяка фигура, най — важното е да знаете някои тайни.

6c4c88dabf7552975f697efb5ee71396 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Какво е бански bandow

Че това е bandow бански, всички сме ги виждали, но малко хора са наясно с правилното име. Ивица плат, без подкрепа пагони на раменете — това е същия бански bandow. Французите наричат „лента“ bandow, оттук и ключовата институция на плувния костюм. Тук вниманието е насочено само най-добрите продукти. Какви куфари са класически, обяснения няма. По-долу ще разгледаме всички възможности на този елемент от плажната дрехи, а също и да ви кажа, какъв тип е по-подходящ.

Как да изберете bandow

Както и всяка друга дреха, плажни дрехи трябва да се избират въз основа на критерии, материал, цвят и тип на вашата фигура. Решавайки своите вкусове и особености, монтаж и избор на бански костюм сега отнема значително по-малко време, а удоволствието от процеса и най-важното, резултатът ще е повече.

dcf3da3b23716d587c0c0cbe4e033f32 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Материал

Избор на материал на вашия бански костюм трябва да бъдат третирани като поверителни, като изберете сутиен. Материята са идеални за деликатна и чувствителна кожа на гърдите. Можете да намерите или комфортен престой във водата и на слънце по-късно с красив тен, или дискомфорт, зачервяване и дори обрив. Резултатът — развали настроението и губи бюджет.

Трябва да се започне с личните ви предпочитания, а именно, ако искате, за да скрие гърдите си под дебел чаша или му придават по-закръглени форми в тънкия материал. Дори ако бикини и чиста синтетика, се препоръчва да се избират продукти с повече памук слой. Това се отнася както за топ и гащи (ластовица).

Ако надмощие бански чашки, уверете се, че те са достатъчно покрити със защитна тъкан, само тогава ще се избегне неприятни усещания и марки под гърдите.

2e8c8e97d6cd6fa63034fbc1b8595aa8 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Цветове и щампи

Разнообразие от модели, представени на пазара гъмжи от стотици комбинации от цветове, щампи и ги смеси. Сега поставяме горната и долната част от различни бански костюми се превърне в норма, че, от една страна, улеснява задачата, от друга — трудно. Не забравяйте да хармонични цветови комбинации и основните пропорции, за да изберете модел, който е подходящ за вас.

Базов решения по отношение на цветове винаги печелят универсални черни и бели цветове визуално намаляване и увеличаване, съответно да е част от тялото, на която се побира. И двамата прекрасно с тен, така че тук въпросът е само в това, че бихте искали да се подчертае, а че да го скрие.

Част от пръстови всички за един и същ — значително увеличение на щампи, лек спад. Това могат да бъдат цветя, грах, тенията, клетка, плодови или цветни мотиви. Животните печат сега отново идват в категорията тенденция, така че предлагам да погледнете в нея. Комбинирайте печат и солиден елемент на плувния костюм също е приемливо, което придава гъвкавост.

За да изберете идеалното съчетание на цветове-това е печеливш трик: цветове на една и съща наситеност и яркост, ще бъдат по-добре мача, дори ако те не са толкова свързани, отколкото тези цветове, които имат обща основа наситеността или яркостта. Например, бледо розово и бледо-сини ще изглежда по-добре от тъмно червено и бледо оранжево.

Как да вземем на фигурата

Всички ние сме индивидуални размери и форма, въпреки факта, че съществуват стандартни таблици. За всеки тип фигура е желателно да изберете вашия тип бански костюм. Bandow по-гъвкав. Самото разнообразие от дизайн и засаждане на чаши ви позволява да намерите всеки обект с всякакъв тип фигура.

Важно е да запомните, при избора на плувния костюм е, че формата на плавок-кратък е по-добре да се откаже – визуално фигурата ще изглежда по-кратък. Най – добър- среден и висок подем клеш с тънки джапанки, завязками и панделки от двете страни. Той балансира визуално широка горна част.

f0c4d050687285ce21a62127f8cd2651 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

За пълни момичета

Съществува мнение, че горната без презрамки не се вписват обладательниц големи гърди и момичета с пълна комплекцией. Но тук това е идеалното решение за елече с завязками на шията, които при необходимост могат да бъдат отстранени. В комплект с високи плавками за засаждане на изображението ще изглежда най-изгодно и хармонично.

Ако горната част на чаша bandow достатъчно стегнат, той е бомбета за подкрепа и посочени връзки, този бански костюм е не само идеално седят, но продължават да носят рокли без бретелей, показвайки равномерен тен на раменете, без бретон.

За снажен момичета

Малки гърди буквално създадена за този тип елече. Широка лента от плат, визуално увеличава горната част на тялото. Накъдрен или едър шрифт ще направи гърдите си по-обемно. Leaf е украсена с лъкове, къдри, ресни или блестящи елементи (пайети, кристали, камъни), това също е визуално ще увеличи обема на гърдите.

Модел

Модели bandow, на пръв поглед не е много, но след това става очевидно, че можете да намерите много нестандартни стилове. Затворен бански костюм с bandow leaf — необичайно решение, като цяло, корекция на криви на фиг. В този монокини може да се отвори на гърба, от двете страни или корема, за да привлече внимание към тези части на тялото.

„Туист-bandow“ се различава от класическата факта, че тя има връзка в центъра и по форма прилича на цифрата осем. Модели на „Бандини“ по-скоро като топ, затваря цялата горна част на тялото, и във вариация с липсата на бретелей изглежда много оригинално.

8a30324b789c5fe45d7a7bd7650f5f76 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Слитного и отделно

Непрекъснат варианти на тази кориците на делото сравнително малко, повече, разбира се, самостоятелна. Но първо едно безспорно предимство е, че те визуално удължават на целия силует. С високо вдигане на крака вытягивалась и изглежда по-тънък, а обиколката на талията и корема са настроени на женски силует. В присъствието на такива модели rasevych панделки или ярки акценти, може да се постигне чрез избор на всяка една зона, още по-голям ефект.

Бански танкини дава възможност за по-слънчеви бани. Площ на контакт с вода повече. Много смятат, че по-удобни за носене, ако част от бански костюм, по някаква причина искате да замените. Друго предимство е възможността да се смесват различни тенденции в горната и долната част между тях, за да се постигне желания внимание или цялостното впечатление.

94ef4367e948bd170d93f7b899d24ef5 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Crochet

Един от най-смелите решения в плажната мода възли и бански костюми. Тя е малка, доста минималистични, а момичетата миниатюрни размери правят дори по-малко. Обладательниц тучни форми на това е да плета на ноу-хау само ще добавя обем.

С лицеви апом

Бански bandow с чашки повдигащ, за да получи всяко момиче, защото този великолепен бюст leaf подкрепа не може да бъде по-добре, отколкото да се увеличава. Много се притесняват за това как гърдите, без pushpam ще изглежда в класическия вариант. Този ефект е просто перфектно. За марката Виктория тайната на този тип бански костюм е визитната картичка, обаче, запазване на промените не са толкова актуални, колкото и преди.

С къдри и волани

Модел bandow могат да бъдат украсени с къдри и волани. Такива бижута често бикини. Визуално тези елементи придават обем и привличат вниманието. Ако сте готови да приемат рюшами основен акцент в образа, този бански за вас.

Тези вълни са посрещнати на скоростомера, който ще бъде визуално приведе горната и долната част на отделни бански. В най-добрите синтез с рюшами или в горната част или по цялата дължина на изделия. Точните извивки на квилинг може да се определи всяка силует „пясъчен часовник“.

Една от топ модели черен бански в мрежата. Този тип решения много, и елече bandow — включително. Бански, в по-голяма мрежа или малки, да бъдат универсални. Но не забравяйте, че визуално увеличава големи и малки намалява частта от тялото, където се носят.

671a8d929b2cbb390d637f982c71dbb7 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Как се комбинират дрехи и аксесоари

С bandow бикини изглежда по-добре. Високите затворени топене също се срещат, но първото е много по-голям. Тази комбинация stim растеж ниска момичета, обладательницам дълги крака само ще добави дължина.

Ако говорим за дрехи, поли, много добре се съчетават с рамене и ключицами. Дължината на полата е подходяща всяка целия път, благодарение на акценту на раменете си, ще изглеждате женствена и изискано и луксозно. Разрез на пола може да бъде както летящи, така и страна, но във втория случай ще раменете визуално по-широк.

Широкополые плажни шапки спаси раменете си от парещото слънце. Такива шапки, особено слама, той изглежда страхотно с bandow или една част и отделна пола. Шапки и шапки, за да изглеждат по-смели и модерни. Не е много подходящ вариант — аккуратная кутия шапка със средни полета и шалове. Една от тенденциите е в Панама, така и с бански bandow да могат безопасно да го пробвам.

bb7e3db1384b403613a491dda57a48ba - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Лен или тънки памучни панталони ще добави bandow с лекота и комфорт. Между другото, тези панталони спокойна, независимо от това, панталони клеш, прави панталони или панталони-кюлоты. Ако панталони ще вертикални райета, това визуално удължават фигурата и това ще бъде тънък. На почивка модели на други марки не се препоръчва. В комбинация с bandow, формата монтиране силует внася известен дисбаланс. Къси панталони също е по-подходящ не подобава, за да не се съкрати на фигурата, а на дължина е до средата на бедрото.

Лукбук плажни дрехи и бански костюми bandow

Разбирането на всички нюанси и модели при избора на бански костюм е ясно, че е добре да се помисли за всички разновидности на лъкове с bandow. Много решения могат да изглеждат странно, докато не ги видите на живо. Така че ние спокойно можем да започне да търси своя тип бански костюм. И, разбира се, не трябва да забравяме, че основното нещо, на плажа — не само красота, но и комфорт и релаксация. Изображения за bandow да отговори на всички тези въпроси.

ed0e3bf88fb31f91047fc90ca928450b - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

336663dae5ea0995cb7df9d26ce1d833 - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

590df82120c320ac6b176a94009b9d1e - Какво е бански bandow и как да изберете форма, цвят и материал

Bandow-един от многото оригинални възможности бански костюми. Функция, която се състои в проектирането на вашия елече, са в състояние да променят своя външен вид по време на почивка. В същото време бански не губи своята функционалност и удобство. Това, в комбинация с впечатляващо количество детайли на облекло, производство на bandow гъвкав и удобен за пътуване.