октомври 19, 2021
d1d85e2f6a930f65e015ab32b2876bb9 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Съвременните строителни технологии позволяват да се изгради красива къща е доста бързо.

Един от най-важните етапи на строителството на къщата е проектиране и монтаж на покриви. Избор на покрив и покривни материали за дома-това е много важно, защото това е покрива на къщата ще осигури топлина и сигурност на вашия дом в продължение на много години.

Днес видове покривни материали на строителния пазар в голямо изобилие.

Производителите предлагат на потребителите на различни видове покриви, различни външни характеристики, Технически характеристики, качество, издръжливост и т.н.

Въпреки това, когато човек избира покривен материал за дома и вижда магазин, разнообразие от видове покриви за вашия дом, вие ще получите много въпроси, като например:

    Това, че покривът на къщата е по-добре, какъв материал за покрива на къщата, за да изберете кой материал покрив (на покрива на къщата) ще бъде по-здрав и по-силен, кой покривен материал купи по-евтино, но до понятието: цена – качество отговарят, покрив на покрив, монтирани по-бързо, по-лесно и по-евтино вид покриви за вашия дом ще изглежда по-добре и ще отговарят на един или друг фасада на къщата, че къщата е на покрива, идеална за ваканционен дом, а какъв покривен материал е добре да се използва за склад.

d1d85e2f6a930f65e015ab32b2876bb9 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Кой е на покривни материали за покриви изберете

Днес ние ще се опитаме да се характеризират видове покриви за къщи, кажете какви видове покривни материали, трябва да се обърне най-голямо внимание, че вашият дом е вашата надеждна крепост, които не се страхуват от нито бури, нито град, нито сняг, нито вятър.

Какво да правя видове покриви покривни материали

За да се разграничат различни видове покривни материали за покриви, но ние го наричаме следните видове покриви:

441e1a5ff175262d2ffd0dac63a0d24b - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Фальцевая покрив-това е хубав вариант покрив

Името в списъка с видове покривни материали за покриви, включени в състава на различни категории, както от гледна точка на цена и качество и технически характеристики.
Нека да разгледаме някои видове покривни за вашия дом.

Видове покривни материали, металните покривни

Този покривен материал като метал, достоен за покривен материал на разумна цена. Външния му вид е не по-лошо, отколкото плочки от естествен, а цената много по-евтино.

Метал има сравнително малко тегло 4-6 кг/кв. м. и е покрит със специално защитно покритие на базата на полимер и лак.

В състава на тази покрив на покрив, като метал, стомана, цинк, алуминий.

Окачени метални доста просто. Монтаж на покрив от металлочерепицы саморезами в цвят метал.

4ca93160bbf3fee2f10de62a7c55da60 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покривни материали, металните покривни — евтин, но на прилично качество покривен материал

Металът се използва не само за покриви на къщи, но и за осветяване на строителни обекти, в това число и промишлени сгради и съоръжения за икономически цели.

Продължителност на експлоатация метал се отразява на качеството на профила. Но като изберете този покривен материал е добър профил, можете да бъдете спокойна до 50 години.

Има алуминиеви композитни панели металните покривни вместо защита на смола материал е покрита със слой от каменна трохи.

Но въпреки всички предимства на метал, експерти на строителния пазар и посочва недостатъците, които има покрив от металлочерепицы.

Извършване на монтаж на покрив от металлочерепицы, ще има много отпадъци. В къща с покрив от метални доста шумно, защото не е тайна, че удря на метал, дори и на обикновените ябълка прави шум.

Видове покриви и за покриви: профнастил поцинкована

Този покривен материал, като профилирана лист, наричан още листове, профнастил, гофролист, профилирана стомана. Като метал, той ще ви около 50 години.

Профнастил поцинкована в посочените по-горе метали, изработени от стомана и цинк. Покрив от профнастила също се отнася до евтин вид покриви.

1d13ef670d2086705f044e0af1deb3ba - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покривни материали: профнастил поцинкована металните покривни поддава на външен вид, но качеството е същото

Въпреки това, външния му вид е малко по-ниско метално. Профилът, който се използва за нагънат лист може да бъде по-дебел.

Присъства също и защитно полимерное покритие. Видове велпапе външния вид на профила, вълнообразни или правоъгълен.

Всеки производител сам избира вида на покриви от профнастила, например, T7, T14, Т15, Т8, Т45. Качество и надеждност профнастила зависи от качеството на материалите и изработката.

Листове профнастила са определени без особени трудности, с помощта на самонарезни по цвят на покриви. Нагънат лист е с наклон не по-малко от 100 с нахлестом около 20 виж

Като нагънат лист-това не е най-красивият покривен материал, това, като правило, често се хранят на складове, производствени помещения, търговски сергии и т.н., Въпреки че, като икономичен, напълно подходящ за покрива на къщата.

Недостатъците на профнастил поцинкована такива недостатъци метал. Ние също трябва да се подчертае необходимостта от изолация.

Видове покривни за вашия дом: ондулин

Следващата в нашия списък „видове покривни материали за дома“ — ондулин, чиято продължителност на живота до 40 години. Отличителни характеристики, които твърдят производителите, е нейната водоустойчивост.

Този натурален покривен материал, тъй като ондулин, изработен от целулозни влакна с битумни, импрегнирана и полимерни компоненти.

За незапознатите с ондулином име, може би се срещал с други признаци на покрива.

eca36691951502d263247f5bd9cb14d0 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покривни материали на ондулин или еврошифер се отнася до екологично кровельным материали

Ондулин е известна на строителния пазар, като аквалин или еврошифер.
Покрив от ондулин, покрит с слой от полимерно определен цвят, се счита за екологично безопасни, екологично чисти и водоустойчив.
Лист ондулина тежи около 6,5 кг, дължина 2 м, широчина на листа еврошифера – 0,96 м височина на вълната — 3,6 виж

Ондулин се закрепва с помощта на специални пирони (еврошифер) с минимален наклон на покрива – 60.

Еврошифер е подходящ, както за прости и сложни покрива на къщата, включително и за покриване на навеси и други обекти.

Еврошифер покрив се счита за тихо и сравнително лесно да се установи. Издържа на натоварването почти в тон. Цена ондулин също е евтин материал.

Но недостатъците на еврошифера и, за съжаление, не. Този покривен материал е огнеупорным. С течение на времето цветът избледнява ондулин.

В разгара на покрив от ондулин става мека, и миризма на битум.

Видове покривни материали: slate

Следващият материал е в списъка „видове покриви за къщи“ е известен slate, който ще продължи до 40 години.

Този покривен материал може да се нарече най-достъпни ценови категории, но и структурата на егото, а именно портландцемента и азбест, едва ли може да се нарече екологично чисти.

ed091fa77cb8cbe1d4b7efc52c9ace51 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покривни материали: плочи-това е много икономичен вариант за покрив

Slate вече все по-малко и по-малко да използвате за покрива на къщата, често се определят плочи за коровников, складове и т.н.

Характеристики на стандартен лист от шисти:

    Тежи един лист от шисти от 10 до 15 лист хрипуны, е с дължина 1750 мм плочи: от 980 до 1130 mm. лист съдържа 6-8 вълни

Монтира такъв покривен материал, като шисти, под наклон от 12 до 600. Slate се определя с нахлестом на 1-2 вълни.

Подплата под плочата е изработена от картон или пергамина. Също има нужда от мека подплата под ноктите.

Slate не гори и лесно се инсталира на покрива, но ето и минусите от шисти, като крехкост, причиняване на вреда на здравето на човека, както и появата на мъх с течение на времето, принуждавайки потребителите да повлияе на техните предпочитания към по-скъпите и качествени покривни материали.

Видове покриви покривът: битумни керемиди

Следващият материал е в списъка „видове покриви и за покриви“ ще битумни керемиди от фибростъкло, която се отнася до кровельным материали.

За направата на Дранки с помощта на промяна или окислен битум, пелети termizirovannye или минерална едно бебе. Битумни керемиди се счита за звукоизолирани материал за покриви.

1f16ececc72c48e80c4c19f0b8388261 - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покриви покриви: битумни керемиди е подходящ, както за прости, така и сложни покриви

Изглежда, херпес зостер под формата на шестигранников, петоъгълници и правоъгълници продълговата форма и изглежда доста добре. Е че покривен материал в различни цветове. За монтаж на гъвкави керемиди се изисква плътна сандъка.

Битумни керемиди – чудесен избор, ако си мислите, че премахването на сложни покриви. Освен това, отпадъци при монтаж съвсем малко.

Срок на годност на материала е около 50 години.

Видове покривни за вашия дом: естествена покривни керамични керемиди цементно-пясъчна

Плочки от естествен от керамика се смята за елитен устройство за дома. Керамични плочки ще изпъква повече, но си външен вид заслужава да плащат повече. Срокът на годност на това устройство повече от сто години. Керамични плочки тежи 40-70 кг/1 кв. м. м.

Още една натурална керемиди на основата на цимент и пясък, която се нарича също и бетон, се различава от керамични плочки, начин на производство (натиснете коли под наем технологии).

5cda038f1edc4e8ddfd40dab47bd125c - Какво трябва да се покрива: видове покриви и за покриви

Видове покривни за вашия дом: естествена херпес зостер е най-скъпият и най-елитната кровельным материал

За този тип керемиди от глина печени в специална техника, което го прави по този начин, по-плътен и vodoustojchivy. За съжаление, бетонова плочка не издържа толкова дълго, колкото керамични.

Ние обявен за най-често срещаните видове покривни материали, които днес се използват най-често, като посочи, техните основни характеристики.

Но на други покривни материали, представени в нашата класификация „видове покриви на къщи,“ без всякакво съмнение, се радват на популярност на пазара на покривни и да се създаде малък конкурс за достъпни метал, профлист, ондулин, slate, и, разбира се, теракот.