октомври 25, 2021
377850fd7b1b2e603d6928fbe44bfc48 - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

На плажа много, без което можете да направите, но на плажа пола не е сред тези неща. Като основен елемент на курортната шкаф, това нещо е абсолютно необходима по много параметри: защита на кожата от прекомерното излагане на слънце, възможност да се разхождат по бански, за хапване и за разходка по крайбрежната алея, както и да се гарантира, че вашето изображение в същия бански костюми винаги ще се промени.

377850fd7b1b2e603d6928fbe44bfc48 - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

Каква функция плажни поли

Поли за плажа се различават от обичайните цветове, материали и дизайн. Техният стил-това е лесно, тъкани с различна плътност, и ушиване — С някои сложни функции. Те могат да бъдат дълги и къси. Основен Mini също така да вземете със себе си на плажа, но те трябва да се комбинира с купальником и други аксесоари.

Възможни цветове и щампи

Що се отнася до цветове и щампи, те са огромни. Това може да бъде парео, който показва огромни цветя или украшения. Твърди възможности, с блясък и е направил мрежа — избор за вас. Много популярен индийски мотиви плаж дрехи, тук те са добре дошли също. В комбинация с въздушни материи, такива подходящи за печат, това е много красив и функционален.

3ed09118f878900da2d5f0060832ba1f - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

Материали

За полата на плажа са и естествени материи и синтетика, в които вие все още можете да плават свободно. Бял памук ще бъде универсално, то ще отговарят на всички и няма да бъдат привлечени от слънчеви лъчи. Друг вариант — лек шифон. Тя тече, когато отидеш и красиво се развяват от вятъра. Обърнете внимание на това, ако планирате да стреля. Къси синтетични елементи тази рокля е идеален за плуване и активни плажни игри. Можете да не се притеснявате за случайно стъпи в покрайнините на макси или парео разкрие по време на активна дейност.

Модели и стилове на прагове за плажа

Поли почти толкова, колкото и цветове: ниска, средна и висока кацане; мини, миди, по щиколотку в пода; миризмата на потници и направил от носового шал. Този елемент на гардероб можете да изберете и тънък, и са пълни с момичета. Последните трябва да се избягва в един тънък силует, но твърде свободно и не трябва да бъде прекалено. Ако говорим за засаждане, висока и средна, ще бъдат оптимални за обладательниц буйни форми.

С аромат на

Пола с мирис е актуална вече не е първият сезон, и не само на плажа. Облекло в основни цветове и шарки, например, клетчатая, райе и точки, може да се носи в градски условия, и по време на цялото пътуване. Остриета за мирис, често украсени рюшами или ресни. Дава много женствен и изискан акцент, но е по-добре, ако декор не контрастира. Midi към миризмата изглежда леко и практично, но Макси, ако разрез измести в посока на една от краката за повече романтика и определен брой съблазнителност.

От шал

Най-сложен вариант, ако искате винаги различни, тази пола от плажен шал или парео. Този шал може да се направи и рокля, и мини и макси. Това е удобно за носене и скрие в джоба си, той много няма да мине. Пола и завязки е лесно да се направи на почивка, минавайки по ръба на шал линия дрехи ластик. Колкото повече дъвка, толкова по-изгодно ще изглежда колан в петна. Поли с галстуками обикновено вървят в комплект с купальниками. Ширина лесно да се регулира, а начин на по-годишният и лек.

11d623a2209a538114e1aa2a979c8528 - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

Crochet

Ако ти винаги си мислеше, че crochet неща, много по-възрастни дами, съветвам ви да гледате на плажа, това е облекло. Е изпълнен в бял цвят, изглежда страхотно с тен на кожата. Текстура е прозрачен и позволява на въздуха, позволява на кожата да диша и предпазва от агресивното слънце. Много женствена изглеждат дълги варианти прагове, по-закачливо.

Ако бански също плета, това е най-доброто решение при избора на дрехи за плажа. Ако друг материал, консултирайте се с цвят или дизайна в комбинация.

Съветвам ви да се отнесете с внимание към избора на обувки за дрехи за почивка. Почти всеки midi или макси изглежда страхотно в минималистичен като мулета сандали или обувки, след това обувките на платформа или ток е загубило своята актуалност.

От носенето на плажни поли

Избор от стотици мини и макси най-накрая „едно“, трябва да се мисли за това, че полата с какво се комбинира, да не говорим за бански костюми. Горещ климат те кара да ги използвате най-малко дрехи, но в такива твърда рамка, за да играят с комплекта. Круизни колекции не само за бански, но и върховете на всеки период. С техните на плажа поли вървят добре заедно, ако и двамата са представени в подобен стил. Sundresses на плажа няма да се учудя, кой-Макси могат да се носят така, с помощта на галстуками в областта на шията. Широки пелерини и поли и изглеждат хармонично.

Зрелищни изображения в плажната поли

Женската част от най-добре се вижда в случая — в комбинация с бански, шапки и аксесоари на плажа. След това изберете нещо за себе си ще е много по-лесно. Ако на същия плаж за плетене на поли ви е ниско мнение, че е редно и, може би, да им даде шанс. Гардероб на плажа може да бъде много разнообразна, снимките са най-доброто доказателство.

d4ddfb7f511cc1ad5a52bab766708924 - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

c22cc0896bacdd2e1505516d58376ebe - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

385a453e09cee2688bc999ae4c28ae55 - Като носенето на плажни пола: обръч и връзки

Сезон ваканция и почивка на плажа, сега може да продължи през цялата година, ето защо плажно облекло, тяхната комбинация и свежи тенденции сега са актуални винаги. Много е важно да се осигури разработване на кабинета. Най-важното, за да се побере в куфар. Изберете това, което отговаря на вашите предпочитания и отлично се съчетава с фигурата и останалата част от дрехите, сега е просто. Ярки акценти и компетентен комбинация в комбинация с комфорт и функционалност — нека този девиз ще се превърне в основен при избора на плажна дрехи.