юли 15, 2020

Кой покритие за басейни: видове

Взема решение да постави басейн на открито, басейн собствениците трябва да се мисли за това, че на ситуацията може да възникне по време на експлоатация на басейна.

Открит плувен басейн, определено, ще зависи от метеорологичните условия, UV лъчи и т.н. така че, ако планирате да отидете на басейн, който продължава дълго време, тогава трябва да помислите за закупуване на специални покривала за басейни.

Покритие за басейни, от какъвто материал, те са направени, ще спомогнат за опазване басейна от замърсявания, прах, въздействие на други външни фактори.

Покритие за басейни имат своите особености, така че при закупуването на това оборудване, трябва предварително да обмислят това, което искате.

Най-често покриване на павилиони за басейни, търкаляне, батут и слънчева капаци и специални покривала за басейни гореща.

Какво е батут, покритие за басейни

Батут делото — обикновен на вид, покритие за басейни, изработени от специална sitotkan полипропилен.

Здрав и надежден калъф батут за басейни, нормален наклон, което ще ви струва много по-евтино, отколкото палата или друго покритие.

Батут покритие за басейна не са податливи на гниене, са направени непосредствено под размери на вашия домашен оазис.

Какво е павилион за басейн

Най-луксозният вариант за облицовка на басейна-павилион.

Павилион за басейн-това е структура, която ви дава възможност да се насладите на плувен басейн, във всяко време, държейки го чисти по-дълго време. Това е вид на скъпи покривала за басейни, но също така максимално функционална.

Палата се състои от алуминиев скелет и панели от поликарбонат или плексиглас.

Павилион за басейн, а именно неговата модулни части могат да се движат с релси или на колела. Лентата е изработена от акрил, стъкло и поликарбонат, имат UV-защита и специално покритие, което предотвратява образуването на конденз.

Оригинален ролетные покритие за басейни

Ролетные покритие за басейни са сравнително евтин вариант за облицовка на басейна.

Ролетные покритие за басейни от PVC или поликарбонат, притежават защитни топлоизолационни свойства, е подходяща за всеки тип басейна.

Ролетные покритие за басейни автоматично се разпадна, лаконичността външните характеристики не се развалят естетиката на prinesennoy зони за отдих.

Соларно покривало, обхващащи за басейни – друг вид покритие

Соларно покривало, обхващащи за басейни е може би най-достъпен вариант за покриване на басейни, а всъщност е обикновен слънчев филм.

Слънчеви шапки за басейни са изработени от полиетилен, имат специални вентилационни отвори, които позволяват на водата да се загрява по-бързо, усвояването на слънчевата енергия.

Появата на слънчеви покритие от някои производители оставя много да се желае, но не по-малко, слънчево делото — икономична алтернатива на по-скъпите видове покрития за басейни.

Какво е покритие за басейни, спа

Покритие за басейни и Спа, също са различни. Специално покритие или филм покритие за басейни – всички тези опции са един купувач. Такива prispoobleniy често включва горещо спа.

Много хубав вариант капаци за басейн SPA е стилен корпус, басейн с дървени апликации.

Фолио за басейни или за покриване на много по-евтино, отколкото в палата, но нейната функция се състои в защита на Спа от кал, те го правят.

Но ако искате да се отпуснете, като в околния пейзаж на територията на фермата, независимо от времето – ето павилион няма конкуренти.