юли 15, 2020

Красива комбинация с лилаво в женски дрехи

Лилав цвят кара замереть сърцето в истинския смисъл на думата. Той забавя процесите и реакция на вегетативната нервна система, да ни оставят без дъх. Комбинация от лилаво с други цветове, цветови палитри в облеклото, това е доста голям проблем, като се има предвид характеристиките на цветовете, неговите характеристики и структура, на която той е представен. Както цялото изображение ще изглежда, зависи от правилното съчетаване на цветове и комбинации на силуета. Ако знаете конкретно комбинация и стойността на люляков цвят, би било много по-лесно да си играе с нея в гардероба си.

Този цвят е дал на финикийците, е известен с три неща: от тях се появи модерен латинската азбука, те са започнали производство на стъкло от пясък и добив на purpurea боя от морски черупки. Преди Три хиляди години, пигментът на стойност баснословных пари, търговците го носи по древни цивилизации и бързо богатели. Тогава люляк нарича пурпура, който е родом от пристанищния град Фира.

По-късно, през Средновековието, тази боя не само на произведения на дрехи могат да си позволят само аристократи, но законно и лилаво разрешено строго облечен в йерархията. Свещеници, монарси, и да се знае истинската Асоциация на този цвят. Сега всеки може да го носи и не се страхуват да бъдат подведени под отговорност. Но той се появява като друга форма на отговорност за правилното използване на сянка.

Какви цветотипы външен вид лилаво

Според теорията на цветовете, всеки от тях изглежда хармонично с определен набор от цветове. Какъв цвят се съчетава с лилаво, зависи от цветовия тип човек, който предпочита да я носи. Кой-лилаво безусловно себе си, като цветотипы „зима“ и „лято“.Студен оттенък на кожата или косата добавки са същите сенки в тоалетната. В този случай сместа ще бъде всеки друг студената палитра на синьо, зелено, основната, и achromatize цвят.

Можете да не се отнасям към тези видове цветове, но това не означава, че лилавото трябва да бъдат напълно изключени. Налице е често срещано погрешно схващане, че топли и студени нюанси не се съчетават. Но това така може, с едно условие — наситеност и светлота (яркост, с други думи) тези тонове трябва да бъдат еднакви. Сочен оранжево, фуксия, дълбок червен цвят в комбинация с наситен лилав цвят ще даде образ, а това е конкурентно и енергия.

Основните нюанси и някои прах се подчертае някаква мистика, цветове лилаво, изображението ще бъде по-спокойно и лека за разбиране. Бледо розово, кремаво, нюанси на бежово и сиво, с различна наситеност ще изглежда блекло, в комбинация с тон на люляк.

Комбинация може да бъде не само твърди неща, но и на щампи: клетка, ивица от страната. Но животните печат не се препоръчва. Това е естествена опция действа в най-малките детайли, като на зебра. Леопард, тигър и вариации на тема влечуги не трябва да носят, дори и ако това е вярно сега.

„Пролет“ и „есен“ може да си позволи такова лилаво, в съчетание с топло дълбоки неща. Що се отнася до текстури, те също по-добре да изберете приглушени, няма блясък. Естествени тъкани с лилав пигмент, било то шал, рокля или палто, в топла цветова видове ще изглежда по-добре, от синтетични или отразяващи слънчевите лека текстура. Цветен акцент, тази мистична оцветяване по-добре да не правим, а на фона, нека тя да бъде жива и затвори в диапазон от температури.

Допълнителен цвят за лилаво-жълто. И ако си мислиш за това, кой метал-добре се съчетава с него, бронз и злато. Най-добрите класически, но розов струва си внимателно да се използва. Сребро и бяло злато, също в черно-бели тонове. Това се отнася както за бижута, така и на части от дрехи и аксесоари.

Светли и тъмни

Лекотата, наситеността на цветовете и температурата на тон този романтичен оттенък-това е една широка палитра. Имената на някои цветове, еднакви цветове, които те притежават. Ярки пигменти са лишени от класически цвят люляк вашето спокойствие, но и той отстъпва на свежест. Често светло лилав цвят може да се види в дънки или тениски. Този елемент гардероб ще е най-динамичните в настроение, а не загуба на женственост и романтика.

Тъмно-виолетов, получен в комбинация с черна боя. Нюанси на люляк до тъмно-вариации по-смирен, кратко и дълбоко. Такова облекло е много с магнитуд по-многостранна, палта и якета, жилетки и сака с разширена линия на раменете, костюми и панталони. Видове тъмни нюанси на люляк много. Като бизнес стил, и всеки ден въвеждането му в гардероб ще бъде от полза. С по-силно изразени от пигмента син цвят в лилаво изглежда невероятно красиви цветове: лилаво, лавандула, синьо и ярко лилаво.

Ако говорим за степени на глициния и други приглушени му възможности, в съчетание с бяло ще бъдат най-успешни. Яркостта на тези цветове могат да се различават, но общото настроение на групата клони към статичен. Нюанси на лавандула и глициния вече е разрешено да изберете няколко блестящи или прозрачни материи: сатен, коприна, шифон. Светлите тонове на лилаво в тези текстури ще привлече максимално внимание. Имайте това предвид при избора на дрехи и си отдалеченост от лицето.

Лека и мека

Светлите нюанси на лилаво се появява с развитието на леката промишленост. Ако в древни времена богатите лилаво е показател за богатство и статус, а след това стойността е мигрирала в траур. До Първата световна война момичета, принудени да носят черно в продължение на повече от година, се е опитал да промени външния си вид според фондации. По-късно, дори наличието само бледи панделки на този цвят означава, че е ден на траур, все още продължава. Светло лилаво върви добре с подобни наситеност на тоновете. Може би, дълбок цвят, който се намира в непосредствена близост до палитрата.

Наречените „меки“ цветове с добавянето на сивото пигмент, светлина — съответно за бяло. За меките цветове на люляк, това не е подходящ за всички. С топли цветове не рискувайте да съчетаят, контрастиращи по цвят и температура става твърде силен. Но да се обърне внимание на такъв сложен наклон, да използвате различни нюанси на сиво, бяло и черно. Такива комбинации са възможни в бизнес стил, спортен или случайни всекидневни бохо.

Използването на виолетовия в гардероба

Разбиране за това, какъв цвят се съчетава всички възможни нюанси на лилаво, нека да преминем към облеклото, в която тези комбинации могат да се прилагат. Важно е да се разбере текстури и че най-добре разкрива някои нюанси. Комбинация от цветове в дрехите са тясно свързани с особеностите на фигурата — цвят и консистенция може визуално да се изтегля или нарязани силует, за да се съсредоточи върху добрите качества или недостатъци. От всички варианти, люляк широко виолетово и цвят от глициния. Лавандулата е също така, често се считат нюанси на люляк.

Избор и комбинация на дрехи, да обръщат внимание на качеството на материала. Най-добрите пигмент на продукта ще загубят всички свои силни страни, ако тъкан губи качеството. По време на разпродажба не се стремете да получите повече неща. Изберете сегмента на по-добро качество.

Цвят на дрехи лилаво ще бъде подходящо навсякъде, най — важното- изберете подходящ стил. Плътни естествени материи-добре да се раздават цялата пълнота и наситеност на цветовете. По-наситени и ярки цветове може да се намери в синтетика за спорт. По-меко е без значение, там, където необходимата концентрация и енергия. Бельо от всички цветове, люляк-това е много добра покупка — черно и бяло може да изглежда проста и светли или по-тъмни варианти на люляк ще изглежда по-интересно.

Как да носят аксесоари и обувки в лилаво

Аксесоари и обувки може да се направи или ярък акцент, или ги разтваря в общата палитра на изображение. Че чифт обувки в цветове на люляк, така че това са основните неща, като класическите костюми от плътни материали, лети рокли-midi, директни памучни ризи. Силуети по-добре да изберете, с намек на оверсайз, като вградени конструкции, така и без, които подчертават женствеността. С други цветове в облеклото аксесоари лилаво може да бъде неутрална. Ярък акцент за всеки орнаменти, колан или шал ще бъде в приглушени тонове дрехи.

На част от петата на обувката, в нюанси на люляк — по-добре, ако той бъде в тон с продукта, или achromaticity. В други случаи обувки няма да изглежда хармонично, а дисбаланс ще отиде целия път. Форма на петата. Сега натиснете устойчив градски средно висок ток или на най-ниското движение. Като мулета, лоуферы, лодки или сандали такъв цвят ще привлече вниманието. Украса на обувки трябва да бъде минимално. Самата обувки Този цвят ще се открояват и текстура може да бъде матирана и лъскава.

Нюанс на лилаво, с добавянето на сивото в обувки играе ролята на визуалното увеличаване. Тези обувки ще удължи визуално краката. Ако говорим за модели за студено време на годината, тогава по-добре да изберете монтаж на вала, така че широк приятелка. Ако ботуши в комбинация с пола, която прикрива върховете им, те могат да бъдат широки. Какъв цвят е подходящ люляк бледо жълто. Палто или палто на този цвят е чудесно допълнение към екстравагантни обувки.

Че не се побира в лилаво

Какви цветове не са подходящи лилаво-това е всяка изкуствено синтезирани. Ако сиво, кафяво, синьо и дори жълто, да се съчетават с тях е приемливо, всеки цвят неон не ще бъде идеален подход. Много експериментират с ярко-червено, розово, зелено — всичко изглежда подходящо за естествен пигмент, макар и зает. Но колко киселинни неонови цветове, тази комбинация ще се напряга очите.

Още едно табу за лилаво — металик в тъканите. Всяко трептене, блясък, кристали, пайетки или на метален материал или отменя глобата лавандула цвят, глициния. И за да украсят този матиран лампиони с камъни, бродерия или дантела, напротив, са уместни.

Лукбук стилен костюм с цвят лилав

Лилаво облекло преминали дълъг път на трансформация от стойности за употреба. Сега нюанси на люляк ще предизвика асоциации с власт или смърт, така че да ги носите всеки ден, не е забранено. Цвят в хармония с всеки цвят вид и стил на обличане, в зависимост от наситеността. Търсите примери, това е много по-лесно да си представите комбинация от цветове и неща, отколкото с часове да се скитат по магазините в търсене. Избиране на елемент от облеклото на този цвят, не боли, за да видите повече снимки.

В модата, както в архитектурата, най-важното-пропорции. Известната фраза на Коко Шанел се отнася не само за фигури и комбинации от фигури. Пропорциите на цветята, които подобряват външния вид или напълно изкривяват възприятието му. Не забравяйте, че всички тези комбинации, дизайнерите черпят от природата. Люляк, цвят — доказателство.

За да следват модата вълнуващо. Това не означава, че трябва да промените вашия стил. Но е важно да не губят индивидуалността на външния вид. Лилаво в шкаф, рядка, въпреки че нещата в нея са в изобилие. Сега, въоръжени със знания, Можете да свържете модерен не само правилата, но и свобода на словото.