януари 23, 2022
bf2ed805b92144bd57bed5ca3e8fca0a - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Основният нюанс 2021 година Panton color Institute нарича коралов. Този цвят е признат за най-актуални в модата. Тази година, както и във всяка друга, има различни сезони и подходящи метеорологични условия. Почти е невъзможно да се получи достатъчно един цвят на цяла година.

Но трендсеттеры намери изход в условията на такова търсене: за всеки сезон на годината или отношение пролет-лято и есен-зима, обявени за свои собствени цветове, които са на мода по това време на годината. Изборът зависи от анализ на огромно количество информация от всички краища на света. Например, че и където често се носят на улицата стилисти, политическа и икономическа ситуация в различните страни и дори социални движения оказват влияние върху избора на основните цветове.

bf2ed805b92144bd57bed5ca3e8fca0a - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Освен чисти пигменти, тези институции се урежда и други тенденции. А тези, от своя страна, могат да зависят от нищо. Светла, макар и не най-оптимистичните пример за това е тегления с продажба на колекцията на Louis Vuitton, посветена на творчеството на Майкъл Джексън. За никого не е тайна, че това се е случило под влиянието на излизането на документалния филм „да напускат Неверленд“.

В резултат на това доведе до сериозна загуба на печалба и репутацията на марката на пазара. И тези ситуации, които могат да повлияят на световната тенденция в модната индустрия, е достатъчно много. Освен това, ние подробно ще ви разкажем за всеки от актуални цветове и за това как да ги прилагат на изображения.

Топ 5 модни цвята в облеклото на сезона 2021-2022

Нека да поговорим за това, какъв цвят ще е актуален в модата, и какъв цвят да отпадне през следващия сезон. Защото днес ние сме на края на пролетта и лятото, за да купуват неща в актуални цветове за тях вече няма да има голям естетически и икономически смисъл. Че ще е уместно да се носят след половин година, наистина е добре да знаете още от сега.

1162e7c9ef806c1fc28032fde14239f8 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Не бързайте да се съмнява в прогнозиране на такава тактика-ние ще ви кажем как да се прилагат тези „ранни познания“в своя полза. Да започнем директно с цветове: общо институт Пантона ни дава цели дванадесет опции, а след това още четири класически цветове, които ще бъдат от особено значение на всички основни.

Такава голяма сума е свързано с факта, че всеки има различни цветови типове. Така че всеки може да изберете комбинация по свой вкус, като същевременно остава в тенденция, на нас ни се предоставя възможност за избор на различни цветове. Преди да се изброят всяка от тонове, имайте предвид общата им характеристики.

Всички тези пигменти се отнасят към естествени цветове. Неон и киселина, както е в пролетно-летния сезон, вие сте тук, няма да намерите. Набляга се на формат на ЕКО-начин на живот, глобален поток на което в развитите страни се изразява в модни тенденции-това е още една връзка. Въпреки факта, че корал остава цвета на година, тези дванадесет избрани така, че корал може да се комбинира с някой от тях.

93e6e5b5322be1e8e07d86819befb722 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Така че, цветя есенно-зимния сезон е официално признати следните: червени люти чушки, ракия, праскова, розово праскова, каменна скала, плодов синьо (да обясня, какво е това, ние ще продължим), захар, бадеми, черен чедър, галактическата син, син камък, оранжев тигър и Рай. Още четири наречени: ванилов крем, Вечер синьо, Палома и гуакамоле.

Такива заглавия дават нюанси, за да се прави разлика между тях, не само номера, но и така, че човек имаше приблизителна представа за природата на цветовете, изграждане на асоциативен ред с храна, текстура, растение или животно.

Най-добре да изберете най-разнообразни цветове от съвременните тенденции в цветна палитра. Това е полезно, за да купена нещо остава модерен и актуален не само в рамките на един сезон, но е и придобиването на „извън времето“. От списъка, който сме написали по-горе, тези цветове ще праскова, коняк, захар, бадеми, Eden, крем ванилия и Палома.

Алуминий

Най-модерен цвят за предстоящия сезон-алуминий или Палома. Признат елегантен сив цвят, почти всичко върви добре и изглежда наистина много деликатно. Този цвят не е толкова ярко изразена и е специфичен, като черен. Въпреки това, алуминий не е толкова зле, като бял. Те могат да балансират ярки цветове в изображенията, и можете да направите пълен лук в този оттенке.

ea14b69a4b4a377a57f5108900e746d5 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

За разлика от оранжев Тигър, този монохромен комплект не ще се изравни силует и формата на дрехи. Напротив, с Paloma можете да играете на това контрастира на фактури: кожа, плетене, лъскав или матиран мек кашмир-всяко съчетание на текстури ще изглеждат по-дълбоко.

Мръсно жълто

Следващия актуалния цвят за дрехи-тъмен чедър. Ако не сте запознати с наситен цвят този сирене, ние препоръчваме да го намерите. Топъл и светъл пигментоза компонент-това, което ви е нужно, когато около сивота, студ и валежи. Мръсно жълто доста активен и трябва да се използва пестеливо.

65630383d6cb5029a67c17bc07e48290 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Характеристика на наситеността не позволява на този тон да стане универсален и да заеме мястото в базовия гардероб. Но чедър е доста подходящ за ежедневна употреба или като аксесоар в бизнеса. За него ще отговарят на всяка текстура: през отразяващи и светопоглощающей тя да се разгърне по свой собствен начин напълно.

Кипарис

Цвят на кипарис или, както го наричат, Рая, сега не е особено важно, но неговото време скоро ще дойде. Тъмен пигмент изразени в него е достатъчно, че този нюанс на зелено, влезе в широка употреба. Подходящ за контрастни и тъмни цветови типове, светли рискуват да изглеждат болезнено на фона на Рая.

Този цвят спокойно ще влезе като основа, така и в капсула на всякакъв стил облекло. Общ лук в кипарисовых цветове става по няколко мрачноватым, но ако искате — изберете кадифе, велур или лъскава тъкан. Черният пигмент е балансиран блясък текстура. Плътността той е подходящ за непрозрачни платове за тънки и плътни-по ваш избор.

41cf9bb203d43ef98d13538f6f14a9bc - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Ракия

Ракия е най-сложно тон тази зима. Комбинация от характеристики за дълбочина и мекота наистина уникално. Цвят, топъл, плътен и е подходящ за студените цветови типове благодарение на своята универсалност. В принте, черно решението или аксесоарите ракия ще вървят добре с пудровыми, основни и естествени нюанси с еднаква наситеност.

Той може да бъде няколко изгубени на фона на червено или неонового. Коньячного цвят предмети от гардероба могат да се намерят във всеки ценови сегмент и стил-неговата приложимост в ежедневието облеклото и вечерна прием не се обсъжда. Да комбинират я с блестящи декорации от всякакъв метал, освен розово злато.

4819c0be11ddbd482027d8496a436549 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Хакове

Класическа каки отново на модните подиуми дизайнерите ни дават много стилни решения за този оттенък, наричайки го гуакамоле. Заедно с него се издига отново и стил милитари. Комбинацията от този цвят и стил вече само по себе си е класика, но в цветни варианти цвят каки могат да се срещнат шифоновые рокли, бизнес костюми, и дори вечерни комплекти.

Асоциация с пътуване, дивата природа и свободен дух и е желателно в силуэтах дрехи: покрой може да бъде сложен или прост, но най-важното-комфорт на човек, който носи тази дреха. Тя върви добре с всеки метал в бижутерията, както и с текстури на дърво, камъни, текстури на тъканите, рисунки на животни. От метални и неестествени цветове по-добре да се откаже.

38095ef308025fe010ee7b2df8ab4655 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Докосва синята гама, ние подчертаваме нейната особена актуалност и гъвкавост в наситен и бледо оттенке. Син тон може да бъде избран за вашия тип, всеки стил и гардероб. Избирайте неща, с естествен състав — на синтетика нюанси на синьо губят дълбочина. Геоложки принт в тази цветова гама изглежда особено елегантно — поток тонове в рамките на един цвят и малко прилича на огранку камък. Синият цвят също е подходящ за косене на изображението, като същевременно остава студено — просто трябва да изберете същата наситеност.

Настоящата тенденция, освен цветя, в предстоящия сезон ще се превърне в кожата. По-добре да го оставите в естествени нюанси, ние не препоръчваме да купуват розови или светло-оранжеви кожени изделия. Вместо това дополните своята черна или бяла кожа останалата част от дрехите си в модерни цветове. Самата кожа може да бъде както естествени, така и изкуствени. Най-важното-да се избере най-неутрален цвят, за да го комбинирате с модерен.

Плодов син, който причинява най-двусмислени коментари трендсеттеров, е доста провокативен и ярък цвят. Наситен розов цвят със сив оттенък се откроява на фона на тихите и дълбоки тонове на синьо и прасковено. Ръка за ръка с червен пипер чили привлича вниманието на плодово-цвят син: и двата цвята са уместни в спортен стил, ежедневни дрехи и в някои случаи вечерна оттенке. Сочност в комбинация с мекота сив цвят все пак придава фруктовому син на неговия чар, всяка фактура може да стане за него платно. Червено чили съдържа малко портокал и тя изглежда страхотно в етнически и разговорния стил.

Модни цветови комбинации в облеклото на сезон 2021-2022 г.

Разбирането на въпрос за това, какъв цвят ще бъде модерен през предстоящия сезон, е много важно да разберем законите на хармонично съчетаване. Тези комбинации могат да направят образ банален, а може оригинално представя вашата идентичност, чрез външния си вид. Както е казано от основателите на марката Dolce&Gabbana „“ всички велики модни дизайнери са станали такива, защото са нарушили най-незыблемые правила.“ Ние ще направим същото, казвайки ви, където можете да опитате да експериментирате със своите знания стил. След това да стигнем до примери цветови комбинации.

010b827f83eef4b66bff543cabf3deb4 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Смята се, че не може да се комбинират в едно изображение повече от три цвята, в противен случай има риск да изглежда като дъга. Но не с помощта на проста геометрия, може да се направи наистина оригинално изображение. Трябва да мислено да сложите равностранен триъгълник или квадрат в цветен кръг. Цветове, които ще съпътстват ъгли на фигурите, ще се слее идеално, без да създават впечатление на „национална смесица от различни“.

Не разбърква се и среща на цвят с различна наситеност и яркост на едно изображение. Това е подходящо само с базови нотки. И не пропускайте да опитате нещо, до което не сте свикнали: дръзки комбинации могат да са много сложни. Например, оранжево и розово, праскова и бледо-сини, бренди и тигрови оранжево.

a77c39f999bb72baf03ff770d446ed2a - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Модерни щампи по дрехите на сезон 2021-2022 г.

Модерни цветове в облеклото тясно резонира с подходящи мотиви по тази тема и общото настроение на масите. Философия, начин на живот се стреми към комфорт, свобода, сознательному и экологичному отношение към хората и планетата. Тенденции в модните принтах също се появяват от тези тенденции, колкото и странно да звучи.

Основната тема за орнаменти по дрехите ще станат этника и геология. На второ място по значимост се нарежда на военна и работна тема, която се изразява по-скоро в крое дрехи. Що се отнася до конкретни гравюри, след това тук ще бъдат много актуални секции скъпоценни и полускъпоценни камъни, костенурки, змии, слама, бамбук и африкански орнаменти.

a3a870dfc9b42ca59586d60022c1087e - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Хипи стил, трансформировавшийся в бохо, уверено се носи модата в етнически щампи и мотиви в дрехите. Съчетаването на символи на различни култури вече не се смята за лош тон, като това се случва с помощта на цветни отпечатъци животни. Бамбук и слама са по-ярко изразени в аксесоарите, можете дори да намерите обувки от този материал, но дрехите перфектно комплимент към такива декоративни елементи или колани.

Дървена текстура различни цветове и конфигурации ще са много популярни. Това може да бъде полагане на печат, бродерия, рисуване или кръпки по дрехите. Костенурки цвят вече се среща почти във всички елементи на гардероба: панталони, рокли, bluzkah, върхове, толстовках, колоездене, леггинсах и особено аксесоарите.

8cdb45d2b5bb89aba347deca0adca3c8 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Ние също така трябва отново да споменем за африкански печат. Той се характеризира с пъстри комбинации, назъбени линии и кръгове с различен размер дрехи. Комбинация от жълто и синьо, червено и кафяво, зелено и бяло естествено за африканските щампи. Неща в този стил се съчетават с удобни обувки, ги не може да се нарече универсална или класически, но те изглеждат много свежи и винаги са подходящи за пътуване по-нататък. С такова украшение може да се носи голям брой гривни, големи обеци, ярки мъниста.

Сега набират популярност на органични материали за облекло. Действителния цвят ще са особено добре с модерен в момента черупки и дървени мънистен. Разбира се, това е единственият подходящ за ежедневна употреба, не вписываясь в бизнес етикет. Но предимството на тази инкрустации в това, че от всички дванадесет цветя, тя ще върви добре с всеки.

2c3ca8d5d212c12d5518f911d811c356 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи
Класически цветове винаги са на мода

Тенденциите идват и си отиват, след това идват отново и отново да си тръгне с победа — няма нищо по-непостоянен от това. Ето защо, паралелно с понятието „мода „идват понятията“стил “ и“елегантност“. Модни цветове на дрехи – това още не е всичко. Има нюанси и комбинации от време, вечните спътници на висок социален статус и образование.

Черно, бяло, бежово-трите стълба на изискан стил. Хората са склонни да искат да изглеждат „скъпо“. С помощта на тези цветове не само ще изглеждате достойно, но и ще осъзнаят спешността на външния вид. И това винаги е синоним на доверие и раскованности, които ще говорят за вас продукт, отколкото „на цената на облекло от пръв поглед“.

bd70487601be1190e2b784e450e716f6 - Модни цветове за бъдещите години — как да създадете стилен гардероб за всички поводи

Също така важно е, че тези цветове са в класически силуэтах и основно крое. Простотата е синоним на самата лукс, която често се бърка с образи прекалено много. Бежово наметало, черна рокля, бели обувки или чанта-това изглежда много просто, но такова нещо в гардероба си, е наистина вечен.

Съчетаващ гъвкавост и минимализъм, класика впечатлява със своята лаконичностью. Никакви искри, страз или пришитых камъни. Няма сверхсложных и луди Подбива завеси. Знак „скъп“ вид в по-лесна за непълнота. Няма нищо по-отблъскващо, отколкото впечатление, че човек много се опитах да изберете дрехи.

Нека актуални цветове и щампи, които сме описали в тази статия, ще се превърне за вас красив кроем, само подчеркивающим достойнство на всяка уникална на външен вид, но не затмевающим лицето на човека, транслируя само по спешност във времето.