октомври 19, 2021
1db697bfba08174133bcbf81dbb96fc0 - Норковая палто: как да изберем

Норковая палто: как да изберем

Историята за закупуване на фалшиви или с много ниско качество на продукта и днес доста много, за да мисли за това, как да изберете добра норки палто и да не се хвърлят пари на вятъра.

1db697bfba08174133bcbf81dbb96fc0 - Норковая палто: как да изберем

Общ продавачи трик, за да всучить твърди, че необходимия предмет на гардероба, се намалява значително цената му е „само за днес“ и не дава на купувача мислят и обективно да се оцени предложението. Тъй като цените на кожа е много високо, предизвикани от човешкия фактор, като се подчертава, спестявания, но в действителност сте просто измамени.

Се движи в такива трикове, това известие за грешка вече у дома, по-внимателно и в спокойна обстановка, като се има предвид вашите покупки. Освен това, ако това показват майстор в студиото, най-вероятно, той ще ви нарани, защото кожа не норки, но, например, от groundhog или Гонория (кръстоска между дупки с хорьком). С връщането на приплъзване, така че продуктът оказва не винаги. Това е нарушение на правата на потребителите, а продавачите знае за него, но на практика не всички защитават правата си до край, като се свържат в съответната структура.

12367a8b24547b79a34b5384a8384383 - Норковая палто: как да изберем

Не бързайте да вярваме на всяка дума, дори и да виждам марка TAG, провери по Интернет има ли такъв производител съществува и произвежда.

Резултат кожа

На въпрос за това, как да изберете правилно норки палто, най-важното е оценка на качеството на козината. За това палто трябва да гали твоите ръце нагоре (срещу вълна) и да видим, като продукт, бързо ще възстанови първоначалния си вид. Ако след вълна манипулация остана да стои в изправено положение, да не пада обратно надолу, така че качеството е ниско и трябва да се обърне внимание на нещо друго. Визуална проверка на базата на кожени палта трябва да бъдат леки, по цялата повърхност. Това е необходимо, за физически норки палто. Ако не, отново, от придобиването, трябва веднага да се откаже.

Следващият важен нюанс – тест на силата. Доста се разклаща или дрехи, внимателно издърпайте косата (да се бори да не са необходими, така че можете да извади нещо). Ако козината freerolls и сили бяха много добри поредици, така че продуктът, съхранявани неправилно, или е допуснал грешка в производството. Има такова нещо и дълго време не издържа и бързо губят формата си, така че не си струва да се купуват.

529d7d9e5c289617110ded78b24d1981 - Норковая палто: как да изберем

Ако никое от посочените не ви бърка при проверка, не забравяйте да се обърне внимание на дължината на коса – космите по цялата повърхност трябва да бъде еднаква. Вие също трябва да знаете за това, че сериозните производители са напуснали долната част на лигавицата на парче шев несвязанный. Това се прави, за да може да се оцени качеството на шевовете, тъй като това също оказва влияние върху трайността на продукта.

Избор на цвят

Избор на цвят много е различен, и цвят, ярък гардероб-тенденция днес. Обаче, има някои особености, които също така показват на качеството на дрехите. Например, прекалено тъмна кожа, може да се предположи, че той е или боядисани, или преди да са се променили нещата от стария кожа. Оцветяване лесно да се провери – естествена кожа, мека и лесна с характерен блясък, но кожата е нарисувана неща са прекалено тъмни, и всеки може да го видите, ако се вгледате под грунд.

190f5dfeca8f0327c0750f59dfd30322 - Норковая палто: как да изберем

Трябва да се отбележи, че оцветяването на козината не говори за ниско качество, днес това е по-скоро прищявка, която е много нестабилна. Много по-зле, когато продавачът издава светеща нещо за продукт на някои редки видове. Често можете да чуете за черна дупка, която струва по-скъпо, но не всички знаят, че такива не съществуват в природата.

Вашата задача е, като се съобщава на купувача, за определяне на качеството на цвят. За да направите това, вземете светла носна кърпичка, леко разтривайте им кожа и да видим, ако има някакви върху кърпата, бои и косми. Не трябва да бъде. Освен това, се фокусира върху колко планирате да носите вашата покупка. Ако това е дългосрочно придобиване на повече от пет години, тогава по-добре да се направи избор в полза на класически, естествени нюанси. Същото се отнася и до стила.

При закупуване обърнете внимание на това, как лъскава повърхност норковая палто – красиво преливане на по цялата повърхност говори за това, че нещо ще се дълго време да запази първоначалния си вид. Дори ако продуктът е оцветена, то това все пак трябва да свети.

61254e3ab61cf171c968c7332ba6e3ea - Норковая палто: как да изберем

Нюансите страна

Преди да изберете норки палто, не забравяйте, бърза по този въпрос в никакъв случай не може. Това е скъпо, така че внимателно да разгледа детайлите. Страна – един от най-важните.

Не забравяйте да изберете най-добрите яке с някой близък, на когото да се доверите. Въпреки това, ако имате безупречен вкус, можете да имате. Продавачите, обикновено с примеркой всяко парче, за да сте сигурни, че ще изглеждате невероятно в него, но прецени, колко от това е вярно, като се има предвид, че продавачите се интересуват от това, за да се продаде нещо, на първо място, това е трудно. Лесна инсталация и в този случай не е задължително да се разхожда по всяко меховое продуктът няколко минути, за да не се бърка в размери и, за да сте сигурни, че козината е наистина удобно.

За да изберете качествена кожено палто от норка, отново, не бързайте. Дори и ако сега си мислите, че тя не е съвършена, има смисъл да се върна в магазина с вашия партньор, съпруг или съпруга, роднина, приятел, според която вие напълно се доверявате. В този случай е важно не толкова наслада, колкото критици той помага да се направи избор, купува или търси нещо по-добро.

ae142183e1e5ee3356288e2319685e45 - Норковая палто: как да изберем

Въпреки това, не сбрасывайте от сметките на човешкия фактор, понякога дори най-близките хора не могат да каже истината, тъй като не е в настроение или чувство на завист. Затова не трябва да се отнасяме към човек, чиито финанси не се купуват, при това нещо толкова скъпо.

Съвети от експерти

Не всички местни производители много отговорно, тъй като те произвеждат неща, така че предпочитание на европейските стандарти. Експертни съвети за това, как да изберем палто от норка, са следните:

    Изберете норки палто в специализиран магазин. Пазарите и големите търговски центрове е по-добре, за да избегнете фалшиви продукти е два пъти, които са намерили в бутици (Да, те трябва да съществуват). Разчита на каква максимална сума, не съжалявам за харчене на правилната позиция. Нежелани отпадъци ще излезе настрани, особено ако порядъчна сума, изложени за палтото, което ще дойде стане неизползваем по-бързо, отколкото очакваше;

4c8e94fdf373a0c7365492db3ec93925 - Норковая палто: как да изберем

    Високата цена не е гаранция за високо качество. Изберете любимия си модел и въпреки цена, проверка и оценка на всеки от критериите, описани по-горе, независимо от убежденията на продавача, и други фактори. Трябва да сте сигурни, че купувате. Най-добрият натурален козината на норка винаги мек и кадифен ефект, много гладко. Като гъст подкосъм зависи от това, колко добре нещо, което ще ви предпази от студа. Избягвайте продукти с черна или много тъмна вълна, най-вероятно пред вас ще старата кожа, която бързо ще се превърне негодни за носене.

Преди да изберете палто от норка, трябва ясно да се разбере-това е нещо естествено, се характеризира с висока износоустойчивостью, има високи параметри за запазване на топлината и тя не се страхува от вода. Интернет е пълен със снимки и видео, Като изберете палто, и как трябва да изглежда една или друга подробност.

6a5b73b54bd9fb0f09fdba2cb873608a - Норковая палто: как да изберем

Как да разпознаем дефекти

Има още няколко съвета за това, как да изберете норки палто. Те се състоят в признаването на грешките, най-честите от които са представени по-долу.

Когато се откаже от закупуването на:

Чехъл и избледняване кожа палто, го грапавост, наличието на прагове, което говори за това, че пред вас е стар материал. Адхезия Фурс говори за това, че технологията на производителя, не се спазват или съхранение е неправилно. Косата трябва да бъде еластична, гъвкава, веднага се връщат към първоначалната си форма след докосване. Наличието на ръждиви петна-това е може би най-често срещаният дефект. Тези се появяват по кожа, защото клетъчните животни, и петно няма да работи, дори доставката на нещо в професионално химическо чистене. Ефект безгрижни прически-това не е стилно решение, но в резултат се мъча кожа животински зъби. Прост продукт – няма Минк. Естествена кожа е нещо доста тежка. Ниски цени и шивашки от цели кожи несъвместими. Цялата кожи изключително ценен, затова облекло от тях са много скъпи.

За да изберете норки палто–поперечка или всякакви други продукти от норка, щателна проверка вътре в него се изисква. Включете го напълно, отвътре навън, да се запознаят шевове и лигавицата, се уверете, че конците не се виждат никъде нищо не се разминава. При носенето на последния силно изтрити, така че е важно, че производител е скрил вътре.