октомври 25, 2021
813c289d89b6fe9784ad62a9ee62dca1 - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

КАТО СЕ ЗАПОЗНАЕМ С НОВИЯ 2021 ГОДИНА Е ГОДИНА НА БИКА

Нова година-едно е ясно, че в това време, сякаш цялата Вселена се стреми към положителни промени в живота на много хора. Затова те се опитват да се научат как да се запознаем с Новия 2021 година на Белия метален бик, за да увеличи шансовете си за успешен и щастлив живот през следващите 12 месеца.

С КОГО И КЪДЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ С НОВИЯ 2021 ГОДИНА

813c289d89b6fe9784ad62a9ee62dca1 - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Независимо от вяра, образование, пол и възраст на хората в декември мислят как да прекарат централен зимна почивка. Често първият елемент в планирането става въпрос за това, с кого да празнуват на тази прекрасна нощ. Въз основа на това, може да се изясни на много други въпроси: къде, какво да готвя, че да се носят и какви подаръци да готвя.

Ако имате компания, тогава е по-добре предпочетете компанията на семейството и близки приятели. И уютна вечер единствено в домашната сфера, а не в компанията на приятели. От това е ясно, къде е най-добре да празнуват Нова година-Бик е с добитъка, той едва ли ще одобри семейно пътуване в ресторант, където се поздрави с много непознати хора.

В случай на принудителна раздяла, без да се провалят в коледна нощ трябва да се обадя на семейството си, условно заедно с тях. Това ще покаже гръбнакът на бика значението на тези хора за конкретен човек, ще се засили връзката, премахване на сложност и неразбиране.

ОСОБЕНО КОЛЕДНО УКРАШЕНИЕ НА ГОДИНА МЕТАЛНА БИК

За повечето жени е въпрос на официално облекло е един от най-вълнуващите. Често именно изборът на нов патрул става оглавяват списъка на празнични въпроси, пред закупуване на елхи, съставяне на меню и на декорация на дома. Но има и изключения-някои жени са принудени да купуват нови дрешки за празника, за да зарадваме покровител на следващата година.

Тази година може да остане в старата премяна-Бикът не е претенциозен, той спокойно се отнася към това, което го посрещнат и без нови дрехи. От друга страна в година на това животно изключително дами решили да шият себе си нова рокля. Заслужава да се отбележи, че роклята трябва да шие, вместо да купуват. Това е един вид положителен знак, докато покупката на нова дреха на правилния цвят би било уместно.

28a821ff242237f9613ed3991ac1bda0 - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Внимание! Тъмно-червен цвят, заедно трябва да бъдат премахнати. За предпочитане е да избягвате дори бельо и аксесоари такъв цвят. Докато пастельно-розово или слабо бордо и други дискретни нюанси на червеното са приемливи, въпреки че не е много желателно.

Жена, най-вероятно, ще се уверят, че отговарят на мъжете в живота си, в навечерието на Нова година. Голяма част от силната половина на човечеството игнорира уточняване на астролози. В годината на Бика по подразбиране едва ли ще има много мъже, които използват нежелани цветове, защото не много от тях са червени тонове, в ярко жълто или неоново зелено. Моля метална бик съвсем не е трудно-костюм, бяла риза, пуловер или дори вратовръзка. Най-консервативни може просто да се облечете в светло сребрист костюм, условно символ на метал.

Основните цветове на празнични премени може да се нарече следните цветове:

 • Бял;
 • Мляко;
 • сребро;
 • светло сив;
 • тон шампанско;
 • цвят на слонова кост;
 • Pedro-Ludowy;
 • нежно-розов цвят.

Освен това, ще бъдат валидни и много други цветове. Препоръчително е да се даде предимство на светло и тихо цветове без ярки елементи и шарки. Твърде наситени цветове, трябва да бъдат изключени, дори ако това не е нюанс на червено. Същото се отнася и за аксесоари.

Тази година бижута-това е директен съвет-актуални са леки метали. Жените и мъжете искат да изберете гривни и пръстени от бяло злато, платина, сребро и дори хирургически сплави, използвани в бижутерията. Същото се отнася и за женската козметика — млечни, бежово, метални тонове и няма червено червило.

НЮАНСИТЕ НА УКРАСА НА МАСА И КЪЩИ В ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ БИК

fcb9096af7c1404e922fbdd4cfca961b - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Много хора, дори отдалечени от астрология, знаят, че има нежелани цветове за определени животни-покровители. Има и обратното правило-някои цветове са много благоприятни. Но всичко ще бъде в ред, ако в дизайна на тапети, елха и дома си не ще се използва негативен тон. Тези, които не са запознати с тези характеристики покровител на животните, трябва да се разбере принципът — в заглавието е намек за желания от вас цвят. Това зависи от вида на материала и цвят, близък до тона на идеше на животното.

2021 година отива направо в Белия метален быке, така че веднага предлага 2 вида цветове. Тук действа същият принцип, че и при избора на гардероб — приемливи метални нюанси и цветове, близки до бяло. Някои астролози дори съветват да се избягва използването на цветни гирлянди неподходящи ярки цветове. Освен това, модерните led декорации могат да бъдат разнообразни по цвят.

Важно е да не забравяме, че има нежелан цвят, изразен в червен цвят и всичко ненужно ярки цветове. Това е същия бледо розово е приемлив, но неон обичка без значение, дори и в малки пропорции. Ако в къщата по-рано се използват тези цветове в обзавеждането или украсата, то не си струва спешно всичко се промени — важно е да не се тревожете за това, че, например, поставя коледно дърво в червено масичка за кафе. В този случай е по-добре покрийте масата бяла покривка.

КОЯ ХРАНА Е ПОДХОДЯЩА В ГОДИНАТА НА БЕЛИЯ БИК

Всяка година стюардеса на дома тормози въпроса Какво да готвя за вечеря основните зимни вечери. Всяко семейство има своите традиции, но и за мандарините и пенливо вино в Русия не е забравила нито едно семейство. Дори и тези, които предпочитат по-силни напитки, и след това под битка място за звънене часовника правят няколко глътки шампанско. Само това по никакъв начин няма да се отрази на предложената закуска.

В някои семейства е прието да правя заказанную пица или набор от кифли, а в други се сервира на масата с тарелками и сандвичи, а трети се приготвят огромни количества храна. Сега имам възможност да си поръчате салати, месо и други ястия до рождественскому масата в големите мрежови магазини. Повечето от семействата все пак се старае поне в малка степен да се моля покровител на година.

cfaa49c66fe16fbb0a2837c9a2fc39b3 - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Внимание! Струва си да се забравя, че в годината на Бика всяка телешко, агнешко или говеждо месо са нежелателни за празничната маса. Важно е да не забравяме и за колбасах — трябва да се търсят храни, приготвени от конско месо, птиче месо или смес от свинско и пилешко месо. Разрешено е и агнешко месо в най-различни варианти.

Трябва да се отбележи, че бикът е едновременно любовник на сладкиши и почитател на солено. Така че най-лесният начин да се угоди-това е торта и чинийка с кисели краставички. Можете дори да сложите на масата символично ястие от сол и парчета сурово корен.

Могат да се разграничат на следните групи стоки, които са подходящи за коледната трапеза в годината на Бика:

 • Плодове.
 • Пресни и мариновани зеленчуци.
 • Всички разнообразие от зеленина.
 • Корените на по-различен начин.
 • Риба, пиле, гъби, агнешко.

Освен това, важно е да запомните, че бикът все още травоядное животното, така че трябва да се обърне внимание на наличието на празничната маса свежа растителна храна. Особено благодарни покровител на годината ще бъдат за нежна зелена салата-маруля, пресни моркови и ароматни ябълки.

КАКВО ДА ДАДЕ НА 2021 Г.

44eb41461be2d4229aadd344958b4142 - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Както бе споменато по-горе, бул уважение към сладки изкушения. В чест на светеца покровител на годината на стойност към всеки подарък за добавяне на сладък подарък или дори Коледно локума. Ако искате да дарите някакъв спомен, то най-добре да се въоръжите с шоколад, различни фигурки, а не често срещано явление календари и магнити.

Знаейки как да изберете подаръци за всяка година, за да бъде актуална дори и без животно-покровител. Препоръчително е да се изключи безполезен подарък, а също и неподходящи, а понякога и обидни подаръци. Дори ако приятелката ми отдавна мечтае за курса антицеллюлитного масаж-това още не е повод, за да я даде на удостоверението за него. В този случай по-подходящо просто ще сертификат в салон за красота на някаква сума. След почивка може да бъде правилно си спомни, че приятелката ми искаше да се насладят на масаж.

В годината на Бика премахне такива подаръци, ще бъде трудно-това е желателно да подарявате нещо, полезно за дома и семейството. При тази Тренировка на съпруга си или комплект тенджери майката трябва да присъства само в случай, ако те изрично помолиха за такъв подарък. Друго шир широко-спално бельо, лични вещи, семейни пътувания, вази, покривки за маси и др. Актуални са и технологии на различни нива, тъй като парфюми и бижута е най-добре за даване заедно с нещо полезно.

КОЛЕДНИ РИТУАЛИ И МАГИЯТА НА ГОДИНА МЕТАЛНА БИК

За това, че как празнуват Нова година и дядо му, знам дори preschoolers. По тази причина всички се опитват да отговарят на магически празник. Освен това, дори скептиците в нощта се поддават на някаква мистична съставка, макар и шега, като няколко от коледните ритуали, подходящи за всеки покровител на животните.

c99b0b8d09b2a9da5d5a1cf0efda72ab - НОВА ГОДИНА НА БИКА 2021: КАК ДА ОТГОВАРЯТ, КАКВО ДА ГОТВЯ, ПОЛИЧБИ И ИДЕИ

Някакви специални ритуали, посветени на Годината на бика, са малко. Сред тях са доста абсурдни, рекомендующие грухтене през прозореца, призоваващи към успех, пари и спокоен живот. Жените, които искат да имат дете до нова година бичи нощ, предварително съветват има пшеничен зародиш. За всички възрастни се препоръчва да се трие срещу главата в някоя стена или врата опора, за да има „Рога“ в годината на Бика.

Ние трябва да се подчертае стандартни коледни ритуали и церемонии:

 • „Звякнув“ с чаша в първата минута от самотен човек, за привличане на любов.
 • Има мандарина или грозде гродецки в последната минута на Новата година, за просперитет.
 • Целувка на любим човек в първата минута на Новата година, с разбиране и щастие.
 • Загадывание желанието на звездата на лист хартия, изгарянето и пиенето на пепел с питие под битка място за звънене часовника.

Това е само една малка част от различни магически ритуали, провеждани в навечерието на Нова година. Освен това, има голямо разнообразие от гадаене, предсказывающие всичко, като се започне от лични отношения в рамките на следващата година, завършва с парите, кариерата и самия живот. Въпреки това гадаене и магически ритуали работят само тогава, когато хората вярват в магическата стихия на Новата година.

Като се запознаем с Новия 2021 година на Белия метален бик знаят понякога не толкова уверено. Важно е да запомните, че празничното настроение се създава от самия човек и неговото обкръжение, така че трябва да се грижи за своето настроение и внимателно, за да събере компания за коледна нощ. Но ако следваме някои от съветите на астролозите, може подсъзнателно да се настройва за по-добър живот в рамките на следващата година, освен това наличието на някои традиции е много полезно и удобно.