октомври 19, 2021
092b1e6c9728817ce7383897a8823187 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Пола-калъф превърнаха в истинска класика. В продължение На много години, тенденцията бледнее на фона на комбинация от пола-молив под коляното с бяла блузкой мъжки, намаляване и безцветни чорапогащи. По същество това е универсален елемент в гардероба. Всеки тип фигура може да победи през тази дръжка и да балансира възможни различия.

Историята на този артикул от облекло датира в далечната 1908. Мода са тясно свързани с авиация като първата жена-пътнически самолет — г-жа Берг. Разположен в непосредствена близост до пилота, на пътниците не винаги е удобно, особено на жените: пола може да лети.

092b1e6c9728817ce7383897a8823187 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Това беше тогава, че от съображения за сигурност, хем г-жа Берг забинтована под коляното. Снимки на лейди и този стил се разпространява със скоростта на първите самолети, жени, навсякъде започна да се носят рокли по този начин, чрез определяне на спускане с панделки или завязками. Ориентир стана фактът, че походката на нежния пол се е променило, съответно и мъжете останаха да се чудя и се възхищаваме подобие на опашка на русалка в тези силуети. Това се дължи на походката, тези поли са се превърнали в hooble поли или Накуцвайки пола.

Заедно с революционен се издига настроение и подгъва дамски рокли тя през 1926 г. Коко Шанел пусна рокля-калъф, създавайки усещането, че. След още 15 години, Кристиан Диор прави молив силует-това е ключът към показващи 1940 г., след което тази пола, дори и от една порода.

3cbc6707db901c1617bc7929284f14a4 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Тенденции, които впоследствие са се превърнали в класика, носени от Мерилин Монро, Одри Хепбърн и Грейс Кели. Сред общата маса, този стил е станал популярен, защото е много по-евтино, тъй като разход на плат е необходима малка. Прав силует и дължина малко под коляното са станали масови.

Общи характеристики поли Bodycon

Видеото е класически tweed пола с дължина, която затваря коляното, молив полата е изработена от неопрен и други съвременни материали, е създадена много по-късно. Подходящи продукти смята за високо, когато е ясно талия жените. След като започнаха да се появяват все по-различни характеристики на: кутии с цепка отзад или плячкосване молив с отрязани в различни дейности шевове. Всичко това е създадено от дизайнерите за по-лесно движение.

Как да изберете пола-молив

Сега тази видове дрехи просто не вземат предвид: вида на материала, който може да бъде вязаная пола-молив или кожени. По цвета —колкото и сива пола-молив-бели или цветни. Той е бил по-рано нарече сделката, както и комбинация от пола-молив се появи по-късно, когато силует започнаха да приличат на права линия, без намек за стил от Кристиан Диор.

Стилове в тази ера-това е малко по-широко: можете да намерите класически, вечерни, спортни поли молив. Част от цветове, щампи, материи и стилове, че този елемент от облеклото е един от най-разнообразни. Това позволява да се намери в такъв колектор стил за всеки тип фигура и за всеки оригиналните пропорции.

0d0efabcabe94b5b3ed731ada6bead84 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

В последно време тя се превърна в доста често се използва за създаване на модели и печат върху плат. Но ние ви препоръчваме, ако имате желание украсяват я дънкови поли, свържете се с ръчно рисувани в работилницата или художествени ателиета. Уникален принт почти като татуировка на дрехи, които ще могат да изразят своята индивидуалност, или да запазите това, което е важно за вас.

За различни видове фигури

За различните типове личности имат свои собствени характеристики за избора на неща. Всичко започва с това, което търсите в оптимални пропорции, или, обратното, към физически или величина за вас дисбаланси. Определете своите цели, може да се премине към избор. Важно е да се отбележи, акценти и детайли в дрехите на пола-молив с джобове ще привлече вниманието към една област, в която те се намират, може визуално да се увеличи или да се разшири силуетът, в зависимост от това, как тези джобове се намират. Стил молив с цип на гърба-не е най-подходящият вариант за жени едър физика, като светкавица ще наблегне на всеки завой.

f8e0d476a3ce367daf03bbfe3615eec0 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Като за различни материали, те също са в състояние да влияят на възприемането на не по-слаба от дължината на плат: сатен възможности ще отразяват светлината и да привлича внимание, докато матова текстура в меки цветове и не привличат вниманието към долната част на тялото. Баските костюми, а не на мода в момента, но често те се комбинират с случай силует, довършителни пеплум права или зауженный приятелка. Ако този комплект ви харесва, можете да изберете блуза или риза с яка или с рюшами в долния край на силует ще бъде същото, но по-актуална.

За фини

Силуети моливи разнообразни, но най-вече те помагат плахо момичета, добавяне на обем в бедрата. Дори класически молив цветове, като черно, съдържащите силует и стесняване на дъното да създадете правилните пропорции. Основните решения са неща, цвят бордо, той добре се комбинира почти с всичко и тънък физика ще известна мекота и да изгладят острите ръбове. Бежовата пола-молив във всеки интериор ще изглежда уместно и женствени. Притежателите на дълги крака (в сравнение с тялото) пола с воланом долу балансиране на пропорции, докато момичетата дребен на ръст още повече визуално укоротит.

0bcc27350e109505376254889f4f1020 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

За понички

Поли молив за пълни жени също можете да намерите много магазини, различни ценови категории, модели и стилове. Молив полата до коляното не се препоръчва, тъй като долния ръб, генератор фигура по линия на шевовете, че ще извади силует. За отслабване кутии-пола добър само тогава, когато точно. Те изпълняват пряк, просто събира целият начин, взети заедно. Ако този обект е по-малко, отколкото е необходимо, това само още повече се създава впечатление тежестта фигура като вариант с твърде свободна кацане. Твидовая полата е малко под коляното перфектно допълват ежедневието на лук или изход.

97ef33b4ca23182535e5c00aefb64304 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Дължина

Дължина изделия малко повече, тъй като той играе решаваща роля, дори ако безплатен цвят. Красиви пропорции за снажен момичета ще създаде бял деним пола до коленете — откриването на крака, вие не утилиткой изображения. Ако той изтече в средата на прасците или на най-голяма част от краката си, в насипно състояние, визуално укоротит на височината и теглото на долната част на тялото.

Молив миди полата има абсолютно всичко: кой е по-достоен, кой прав, кой е на средна кацане, които са на височина. Ако вие можете да изберете и цвета на кожата, тази дреха още по-универсална.

Стилове мини дело с добра шнур и бутони, подходящи за почти всеки тип фигура. Но най — важното- те не трябва да се простират на кръста или талията, в противен случай тя ще изглежда по-пълно.

198f524e1d3e87efc160fcf7655d444f - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Актуални ще бъде комбинация от корпуса и малък корсет. Този корсет просто дърпа в кръста, носени върху дрехите и как тя продължава дължина на корпуса. Често декоративен корсет от изкуствена кожа или матова тъкан-това е много личен и забавен аксесоар. Подходящо изглежда в ежедневието, поради минималистичен дизайн, без намек за будоар.

Материал

Важно е да изберете всичко, което ще се облича или да вземете със себе си, когато пътувате, характеристики на климатичните условия. Сега можете да намерите модели на зимни и летни, от естествени или изкуствени материали, които имат своите особености чорапи и грижи.

До всички, които ще отговарят на молив полата с пайети, и тя често контрастен цвят по видове, препоръчваме ви да го комбинирате с активни живи ботильоны. Най-подходящи заглушен обувки или спортни. За да намерите продукти от най-високо качество не само в стая лукс или сегмент на средния и обратното.

868e36b376a110ace4307edee693bd3c - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Погледнете първо на целостта на материала и качеството на компоненти. След това по шевовете, тяхната посока, дори и ако те има, наличието на изпъкнали нишки. Всеки сезон диктува своите текстури и техните свойства, за да се изолират или да дадат на кожата достъп до въздуха. Дължина и слоеве на облекло, в образите също така зависи от намаляване на поли, която Можете да използвате.

Вълна

Вълнена пола-молив — идеален вариант за най-студения сезон. Ако ви е омръзнало с панталони и дънки, тъмно синя пола-молив или бежовата прежда ще бъде чудесен заместител на обикновените монотонна шкаф. По-добре да се откажете с висока талия и молив полата ще е на топло и в същото време да се създаде женствен силует. Що се отнася до дължината, то сега midi подходящи, а модни вълнени мини-поли-молив в клетката трябва да бъдат запазени за Полу-сезона. Писането може да бъде определен процент от синтетика. Разбира се, такова нещо винаги ще бъде по-лесно да се поддържа.

0ea773e27575ee8c7d200741591cf992 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Туид

Модел туид поли молив е призната като най-класическа и официална, но това не пречи да се разрежда някои от тяхната строгост. Като правило, това е полата-молив от вълна в ивицата кепър, доста гъста консистенция, така че през зимата и студеното време на годината твида ще е полезна за всеки повод.

Ако искате да направите туид случаен поглед или да се носят всеки ден, асиметрична пола-молив е по-удобен. Цвят твида могат да бъдат най-различни, но те винаги са най-близо до естествените природни цветове. Не е най-добрият туид, проведени лилав молив Поли или киселинни, ярки, крещящи цветове.

ad6781ed606956bd6db866d223904187 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Рипсено кадифе

Вельветовая молив полата е подходяща за всеки тип фигура, но много зависи от намаляване и кацане. Тази текстура е призната като класическа пола-молив, за предпочитане, но тихо тонове или опции achromatize като черно. Кадифе, мат, по-мек материал, изглежда страхотно с лак или кожени ботуши. С каре тренчи тази поли също са подходящи в хармонично съчетание.

Червена пола-молив изглежда по-добре не в изпълнение на кадифе и много други от кожа или плътна тъкан, която се запазва формата си. Ако това е кадифе, цвят трябва да бъде по-дълбок и наситен. Избягвайте ярко червено в тази версия.

Леопардовая пола-молив, понякога предизвиква много противоречия, от гамаши, но по-годни за употреба. Но е важно да изберете Печат на естествен нюанс, без розови или зелени петна не трябва да бъде. Същото се отнася и до размера на шрифта е твърде малък или голям, ще се създаде неприятен за окото разлики визуално.

af7c0ca026d5478ca2997ecccca97da2 - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Мач леопардовый разпечатки с меки неща, които се повтарят контурите на тялото: кашмир sweaters или пуловери. Може и мач база, бяла тениска и маратонки с принтом изглеждат свежо и вълнуващо. Това трябва да се вземе предвид спецификата на вашия стил. Не добавяйте леопард, ако той не е доволен или да отразява вашата индивидуалност.

Пола-молив с джобове, особено в изпълнение на рипсено кадифе-това е много труден елемент. Джобовете могат да бъдат в контрастен цвят или текстура, нещо такова нещо не е носен по специални поводи или на работа. Това е място в ежедневието ветровка за позицията на ярък акцент в образа.

1f83d6a2080e34a822758752b65953fb - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Разположение на джобовете си играе важна роля. Колкото по-близо са до центъра на предната или задната част на продукта, толкова повече визуално съдържащите силует. Момичета, които не искат да го намалят височината и дължината на краката, трябва да се избират поли с широки джобове е подходящ, ако това не е мини.

Кадифе

Кадифе молив полата е шивашката продукти в специален калъф, кадифе го носите всеки ден изглежда не на място. Ако дълга пола-молив с висока талия в комбинация с шифоновой блузкой или обикновен пуловер, фактура кадифе може да бъде уравновешена нещо по-прост. Молив силует с воланом да намалят дължината на тялото. Ако вашата цел е да се създаде такъв разнобой, можете да се облечете това нещо.

46ddee57e4e1cce5f89c946fb411f5cd - Пола-молив с висока линия на талията и с различна дължина

Модел моливи в кадифе и е идеален за специални случаи или в стил на спортен шик. Тази текстура в съчетание със спортни обувки или яке ще изглеждат пресни. Под имитация на кадифе, това описание не е съвсем подходящ — синтетичен материал, който предоставя цвят и седи на фигурата са много различни.