октомври 19, 2021
5e913df45730ce45b59be90728973b5e - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Палто за пълен винаги е била определена рядкост. Дори ако модела е достатъчно, стилове често не е модерен. При избора на тези продукти не винаги имат увереност в КА

С едно движение на bodypositive жени с плюс размера форми са били забелязани, на първо място, като на равноправни потребителите, които се нуждаят от качествени и стилни дрехи. С течение на времето, медийното пространство е изпълнено с всички отрасли на блогъри и лидери на мнението, които са с наднормено тегло. Те доказват, че ние в никакъв тегло може да изглежда стилно.

5e913df45730ce45b59be90728973b5e - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Основните правила за избора на палто за пълни

Основни правила при избора на кожени палта за пълни жени са следните: реални цветове и стилове, не е ретро и винтидж визуално, че ще добави победител на горната дреха години. Следните — най-малко на декоративни детайли, по-класически нещо, толкова повече тя балансира мекота, твърдост форма.

Също така е важно да се разгледа tsvetotip, възраст и начин на живот на жената. На тази основа се избира на горно облекло за случая. Още едно правило-да се забрави по-гладка и ефективна форма. Извънгабаритни може да се прилага много внимателно и само в случаите, когато този конкретен оверсайз и интересите ви.

887ad0fd02e228156ccf40234e1ba272 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Цвят

За пълни момичета ще отговарят на всички основни и дълбоки наситени цветове. Що се отнася до кожа, то нека това да бъде най-добре с естествена сянка. Ако искате нещо по-пъстри, или просто различни, вземете зимно палто или плюшена козина тип продукт, но норки, лисици или чинчилите могат да останат в собствения си цвят.

Сега съответните признат за природен любимец принтом. Това е същото, плюшен шубка или сако могат да бъдат в цветове, леопард, тигър, зебра и дори костенурки. Не ревностни с интензивността на цвета и размера на текста — много близо до естествеността и простотата ще играе ви е в плюс.

9deafbea809759d3d66aa365c19e6e66 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Вид на козината

С помощта на различни кожи за производство на женски сака и палта производителите чувствителен подход към проектиране на големи обекти: суровини отнема повече време, трябва да се вгледате внимателно модел, който няма да висят на чертежа и не стесняет му, и ще седне както подобава. В това отношение важна роля играят текстура на кожа, дължина на фибри и тяхната плътност.

Изкуствени или естествени норковые палта за пълен седят по съвсем различен начин, от същите стилове, палта от мутона или лисици. Вълна сама по себе си го прави победител. Скъпи кожи, по правилата на етикета не е допустимо носенето на момичета до 35 години. Но ние ще разгледаме тези възможности, които са в състояние да реша вашия зимен гардероб и вашия начин драстично.

Стилно палто за пълни

Там не само класически кожа, но и палта на жените, както и различни кожени якета, зимни якета и жилетки. Всяко нещо, обикновено повече се отнася до някакво определен стил, но козината това се отнася само за част се отрязва. Най-гъвкави и ще се побере във всяка зима капсули.

Развива могат не само декоративни елементи и допълнителни подробности, но принципно мрежа на фигурата — всичко това поражда нови решения в областта на мода за закръглени форми. По-долу ще разгледаме всеки един вид по-подробно, как да се носят и с какво да комбинираме.

12d4891896a305a1078faca51dd1ba2a - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Някои жени се опитват да намерите актуални модели в сегмента на дрехи за бременни жени, но ние не препоръчваме това да стане. Характеристики на намаляване там не са предназначени за стандартна фигура размера на плюс, а именно на стомаха. За да не губите време, можете да използвате онлайн магазини в много сайтове има дял в големи размери, където марки представляват наистина актуални неща. Плюс това, те често имат видео на продукта в чорап, а има размерите на окото. Рискът от грешка е минимална.

Лек

Лесно меховое палто е задължително предмет на дрехи, но това не е така. Норковая палто, като ярък представител на кожа, лек, лесен за носене, но достатъчно внимателно трябва да се съхранява, за да се предпази от влага, избледняване и сгъване на кожа. Ако не бе обработена изкуствена норка при измиване и изсушаване на козината може да започне да се изкачва.

Разбира се, изкуствена норки по-трайна, тя не се страхува от вредители и влага, но без допълнително затопляне на достатъчно студена в сравнение с естествена кожа. Практични модели на по-добре да изберете директно, без да вычурных пряжек и брошек — този стил ще е подходящо в неофициална и официална обстановка.

c629cdd5588fb33796af18058dc7b965 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Както за жените, лесен кожа трябва да избират по-добро качество. Лошото качество на материала дава излишен блясък и неестествени материи. Сега можете да намерите много кожени изделия, които е трудно да се разграничат от естествена кожа.

Продукти в лигавицата, които поддържат формата си, ще бъде по-добре, отколкото мека възглавница или разработила рационализирани силуети. Що се отнася до дължината, то може да бъде всеки, с изключение на: спускане рокли не свършва в най-широката част на тялото, в противен случай, е да намали до по-ниски стойности, и в по-нататъшното му разширяване.

Природни

Стилове на естествени кожени изделия са почти идентични. Естествена кожа ще стоплят в екстремни зимни. По-добра алтернатива е ако яке. С естествена норковой козината трябва да бъдат много внимателни: пазарът на дрехи е преизпълнен с старомодни модели, които абсолютно никаква връзка, просто защото те се продават.

bc394d82bdbaa7262d1fd40c7f166ae0 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Момичета размера плюс е строго забранено да се откажат да следват актуални тенденции, в противен случай рискувате да изглежда много по-възрастен от годините си. Минималистичные форми и детайли ще бъде най-доброто решение за вас.

Автоледи

Автоледи-това е къси якета приталенного силует. Името идва точно от това, че жените започнаха да карам кола и се сблъсква с факта, че стандартната дължина на коляното, много неприятно. Каша от седалката и комфорт по време на шофиране е опасна. За такива жени са дошли с нарязани автоледи — скъсяване на козината, специално за реалните нужди.

Сега автоледи почти всичко, а това може да бъдат както палта и палто, за да се пълни. За обладательниц тучни форми на подходящи модели на „автоледи“ — те са визуално правят акцент на талията, връщането на тялото на оптимални пропорции.

c3a8e12430eaeac56201307047cdcf06 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Пончо

Най-трудната част за плюс-размер на момичетата да избират, че пончо, подходящи за тях. И това наистина не е най-ласкателни неща. Това е просто лека пелерина, дори ако това е кожа. Нито един структурата и целостта на образа и словото не може да бъде.

Обтекаемое тялото силует в съчетание с мека текстура пончо ще направи образ на безформена и заоблени. Нека пончо ще бъде ярък, интересен кроем или украсени лисьим кожа по ръба, това не променя нищо. Пончо е най-препоръчителна за пълни жени. Особено ако не искате да ги намали собствения си растеж. Вариант пончо по-добре да остави на високи момичета.

c12c8ac5882fb235a5578aff3fb9a951 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

С голяма яка

За дами с пищни форми е добре седят направо на кожени палта. Друг вариант, ако не ви харесва, това кашемировое или вълна палто с обемен кожа яка. Този стил на горната дрехи, както за млади, така и за зрели жени размера на плюс.

Цвят на яката може да бъде в тон, или в контраст с останалата избор за вас. Но не забравяйте, че бежово, млечен, марсала и тъмно сини цветове, които изглеждат добре на жени с буйни физика.

Голяма яка, не трябва да бъде в съчетание с тежки меховыми ръкави — силует все още не е от значение. Но можете да заместите тези втулки хавлиени ръкавици или шал — изглежда оригинално и изпълнява директни функции.

124ef4cfe8f6e8ac3443c7e68eec3c99 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Чрез закупуване на зимно палто, много разочаровани при вида му на закрепване. Жени се оплакват от куки и да преминете шият продукт на ципа. Препоръчваме ви да не правите това, защото е голям риск, че цип за продукт не лъже. Монтиране и монтаж е разработена под куки. По-добре, когато се опитва активно да се движат в облеклото, отколкото постоянно уродуют нещо.

Избор на кожа тип фигура

Определяне на съответните модели палта за пълно, не забравяйте за вашия тип фигура. Може да изглежда, че момичетата размер плюс това все пак, но това не е така: някой е изразявала отгоре, някой обратното.

В зависимост от индивидуалните характеристики, тя става все по-вероятно, че изборът ще бъде във ваша полза. Пълен нещата изглеждат малко по-различно, не се заблуждавайте снимки на дрехи онлайн, където този модел може да бъде съвсем друг вид. Важно е да не забравяме, какъв акцент искате да направите.

cbaceb095a68882994ff940eb01ec8db - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

Bulk горната част на тялото

Освен пряка палто за жените-това е продукт с буйни подолом. Важно е, че с размера на сбора на дължината. Прекалената горната част на тялото в състояние на равновесие акцент върху талията и разширение надолу. По този начин, има някакво подобие на пясъчен часовник. Тези стилове често можете да видите сред норковых палта, които се считат за най-елегантна.

Ако проблемни зони на вашата фигура са съсредоточени в горната част, след това не се претоварва тази част на обемни ръкави и пищна яка. Акцент трябва да бъде в дълга или помитане кожа пола. Ако продуктът е боядисан, тогава по-добре нека отгоре бъде смекчено тонове, а долната-по-светли и ярки цветове.

Заобикалят долната част на тялото

За най-пълна фигура, с акцент върху долната част на тялото по-лесно да се подходи към избора на стил. Палта от норка или песца с напречно сечение очевидно не работи — фигура става правоъгълник без намек за талия или някаква пропорция. Хората често наричат тези продукти „гъсеници“, и ние сме съгласни с тях.

Само ако поперечка завършва в най-тясната част на тялото, тоест, укороченная кожа яке, този вариант ще бъде безплатен. За да се балансира от обема на долната част на тялото, ще дойде и широк ръкав, горната част на роклята, ги интересен приятелка, широки рамене, които поддържат формата си и т.н.

3927c5b89eff479ab96eb870eab2894b - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура

С какво се носят меховое палто за пълни

Големи модели от овча кожа и кожа в комбинация с огромно количество неща от шкафа. Ако сте загрижени за това, че палто, изработени от кожа песца или палто от кожа на яката сам по себе си изглежда скучно, тогава вие сте на прав път. Важен акцент в начина може да бъде шапки, обувки, чанти, бижута и т.н.

Ако си купите дрехи на върха на тренда, вие не разполагате с време, за да забележите, как ти си уморен, много уморен. Много по-лесно да сменяте чанта или обувки, отколкото горната кожа дрехи за зимата. Малки трикове, за които ще бъде казано по-долу, ще ви помогне да всеки път да изглеждат по различен начин. И това е полезно да знаете, за да не губите време и пари, за да не развали възприемане на изображението.

8338ec829a8313ebcc258278756c4c08 - Правила за избор на кожени палта от кожи за най-пълна фигура