октомври 25, 2021
be8afc64bb0d76892438739f78bc312c - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Първото нещо, което мислите, момичета, при избора на бански костюм, разбира се, е размерът на бански костюми. Но това не е всичко, — далеч не всеки модел е добре седи, дори и при оптимално съотношение на размера на тялото и продукти. В зависимост от вашия тип фигура, избор на диапазони добри стилове.

be8afc64bb0d76892438739f78bc312c - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Възможност за търсене и закупуване на необходимите модел на онлайн-това е наистина удобно, спестява време и пари, но не знаят основни разпоредби, които могат лесно да се заблуждават. Бански костюми-това е най-трудният елемент в гардероба оставя, защото той почти нищо не се разрежда или в баланса, освен като шапка или дъждобран.

Общи препоръки по избор на бански костюм

За да се определи свои собствени размери за бански костюми, трябва да се сравняват с производителя таблица за коригиране на измерените параметри на тялото. Измерва се най-широката част на бедрата, кръста, ширина под бюста и най-широката част на гърдите. А понякога се измери обиколката на шията, ако моделът се определя в пръстен или огърлица около него. Маса тесен, само за отделни страни, и международните, където европейските и американските размери, можете лесно да сравните и да се определят неговите характеристики, класификация. Това е много полезно, ако поръчате нещо на платформата с други стандарти за измерване.

В този процес, като изберете бански костюм, не свършва — трябва да се определи не само физическите показатели, но и да ги анализира форма. За да се определи това трябва трезво, адекватно разпределяне в организма изрази места и по-слабо изразени.

Ако имате проблеми, опитайте се не само да гледате на себе си в огледалото, но се изправи с гръб към стената и с молив очертанията на следните точки: височина, ширина на раменете, на бедрата, ширината и височината, на която са разположени на тазобедрените стави. Тези точки трябва да се комбинират по двойки и измерване на разстояние на ширината на раменете, на бедрата и на съотношението на стойността на корпуса с краката си.

След внимателен анализ на тези данни, въпроси за това, как да се определи размерът на бански костюм ще бъде много по-малко. При гледане на стоки в магазина или в интернет, се опитвам да се абстрахирам от модели, помислете за специално за вас продукт. На много пазари има възможност да видите на видео за даден продукт и да знаят, каква е неговата текстура е в движение.

a062da692b7451173699432411b13e8b - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Този метод е добър за модели с рюшами или ресни, за да се разбере неговото значение. Всички тези фактори са тясно преплетени помежду си и с цвета на бански костюм — по желание, ако е за вас. Теория видове цвят ще се произнася леко, като слънцето и реакция на косата на слънце някакви промени във възприятието на тонове във външния вид.

Повод за делото е станала си дори малко по-голям, а модели на retronike показва кибритена кутия, в която е поставен бикини в сгънат вид. Сега невероятно разнообразие от стилове, за да изберете добър за себе си и добро качество — истинска радост за модерни жени. Ами, нека приблизителни шансове да намерим перфектния бански костюм.

ae3c3bf5ff4fc366edb5957499e0d072 - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Ако имате предпочитан стил или силует, можете да го шият в ателие или сервизи. Вие трябва да донесе скицата. Ще направя всичко измервания и ще направи модел, който ще седне точно за вашата фигура. Чрез закупуване на материали лично, ще спестите финансови ресурси, с изключение на това, че от време е необходимо повече. Ако искате нещо уникално и оригинално, което отразява вас лично — това би било най-добрият вариант.

Различни модели бански костюми

Всяка жена, зашедшая в бански костюм в шоу-рум или multi-марка магазин, се сблъсква с един основен проблем — изборът е огромен или много малък. Но дори и при такива обстоятелства, като тези, за Да изберете най-подходящия бански вълна възможно. Трябва да знаете модели, които са подходящи точно за вас: това може да бъде bandow, халтер, бикини или ретро.

На следващо място, ние ще опишем всеки един от тях и тези, за които той е предназначен. Също така ще намерите основните тенденции този сезон и, разбира се, тенденция, че сте успели да доставят по-стари модели от куфара за почивка. Кратко отстъпление на аксесоари ще ви помогнат да завършите забавно плажа начин, като се използват не само за двойката.

09af13e611fc797beda1221b4369ba1a - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Bandow

Bandow — първоначално бански женски елече, което не се закрепва на ремъци. Моделите бански комплект: могат да бъдат затворени и двойни, в различни цветове и форми на този leaf, да не говорим за фигурата и прилепване дъна. Тези бански на голяма чаша не е предназначен, обикновено за нея, leaf има по-голяма подкрепа.

Bandow визуално да увеличи гърдите и да отклони вниманието от долната част на тялото. Бански костюми размер на таблицата за тях е същата като за останалите, но имайте в предвид, че голям бюст leaf подчертае. Ако бедрата вече, този вид на плувния костюм трябва да се избягва.

3da123231a724bba5970667d21f9964d - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Leaf в стил bandow-това не е комбинация от бански-шорти, но модели бикини и високи топене, които са подходящи. Активен елемент може да бъде както на горната, така и долната част на костюма. Ако бански плътен, декоративни мрежи или зъба на кръста, за да балансира всякакви пропорции. Открита spin изглежда страхотно с bandow и висока нарязани дъна, когато ги долния край на леко преувеличени, визуално, това е страхотно удължава и стройнит краката.

Сутиен Ангелика

Форми на leaf „Angelica“ намери бански просто по-лесно. Всяка форма на гърдите си този тип горната коригира в хармонично съотношение. Тя предоставя широк засаждане презрамки и елече тип балконет, повдигнете гърдите и покриващи долната част на горната.

Дълбоко и привлекателен силует, който при правилно подобранном от удобни дрехи за свободното време. Този тип елече не се изисква безкрайно се подобри по време на игра на плажен волейбол и плуване. По-големи гърди нужда само от по-широки ленти за подкрепа. Можете да изберете дебели или тънки чаши плува отгоре, в зависимост от предпочитанията.

eb875cf14683e84a9b1bb75ad600a827 - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

„Angelica“, поради характерната форма, като бельо за ежедневието. Ако не се постигне такъв ефект, нека сега тенденцията върви към това, тогава по-добре да изберете специфични отпечатъци: морски мотиви, резки, грах, ще бъде подходящо цвят nodoby в цвета на кожата.

Топене на подходящи повече да се ръководят в избора на тип на вашата фигура. Ангелика leaf може да бъде украсена с волани, окото, ресни, камъни или бродерия. Има фасоны с едно рамо — изглежда интересно и подчертава крехки рамене.

Спорт

Спортен бански костюм за всички, без изключение. Но образът на плажа ви ще бъде монотонен, така че е трудно да се допълват шапки и бижута. Разбира се, сутиен и бански шорти или мотори изглежда страхотно. Поддръжка на гърдите си, Този ТОП винаги на върха.

750df13268c7c75b60de60a3d7f59cb4 - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Цвят на тези спортни модели обикновено са ярки, ще изберете от какво. Това не е проблем, за да се гмуркат по-дълбоко, или скочи на платформи, да не говорим за други екстремни водни спортове. В парка на въртележка на увеселителен парк може да не се страхувайте да загубите част от костюма с бързо спускане. Ако почивката не е крайна, по-добре спортен стил не е намерен.

С триъгълник чаши

Първият бикини е разработен с триъгълни чашки. Доста добра форма, ако говорим за комфорт и естетика. Триъгълна чашка седи плътно по тялото, визуално увеличава размера на гърдите, но е важно да се вземат точните размери. Твърде малка Купа и выпяченная гърдите, също не е приятна в естетически план изглежда като твърде голям триъгълник, събрана в плисета.

ebd0a2b114b7127716b22c27ae2fe051 - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

На пазара има много модели позлатени, и светли, с различни щампи. Вид на закрепване на такъв най-добре ремъци на шията, от раменете, гърдите визуално не расплыться по Тялото силует и да не отиде в противоречие.

Парче от зъба

Piece бански костюми призната като истинска класика, можете да вземете от всеки тип фигура. Като на дъното, тук едно парче leaf топене. Въпреки това, ви моля да се обърне специално внимание на долния край на този стил произведения. Отново, колкото тя е по-висока, толкова по-тънък крак. Но е твърде дълбок отвор, който се отваря пред вас най-широката част на бедрата, само ще създаде визуален баланс.

e537d14e338823eb8fe2cf35eb43d21a - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

С изрези отстрани, тези костюми могат да бъдат отворени и могат да бъдат украсени с джапанки, колани, на окото или покрити с волани. Правилното местоположение на изрезки от двете страни на торса или корема може да се простират силует, по-близо до фигурата тип „пясъчен часовник“.

С лицеви апом

Сега има много модели бански костюми за жени-повдигащ — много възниква въпроса, кое да избера. Вграден в чаша, често това е преход вътре невидим. Но има и сваляща се, когато специални тампони могат да се добавят и изтриват.

Разбира се, за елече бански се препоръчва причина. Функцията push-up в това, което той прави над кръста и визуално удължават тялото, но ако и толкова дълги крака, дъното е по-добре да се откажете с висока засаждане. Повдигащ може да бъде украсена с толкова много на брой начини, по които да изберете определен не работи.

89f7704c140950240e27d7cda73ed18e - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

С завязками на шията

Как да избера бански според вида на тялото, ако сте избрали модел на кратко, погледнете. Отличителна черта на веригата halter сплит, който той е прикрепен завязками в областта на шията. Добър бански за големи гърди и малък бюст-отличен ремонт, заедно с универсален Fit направи halter най-популярните сред жените. В голяма купа и малък, разбира се, стилове малко по-различни, там може да бъде повече от декор или по-интензивен цвят.

При определяне на веригата на оглавник разделят важно е да се обърне внимание на венеца на дъното на чаша. Тя трябва да бъде добре зашити и седнете удобно на тялото, не sadiras не перекрашивая така че вашият комфорт и естетичен вид да продължи дори и в най-активните за водни процедури.

e9bafce2bf1f6d1d64e0de7ba502e65f - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото

Ако в страната, където сте се отпуснали, не е добре дошъл прекалената голота на женското тяло, можете да вземете със себе си на плажа ризата е от фин естествен лен, дали от памук, за да се носи на върха на бански костюм. Така ще покажеш, и уважение към традициите, но няма да изглежда неуместно, да не говорим за личен комфорт. Национални бански костюми не си струва.

Как да избера бански според фигурата

Чрез изучаване на цветова палитра, не забравяйте за пропорции, които имат желание, избор на бански костюм. Традиционно всяка визуална корекция, насочени към приближаването силует на пясъчен часовник, когато на раменете и бедрата са равни по отношение един към друг, и заедно с това има изразена извивка в талията.

Внимание обикновено не обичат да привличат към дъното бански, но в какви размери, той играе почти решаваща роля. Преди да се разгледа всяка фигура поотделно, нека си припомним — няма видове тялото е по-добре или по-лошо от другите, и всеки от тях има като проблемни, и техните предимства, които не могат да се похвалят други. Най — важното- научете се да победи на тези компоненти.

Пясъчен часовник

Може да изглежда, че „пясъчен часовник“ за да изберете бански костюм, най-лесният начин е почти перфектни пропорции. Но не всеки избран пясъчен часовник стил, жените могат да носят. Всеки акцент върху нещо един, независимо дали е на гърдите или краката създава визуален дисбаланс.

В този случай са подходящи модели само с една и съща разпространение на печатни и декорации за костюм. Модели, които можете да видите на снимките, с този тип фигура, като правило, класически бикини или монокини, където цвят и принт равномерно в целия продукт.

e7730c833dcace6a814c873dc0844a8a - Правилният избор на женски бански костюми в зависимост от вида на тялото