май 25, 2022
431f6eb9aca47744c7619e70f7350186 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Пуловери за пълни момичета се считат за основа, която всеки модач трябва да има. Те са особено подходящи през хладния сезон, защото с тях можете не само да се затоплите, но и да останете стилни във всяка ситуация. Не всяка блуза може да даде желания ефект. За да не се заблуждавате и да създадете наистина модерен образ, първо трябва да се запознаете с най-популярните пуловери на сезона.

431f6eb9aca47744c7619e70f7350186 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Най-добрите модели плетени пуловери за пълни жени

Всяка плетена жилетка за дебела жена може да бъде същата. Случва се, че пуловерът, който е на закачалка, изглежда идеален, но изобщо не ви подхожда. Ето защо вашият стил трябва да се търси сред тези, които жените в тялото използват за ежедневни лъкове.

V-образно деколте

Пуловерът за пълна жена с V-образно деколте също е любим сред тънките момичета. Той показва врата в благоприятна светлина и прави силуета по-тънък. Ако внимателно спуснете блузата си на едно рамо, можете не само да удължите врата си още повече, но и да се съсредоточите върху ключицата. Стандартната дължина за такъв пуловер е средна, леко надхвърляща линията на панталоните. Комбинацията от деколте с изглеждаща светла риза изглежда интересна.

f19da6466ccb164567f4c88dc30f1b4f - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Яка яка

Мохеровият пуловер изглежда специален, ако има незаменим детайл — яка на врата. Тя може да бъде малка и гъста или лека и надолу. Яката трябва да обърне внимание на проблемните „круши“, тъй като яката ще измести акцентите отдолу нагоре и ще направи силуета хармоничен. Но ако имате цялата масивност на върха, тогава е по-добре да се откажете от такъв модел.

37a3ef9b33d05becd05e28fd84cfb176 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Ръкав ¾

За пълните момичета има дължина на скъсените ръкави-три четвърти. Сега няма нужда да избирате дълги ръкави до китката, за да скриете проблемните области на ръцете. Няма да загубите, ако изберете модел с леко изгорено дъно или Тип „Фенерче“. Обърнете внимание на пуловерите с маншети и заоблени линии.

d97230061531cc48d7021da6acf14cf5 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Жилетка

Има безброй женски жилетки от всяка марка, така че лесно можете да намерите вашия стил. Почти всеки модел може да покрие бедрата, талията, страните и корема, без да изглежда като чанта. Ако имате проблемна област на бедрата, изберете по-прости жилетки, без излишни декоративни елементи и модели. Подходящи материали-трикотаж, деним и неестествена козина.

042d0d0fc666ceffcf6036631b76844e - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Пончо

Блузата в стил пончо е свързана със свободата на движение и пълния полет на творчеството. И това наистина е така: можете спокойно да комбинирате дрехи, да смесвате естествени нюанси и да играете с декоративни ивици. Пончото е доста просторно, така че може да скрие излишния килограм от очите. Моделът е най-подходящ за ежедневни разходки и тематични събирания. Обърнете внимание на пончото с удължени ръкави.

1a4bb1450f92b5b7587027fec2a78da1 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Овърсайз Стил

Почти всеки джъмпер се вписва в концепцията oversize. Но е доста трудно да се намери такъв свободен пуловер, който да не добавя допълнителен обем. Така че играйте с щампи, нюанси и прилягане. Също така, правилно избраното дъно решава много. Например, буйна пола ще може да добави малко липсващ обем на бедрата и да скрие проблемния корем и талията.

189d3a4a7c0e40788bc5ae5f5c421cf9 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Шанел Стил

Ако и вие плетете, със сигурност ще разберете колко е важно да имате пуловер в стила на Шанел в гардероба си. Той изглежда много елегантен и скъп, а благодарение на специалните закопчалки може да издърпа всяка фигура.

Единствената точка, която трябва да се вземе на сериозно, е дължината. Колкото по-дълъг е пуловерът в стил Шанел, толкова по-добре. Краткият модел ще развали цялото изображение.

Избор на цветове за суитшърт за буйни дами

Ако вашият тип физика е далеч от идеалния, това не означава, че трябва да се откажете от сочни и вкусни нюанси. Наситените цветове и заглушените винаги ще бъдат в тенденция. Сред последните неоспорими тенденции е цветният блок, който умело поставя цветните акценти в изображението.

С тази техника можете да подчертаете добродетелите със светли нюанси, да скриете недостатъците на фигурата с тъмни цветове. Най-популярни са голи, пастелни нюанси. Ако искате по — ярко-изумрудена, небесна, Теракота, Тухла, Малина.

За да направите голяма фигура визуално по-тънка, обърнете специално внимание на щампите и моделите. Те не трябва да са големи, така че да няма прекалено голям акцент върху пуловера. Отличен избор – флорални мотиви, ненатрапчив животински печат, както и геометрия. Не всеки материал съчетава красиво рисунки. Например, мохер пуловер е по-добре да се вземе монохромен.

30336654c28f20c0973e59dc7db6b591 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Вертикалните и хоризонталните ивици са основните фаворити на пълните жени, но малцина от тях мислят за това коя лента трябва да бъде предпочитана. Вертикалът е в състояние да разтяга фигурите и да ги прави по-тънки, хоризонталната линия, напротив, ще добави ширина, където не трябва да бъде. Избягвайте хоризонтални ивици, дори ако височината ви е под средната.

Как да използвате топли пуловери в различни стилове

Ако сте избрали за себе си перфектния стил, материал и цвят на якето, най – важното е да го носите на правилното място и в точното време. Не всеки образ ще бъде подходящ за ежедневна разходка или бизнес интервю. Например, ако носите кожена жилетка в офиса, те определено няма да ви гледат с одобрение. За да стигнете до дъното от първия път, трябва да знаете акцентите предварително.

Дневен

Основното условие за успешен ежедневен образ е неговата простота и практичност. Ако търсите жилетка с модел за горещо време, хигроскопичните материали, като шифон, лен, ще ви помогнат тук. Но тогава вече няма да бъде пълен пуловер, а само подобие на лека блуза. Мрежести пуловери, свързани с тънка нишка, се считат за модерни през последните няколко сезона. В същото време моделът трябва да е малък и плътен, изключение от правилото е областта на деколтето.

59cd520a7b01b9525f785341e8b177a5 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Дъното е достатъчно лесно да се вдигне. Изберете нещо, което няма да бъде горещо, но ще остави изображението хармонично. За по-топли пуловери са подходящи добре опънати дънкови панталони, тесни плетени панталони или дълга пола с едно дълго деколте. Летните качулки изглеждат страхотно с прости бриджки и дънкови шорти. По-добре е да не спирате на полупрозрачни гамаши, тъй като те могат да развалят изображението.

Започнете с проблемните области, които искате да коригирате. Например, макси полата е идеална за масивни бедра и хълбоци. В този случай обърнете внимание на бохо-шик, тъй като той е в състояние ненатрапчиво да направи многопластово изображение без излишен обем. Голи и пастелни тонове ще добавят лекота и нежност.

Отлично изображение за пищни момичета – тесни тъмносини дънки и плетени пуловери с ръкави с дължина три четвърти. Същото изображение е подходящо за високи жени, само дънковите панталони трябва да бъдат с леко изкривяване.

44d3ac1b851f5e5457d95fa824223c5d - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Бизнес

Избирайки идеалния бизнес образ, трябва да помните две основни неща — блузата трябва не само да коригира фигурата, но и да съответства на етикета на офиса. В този случай блузите със средна дължина на класическия разрез с малки бутони са идеални. Моделите до средата на коляното също са подходящи, но в този случай не трябва да има допълнителни закопчалки. Малки ярки аксесоари ще бъдат достатъчни. Комбинацията от плътна топла пола и монтиран джъмпер с V-образно деколте изглеждат добре.

Почти всяко изрязване ще бъде подходящо по бизнес начин. Но избягвайте прекалено дълбоко деколте.

953e56199b952afbb64b7159521ef3c6 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Класическият стил изглежда добре с панталони с телесен цвят или пола със средна дължина на права кройка. Често се случва, че не искате да се откажете от роклята, но в офиса е доста готино. В този случай, на върха на роклята можете да носите яке с отворени малки вложки, но само ако тя върви добре с пуловер в текстура и цвят. Матовата екокожа е друг материал за полата под монохромен пуловер.

Офисният дрескод не приветства рисунките, така че трябва да останете на едноцветен връх. Но това, което определено ще бъде на място, е малка вертикална лента на панталоните. Избягвайте големи квадрати, те ще дадат на краката ненужна масивност. Също така е по-добре да не се вземат поли с рисунки и модели, дори малки. В този случай ще бъде по-трудно да се намерят подходящи обувки.

Как да комбинирате плетени пуловери с други дрехи

Плетените пуловери се съчетават перфектно с всякакви дрехи. Това е универсално нещо в гардероба, което е лесно да се хвърли върху готовия образ и уверено да отиде на романтична среща или разходка. Но все пак си струва да разберете характеристиките на комбинациите за отделни случаи.

Ето интересни комбинации за всички поводи:

    За бизнес среща: пуловер с V-образно деколте, класически панталони с прав разрез и обувки с телесен цвят със заострен чорап. За ежедневна разходка: джъмпер на всеки наситен нюанс, светлосини дънки. За среща с приятели: удължено яке с еластични панталони и велурени мокасини. За едно незабравимо парти: Пуловер до средата на бедрото с дантелена вложка отзад, тесни панталони и сандали на платформата. За романтична среща: яке от пастелни тонове с макси пола и чисти сандали с телесен цвят с тъкане на глезените.

a7a4c101a113803a17e944be281dc92e - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Изборът на интересно изображение по размер е достатъчно лесен, най – важното е да разберете защо събирате лука и какво искате да постигнете с него.

Стилни изображения в качулки за пълна фигура

Допълнителните сантиметри в талията и бедрата вече не са проблем при създаването на стилен външен вид. Дизайнерите излязоха с много блузи с голям размер, които подчертават предимствата и скриват всяка липса на фигура от очите. Но често се случва, че момичето не може да избере грандиозно изображение от първия път. Основният проблем не е правилното облекло, а аксесоарите и обувките. В този случай изборът на готови изображения с модели, които ще вдъхновят бъдещите стилни лъкове, определено ще помогне.

b2b5adaf81e3cf538a1c6f5911d10485 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

10f1c746901cb73040e295610e528e12 - Пуловери и плетени пуловери за пълни жени 7 най-добри модели на годината

Пуловерът е незаменимо нещо в гардероба на пълно момиче, тъй като е много гъвкав. С яке можете да създадете всяко изображение за всеки ден или за светско събитие без много усилия. Но за да получите желания резултат, трябва предварително да изберете идеалния стил и да разберете основите на създаването на модерен лък.