октомври 19, 2021
b80348285cfad996955387cdbb957833 - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Супермодели на 90-те години са получили изключително широка популярност и се превърна в една от най-влиятелните жени в света. Много от тези красоти да продължат да си сътрудничат с модельными агенции до ден днешен, докато други се реализират в други области.

b80348285cfad996955387cdbb957833 - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

За първи път супермодел започва през 1960-те години. Този термин е бил използван за момичета, които участват в модни ревюта, чието име звучеше на целия свят. През 1990-те години на феномена на супермодели е достигнал апофеоза. Красотата е продължило, и е много по-известен от най-популярните актриси.

Супермодели на 90-те – голяма шестица

В края на красавиците на хх век на световните подиуми са заменени с невероятно висока скорост. Въпреки това, някои от супермодели на 90-те години успява да спечели огромна популярност и техните имена все още се помни. Така, един от най-известните представители на модния бизнес от време може да се дължи на следните момичета:

  • Кристи Терлингтон;
  • Линда Евангелист;
  • Наоми Кембъл;
  • Клаудия Шифър;
  • Кейт Мос;
  • Синди Крауфорд.

Супермодели на 90-те – тогава и сега

Повече от 20 години супермодел се превърна в най-популярната и високо платена професия за жени. Представители на противоположния пол, просто обожава тези красоти, дами искали да бъдем като тях, и законодателите на световната мода се състезаваха помежду си за правото да се използва известно лице, за да представят своите продукти. В продължение На много години, тези момичета са станали още по-красива и, освен това, реализирани в други области. Известните супермодели на 90-те – тогава и сега тези красоти вълнува въображението на мъжете и предизвикват чувство на завист от други жени.

Супермоделът Кристи Тарлингтон

c49d01643ee01c542c1fcb44b4dc2ca8 - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Американски Кристи Никол Тарлингтон, за разлика от повечето си връстници, никога не съм мечтал за кариера в света на висшата мода. Младо момиче увлекалась конна езда и почти цялото си време прекарваше на пистата. В същото време, когато бъдещето на супермодели на 90-те години той е бил на 13 години, й предложили да участва в рекламна фотосесия. Момичето започва да работи модел след училище и в почивните дни и на 16-годишна възраст, нейните снимки се удари в американската версия на списание Vogue.

От този момент нататък, Тарлингтон разбрах, че тя е в състояние да постигне значителни успехи в моделирането. След училище бъдещата звезда се е посветила на кариерата си, и много скоро достигна невероятната популярност. Изключителен договор с марката Келвин Клайн, както и дългосрочно сътрудничество с марка Maybelline я донесе световна слава и е направил най-известните и успешни модели на ХХ век.

Наскоро Кристи Тарлингтон е на 47 години. До това време, тя основава своя собствена марка, выпускающий спортни дрехи, а също така активно се занимава с благотворителност – да помага на една жена, страдаща от тумори на рак на гърдата. В делата на сърдечната от супермодели на 90-те всичко е наред – тя е съпруга на актьора Едуард Бърнс, с когото има две деца-тийнейджъри. Освен това, за реклама на стоки от такива известни марки като Maybelline, Кулата, Louis Vuitton и други тя е все още предлагат внушителни такси.

Супермоделът Наоми Кембъл

a9d331c71b724a405d54ea1cb1bbb791 - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Черна красавица Наоми Кембъл свържа живота си с модельным на бизнеса, когато била на 15. На 16 момиче е заснет в Париж, както и снимка на себе корицата на списание Elle. Поради невероятно дълги крака и ефектен външен вид, млада дама преследван от невероятен успех, и много скоро тя станала известна по целия свят. Освен това, Наоми беше първото момиче с тъмна кожа, на корицата на английската и френската версия на списание „Вог“.

От супермодели на 90-те години изключително стервозным характер, тя е многократно арестуван и глобен за нападение и обиди по адрес на други хора, най-вече от категорията на персонала. Само благодарение на горещ темперамент и рядка пластичност Кембъл получи прякора „Черната Пантера“, който сега е известен на милиони хора по целия свят.

Интересно, какъв характер е причината за това, че Наоми не е имала личен живот. Въпреки че на нейната сметка на много романи с успешни мъже, черна сладурите и не успя да намери любовник, за да се омъжи и да роди дете. В момента Кембъл продължава да се занимава активно със модельным на бизнеса и често участва в благотворителни дейности в помощ на децата просяк на държавата.

Супермоделът Клаудия Шифър

71cbb34268dda3a80b698e8c546e4258 - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Немски език, Клаудия Шифър много добре в училище и на няколко пъти е заемал призови места в математически олимпиади. Млада дама никога не е мислил за кариера на модел дълго време тя искаше да стане квалифициран адвокат. През 1987 година, ситуацията се е променила – стройна фигура и ярка външност момиче забелязах директор на модна агенция и я е поканил да участва в тестов комплект.

Първата година бъдещите супермодели на 90-те няма да успее, тя успя да преодолее провала в кариерата си и се превърна в един от най-известните и влиятелни жени в света. Към днешна дата, 46-годишната Клаудия Шифър излиза на подиума, но понякога се отстранява в реклами. През останалото време една прекрасна блондинка посвещава на семейството си – съпругът й, режисьорът Матю Вон и три деца.

Супермоделът Синди Крауфорд

65e3f899004f1e74c26fd6276dbdc8af - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Синди Крауфорд е една от най-успешните супермодели на 90-те години. Я нарича иконата на стил и предлага огромно разнообразие от договори. Освен това, Синтия доведе учебни помагала за жени, които се радват на изключителна популярност. Мъжете наистина обичат това момиче за нейната очарователна усмивка и чаровен бенка, разположена точно над горната устна.

Тази година Синди Крауфорд отбеляза 50-годишен юбилей, обаче, тя изглежда все още зашеметяващо. Красавицата е омъжена за бившия модел на Ранди Гербер, който има две деца. Съпрузи участват активно в благотворителността. Синди тя се появява често в модните списания и рекламни кампании на известните марки. Освен това, супермодели на 90-те години има сериозно лудост – тя се изисква като дизайнер на мебели и предмети за интериора.

Супермоделът Линда Евангелист

6c3617e2a1586803e97462c4e406389b - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Евангелист от детството си, решава да стане модел и с 12 години започва своето изкачване на корпоративната стълбица. Момичето беше прекалено тщеславна устата му принадлежи фразата:

Аз няма да стана от леглото за по-малко от 10 хиляди долара.

Междувременно, това не попречи на супермодели на 90-те години, за да стане лице на известни марки и се появява в две музикални клипове. Сега знаменитост, който е на 51 години, продължава да работи с марки от Moschino и D&G-това активно се борят с разпространението на опасни заболявания – ХИВ и СПИН и сам има син на десет.

Супермоделът Кейт Мос

0c2d21a411bad70bbd3d07fce8a6740d - Супермодели на 90-те години известният Голяма шестица

Кейт Мос е тясно свързана с концепцията за „героиновый шик“. Момичето беше много слаб и изглеждаше обессиленной, но, въпреки това, е много фенове по целия свят. В някакъв момент на широката общественост стана известно, че Катя употребява наркотици, но това не попречи на кариерата си. В професията 42-годишният модел на пазарно и сега тя си сътрудничи с най-известните марки. Семеен живот супермодели на 90-те все по-добре – Кейт Мос се омъжи и възпитава я несовершеннолетнюю дъщеря.

Звезди: Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Линда Евангелист, Кристи Терлингтон, Клаудия Шифър, Кейт Мос.