октомври 19, 2021
c76b29e12afc16e7ed87c59c87e9a128 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Трекинговые обувки са най-добрият избор не само за пътувания на естествения релеф, но и за дълги разходки из града в студена слякотную време. При избора е важно да се обърне внимание на състава на модела и производителя.

c76b29e12afc16e7ed87c59c87e9a128 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Треккинговые обувки – нов тренд на този сезон. И това е разбираемо, защото удобство и комфорт – основните тезиси на тази година. Така че в модни облекла и обувки, която практически. Тя хармонично се съчетава с дрехите в стила casual.

Туристически обувки – какво означава това?

Което означава треккинговые обувки? Това е специализиран за обувки, предназначени за разходка на естествен хълмист релеф. Тези обувки е с добре поставен протектор и амортизирующий слой. Тя предпазва среда, намаляване на риска от вывиха или фрактура. Ботушите изглеждат много масивни, но в същото време да пазят лекота, идеален както за жени, така и мъже.

199271df1980c2a754fdf756e294b673 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Прототипи на туристите, носени от такива изключителни хора като Фред du Fort и Коко Шанел. В първата част на модела са направени изцяло от кожа, включително и подметката. Но те са много хлъзгави, така че по-късно е усъвършенстван. Днес туристите е надеждна и изключително практични обувки, произведени от качествени материали. Те могат да бъдат безопасно за носене в градски условия. За отдих и разходки на дами избират леки модели, които имат малко тегло и са оборудвани синтетични вложки. Най-популярните и универсални пътници.

01791e04d699ffed7a2aeb2154d20107 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Как да изберем ботуши?

Моделите се различават по цвят, дизайн и стил. Има няколко разновидности на тази обувки. Леки туристически обувки са предназначени за дълги пешеходни преходи по пресечен терен. Модели с по-здрав и стегнат дизайн, широко се използват за любителите на риболова и лов, пожари и други служители на спешното отделение. Ето какво треккинговые обувки. Някои го бъркат с подем, но последният значително се различават по своята конструкция и не са подходящи за туризъм, защото е предназначено за технически сложно изкачване в планината.

1189a28ae867daa832bc45891a3cf00a - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Избор на модел за трекинг, важно е да се обърне внимание на дизайна. В производството на обувки се използват най-новите иновации, но има няколко основни точки, които трябва да се вземат предвид при избора на:

  • високо качество на защитник;
  • няма шевове, които може да се усети с пръстите си;
  • глезените трябва да бъдат поставени на подложка;
  • кракът трябва да бъде сравнително лека, но е направена от твърда, неплъзгащи каучук.

38450421375b527ef2af1c05330d125b - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Отчитането на бюджета обувки за предпочитане с тънки чорапи и не е прекалено стегнат, за да стягам обувки едновременно. Важно е малка обиколка на магазина, за да се определи дали петата падане кракът и няма налягане. Добре е да изберете обувки с размер по-голям, че пръстите не се занимават с вътрешни стени. Ако модата избира туристите да се носят из града, трябва да се обърне внимание на удобството на избрания модел и цвят. Много популярен трекинг пясъчни ботуши.

f35c3334f6759f3375dee72bd2eb99fe - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Туристически обувки за планински туризъм

В зависимост от сложността на избрания път могат да бъдат закупени от:

  • обувки трекинговые;
  • леки треккинговые обувки от кожа;
  • класически обувки за трекинг със специален дизайн.

Кецове-обувки, които сигурно определя голеностоп и има гумени стелки отпред за защита на пръстите на краката. Леки обувки за трекинг, предназначени за дълги и сложни преходи в областта на релефа. Този модел от кожа с допълнителни вложки от синтетични и траен каучук мысок. Такава обувка осигурява глезена, като по този начин премахване на напрежението в мускулите на стръмни склонове и я предпазва от навяхвания.

79557b7961a381fb123c39c7b6ca547a - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Класически обувки за туристически пътувания закупите на сложен релеф. Как да изберем туристически обувки за планински туризъм? Важно е да се обърне внимание на дизайна и материалите. Най-качествени модели се състои изцяло от кожа, което увеличава твърдостта на обувката и сигурно носи поемане на голеностопа. Кракът е направен от траен каучук. При избора им е важно, така че моделът е висок гума изтърсак от двете страни и най-малко на фуги (най-добре да ги нямаше в тези места), а поради скалистата местност шевовете просто изчезват.

c6d1c476782569b08db4a5da6157742a - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Градските треккинговые обувки

Те са предназначени за ежедневно носене и туризъм светлина. Те са много по-леки и по-удобни професионални модели. Изборът на обувки за ходене на първо място зависи от производителя, а не от работата. В края на краищата няма специални изисквания към конструкцията не. Стилен модел на тракторной подметка, въведени с марката „Гучи“. Основното предимство на този модел е красив карамел цвят и изразителен контрастная чрез шнурове. Като популярен обувки от дома на Холандия. Изработени са от черна кожа с отворен шнурками и дебела подметка.

b5734d5588ba68b1152eca498c319d57 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Дамски туристически обувки

Модели за активна почивка почти не се различават от мъжките и имат еднакви характеристики. Обувки за създаване на образи на града традиционно са по-малко обемисти и тежки, изглежда по-естетичен. Основното и предимство е херметичност, което е важно за есенно-пролетния период. Кожени трекинговые обувки отлично се запази топлината и да не позволи да се замразява в лошо време. За да закупите наистина качествен модел, трябва да се обърне внимание на производителя. Известни марки произвеждат стилни и практични обувки.

46b2fcc4dacc91356a898cb944994011 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Зимни туристически обувки

Гама от модели е много разнообразен. Това могат да бъдат зимни високи дамски туристически обувки с кожа отвътре, и леки маратонки с многослойна изолация. Ботуши могат да се комбинират с дрехи в стил гръндж и casual. Зимните модели момичета носят тесни панталони, дънки и гамаши, скриваме вътре в обувката. В никакъв случай обувки не носете със себе си топли спортен костюм. Те са в хармония с топло етаж-дължина на палтото оверсайз, паркове и къси кожени якета и черни кожени якета.

181ceebb2ed740c0348da40fa162b432 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Зимни туристически обувки

Това е перфектният избор за пролетно-есенния период. Водоустойчив треккинговые обувки е подходящ за дъждовни дни и сутрешните слани. Повечето идват с шнур и нагънат език. Какви марки са за предпочитане? Например, модел ретро-туристите от Danner не оставят модата безразлични. Червена кожа, червена контрастная чрез шнурове, лого вдъхновява – прекрасен детайл от есенния начин. Можете да ги носите с тесни дъното и свободна езда (риза, жилетка). Като най-горния слой е за предпочитане фин кашмир или вълна.

e3cc74f812df491ba7a3e709abe6f41e - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Още един интересен вариант за есенното и пролетното време на туристите по петите. Традиционно това е един дебел, нисък ток с нагънат език, без шипове, изработен от качествена гума. Носят зимни туристически обувки не само с панталони и дънки (особено ефектно изглеждат скъсани дънкови изделия), а също така и с къси директно намаляване рокли и леки поли-midi.

07576e86dda804cc08aea60fc6dcb647 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Летни туристически обувки

За туристически пътувания в по-топлите месеци можете да закупите сандали или кецове. Друг вариант – леки треккинговые ботуши с височина до глезена. Сандали отворени модели с леко повдигнати пръсти, за да се избегне нараняване на пръстите. Те са шарени подметка SuperCache и ефективно улавяне на крак. За активна почивка в планината е добре да изберете маратонки или обувки, които по-надеждно предпазват краката си от евентуални повреди. Женски модели могат да бъдат боядисани в ярки цветове.

db9a9c454c7d958339311cf56f0c3552 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Най-добрите треккинговые обувки

Те могат да бъдат изработени от велур, кожа и други материали. Опитните пътници съветват да се обърне внимание на производителя, тъй като известни марки непрекъснато подобряват своите продукти. Най-добрите обувки за трекинг, които са представени по-долу, се състои от висококачествени и надеждни материали. Специално внимание се отделя на продукти от следните марки.

84bb5a97463a17dfc07bd7d6c1ffdf79 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Треккинговая обувки Декатлон

Френската марка носи титлата на един от най-добрите производители на стоки за спорт и отдих. Висока треккинговая обувки, произведени от марката, осигуряват надеждна защита на глезена на крака от нараняване. Отлично качество на стъпалата, че разработчиците постоянно се усъвършенстват, щастливи и активни туристи. Гама от обувки за планински туризъм и модели за разходки из равнините. Освен това, марката пуска стилен туристи за ежедневието.

b32298e03df3a17b74a5bb02279afe08 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Треккинговые обувки Саломон

Френската марка Саломон специализирутся в производството на ски колани и обувки за всички видове туризъм. Производител използва висококачествени естествени и синтетични материали, мембрана GORE-TEX мембрана, свалящ се антибактериална ортопедична стелка. Повечето обувки направени от набук кожа в комбинация с пластмаса и текстил. Модели са оборудвани със система за бързо връзване. Треккинговые обувки Саломон качество и естетика.

13bf226f444f41adb53d140519674d81 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Туризъм обувки Lowa

Немска марка Айова е известен по цял свят с високото качество на продуктите. Той специализирутся в производството трекинг, катерене и военни ботуши. За подобряване на вентилацията и водоустойчив популярна мембрана гор-Текс. Удобни обувки и ортопедични стелки осигуряват комфорт на краката. Туристически обувки, риболовни принадлежности, леки, трайни и допълнителни защитjq от повреди с помощта на ръба на пяна.

90479eb37b1f30a79e4a7d9ff5e7e979 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Туристически обувки Асоло

Италианската марка е ангажирана в разработването и създаването на обувки за спорт и активен туризъм. Азоло използва последните достижения на научните технологии за подобряване на продуктите. В производството му са използвани Вибрам и собственото си развитие — Asoflex с добра амортизация и шарките на протектора, която не позволява на вкараните от кал и глина. Азоло туристически обувки са на сравнително ниско тегло – до 1,5 кг.

c08b6395c33dc94321a6f6b1792f8d77 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Трекинговая обувки Merrell

Американска марка Merrell произвежда обувки за туризъм и активна почивка. Ботушите са изключително удобни и издръжливи, ходила, различни по качество и отлично сцепление. Модерен гама от подови е представена от 8 модела за студено време и 19 за разходки. В асортимента на много текстилни и кожени обувки за мультиспорта и центъра на града. Това е последната марка, която идва в днешната класация на туристически обувки.

56f2717b56acf7f78b416d1b969d99a4 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?

Чорапи за туризъм обувки

Опитните пътници посъветва да избират специални треккинговые чорапи, което значително улеснява пътуването в тази обувки. Качествени треккинговые обувки напълно да се покаже своите функции, само ако те се носят чорапи. Последните имат водоустойчив функции, Предпазва от мазоли, за да се разпредели равномерно натоварването на стъпало, да изсъхне бързо и осигуряват отличен контрол на климата вътре в обувката. Трябва да бъдат много внимателно подбрани, тъй като връзките на маршируване обувки.

765b4f60b40765d9df461568a2291c00 - Туристически обувки – какво означава това и как да избера?